anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In viziunea crestina, care este motivul pentru care dumnezeu i-a facut pe oameni? Dar motivul pentru care a creat orice?

12 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dar in viziunea ta, de ce oamenii care se casatoresc isi doresc sa aiba copiii?

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

1 - Ai impresia ca doar oamenii care se casatoresc doresc sa aiba copii?
2 - Cum se face ca cei care sunt "casatoriti" in alte religii vor copii la fel de mult daca nu mai mult decat cei crestini?
3 - Foarte multe cupluri care nu sunt casatorite si nu vor sa fie, vor si au copii.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Te legi de amanunte si pierzi din vedere esentialul.Tu stii ca la crestini este normal ca(,) copiii sa rezulte in cadrul casatoriei.Dar nu asta doresc eu sa scot in evidenta ci faptul ca fiecare om isi doreste urmasi care sa poarte genetic din ADN-ul lor sa se bucure de ei.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Eu nu... si mai sunt multi ca mine care nu vor.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| martzian a răspuns:

De ce intrebi?

| Apocaliptic a răspuns:

Dar tu ai o Biblie in casa?
Mai intai dumnezeu a creat orice(sa nu mai fie asa de pustiu) si pe urma a creat omul(ca sa fie cineva stapan peste tot).
Citeste in Biblie de la inceput pana la "Ispitirea femeii".
Funda?

| anonim_4396 explică (pentru Apocaliptic):

Exista versiuni online, nu este nevoie sa am una materiala. Eu nu am intrebat "cum" a creat sau pe cine/ce a creat la inceput. Am intrebat care a fost MOTIVUL. Ia mai incearca o data sa raspunzi poate de data asta reusesti.

| Apocaliptic a răspuns (pentru anonim_4396):

Am scris in paranteza care a fost motivul.
Ai citit asa cum am spus?
Ia stai. Tu nu ai o Biblie materiala?
Hai sa-ti zic o patanie a unui hot povestita de bunica :

Acum cativa ani un hot a vrut sa jefuiasca o casa unde traia o familie de credinciosi.
Pe cand era in mijlocul actiunii ajunge familia acasa.El(hotul) se ascunde sub pat iar barbatul casei(hai sa ii spun Ion) dupa cina si inainte de culcare citeste cate un fragment sau un capitol din Biblie(asa s-a obisnuit in familie). Hotul de sub pat(hai sa ii spun Andrei) i-a placut foarte mult ce a citit Ion. Dupa ce s-a culcat familia(multa rabdare a avut Andreihee hee ) Andrei nu a mai luat nimic ci doar Biblia.
Dupa un an si un pic la o Adunare[Sper ca stii ce este aia Adunare(cum intr-o Biserica ortodoxa sunt ortodocsi asa si intr-o adunare sunt pocaiti) se intalnesc Ion si cu Andrei. Ion nu-l cunostea pe Andrei asa ca Andrei i-a spus:
-Tu nu ma cunosti, dar eu te cunosc. Acum un an si ceva am vrut sa te jefuiesc dar ai ajuns acasa asa ca m-am bagat sub pat sa ma ascund si am auzit ce ai citit asa ca nu am mai furat nimic ci doar Biblia. Uita-te la mine. Daca nu erai tu cred ca as fi ajuns in iad.

Mai sunt mai multe patanii din astea daca vrei ti le spun.

| anonim_4396 explică (pentru Apocaliptic):

Deci asta e raspunsul tau? Mai intai dumnezeu a creat orice(sa nu mai fie asa de pustiu) si pe urma a creat omul(ca sa fie cineva stapan peste tot).
Cat despre cartea respectiva, nu o consider importanta si deci, nu am motiv sa am una.

| Apocaliptic a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai ai si tu dreptate.
Dumnezeu a lasat oamenii sa decida ce vor.

Întrebări similare