Asta e intrebare de satanisti.Practic tu ai facut in asa fel incat sa il pui pe Dumnezeu intr-o postura diavoleasca. Dumnezeu nu inseamna suferinta inca odata zic! dar vad ca planurile satanei te-au dat complet peste cap. Exact asta vrea demonul sa crezi, ca placerea va fi eterna.Ne apropiem de sfarsit, existenta noastra devine din ce in ce mai groaznica si voi nu faceti altceva decat sa va dati de partea placerii.(
Domnule nu știu cum ai putut să tragi o astfel de concluzie(pe semne că ai citit doar sfârșitul). Întrebarea vrea mai mult să arate că vouă nu vă pasă de Dumnezeu și doar de raiul său, dacă Dumnezeu se află acolo sau nu, pe voi nu vă mai interesează atâta timp cât aveți plăcere, iar când realizați acest lucru practic veți fi mai aproape de eliberare. Nu îți fă griji pentru mine și Dumnezeu și satana sunt la fel reali ca Zamolxis.
Boi omule, asta cu mancatu placentei ti-o las tie. De ce au tinerii ganduri de delicatese, de ce nu le mai e mintea la lucruri normale : piresici, caise, cirese, pepeni? Acu daca te-a lovit macaraua asta, vezi si tu vreo reteta de ciorba de burta... Pofta mare, boi omule!
Farmecul si placerea raiului e prezenta nemijlocita a lui Dumnezeu, dupa promite la Carte-Eu sunt scutul tău si rasplata ta cea foarte mare.Si aici p pamant acele momente in care El a ales să mi se reveleze, sa-mi daruiasca darul prezntei Lui au fost cele mai fericite ale vietii mele.
Intrebarile si teoriile tale nu sunt ale tale, sunt diavolesti, inspirate de legiunile de draci care isi bat joc de tine in fel si chip, eu parca simt o mica durere asa, o mila fata de tine, chiar daca nu te cunosc, sunt curios ce vei face cand vei muri, cum vei reactiona dupa, cand vei vedea ...ca e totul adevarat, hmmm, pacat de sufletul tau, il osandesti!
Eşti sclavul fricii de iad prietene şi această frică te impiedică să judeci raţional, să iţi dai seama ca tu de fapt crezi intr-o iluzie.
dragos9234 întreabă:
Classiffied întreabă: