Imi pare rau, dar coapsele se termina in partea de jos in dreptul abdomenului, si nu mai jos de abdomen...
Tu tot așa juri pe Dumnezeu? sub coapsa cuiva?
"Ati mai auzit iarasi ca s-a zis celor din vechime: "Sa nu juri stramb; ci sa implinesti fata de Domnul juramintele tale."
Dar Eu va spun: sa nu jurati nicidecum; nici pe cer, pentru ca este scaunul de domnie al lui Dumnezeu".
nici pe pamant, pentru ca este asternutul picioarelor Lui; nici pe Ierusalim, pentru ca este cetatea marelui Imparat. Sa nu juri nici pe capul tau, caci nu poti face un singur par alb sau negru. Felul vostru de vorbire sa fie: "Da, da; nu, nu"; ce trece peste aceste cuvinte vine de la cel rau." (Matei.5:33-37)
"Mai presus de toate, fratii mei, sa nu va jurati nici pe cer, nici pe pamant, nici cu vreun altfel de juramant. Ci "da" al vostru sa fie "da", si "nu" sa fie "nu" ca sa nu cadeti sub judecata." (Iacov.5:12)
Vezi ce contradictii?
Se descrie anumite juraminte pe sub coapse pentru. Dumnezeu, iar in alta parte se descrie ca nu sunt bune juramintele!
o Harababura de nedescris ( de aceea sunt atatea religii, fiindca si-au ales fiecare ce au vrut din aceasta mitologie )http://www.trilulilu.ro/video-cultura/biblia-in-context
"Isus le-a zis: "Din pricina impietririi inimii voastre v-a scris Moise porunca aceasta."" (Marcu.10:5)
Dar de contradictiile din biblie de ce nu,, spui''nimic?
In Sfanta Scriptura nu exista contradictii.
Cand Dumnezeu spune un lucru -cand da o porunca, acesta trebuie implinita atunci cand a spus El; cand da o alta porunca, de asemenea aceasta trebuie implinita la vremea ei. Aceasta nu inseamna contradictie.
Cand un parinte da o sarcina copilului sau, copilul trebuie sa o indeplineasca, chiar daca atunci nu realizeaza de ce trebuie sa o indeplineasca; si o realizeaza fie ca ii place, fie ca nu. Si sarcina trebuie indeplinita atunci, si nu mai tarziu.
Poporul Israel a stat multe generatii in Egipt. Ei au pierdut mult din principiile divine, si de aceea a fost nevoie ca Dumnezeu sa le de-a legi si porunci.
"Sa urmati in totul calea pe care v-a poruncit Domnul Dumnezeul vostru sa umblati, ca sa traiti si sa fiti fericiti si sa aveti zile multe in tara pe care o veti lua in stapanire." (Deuteronom.5:33)
"Ascultati glasul Meu, si Eu voi fi Dumnezeul vostru, iar voi veti fi poporul Meu; umblati pe toate caile pe care vi le-am poruncit, ca sa fiti fericiti." (Ieremia.7:23)
Ca omul sa fie fericit trebuie sa traiasca in ascultare de Dumnezeu.
Chiar si pe timpul vechiului testament au fost cazuri in care s-a procedat dupa "legea noului testament" -pe nedrept numita astfel-. Iar Sfanta Scriptura prezinta un raport al acestor cazuri ca fiind placut inaintea lui Dumnezeu.
Nu exista contradictii? doar unele http://www.youtube.com/watch?v=Bg9770K2SwQ
http://www.youtube.com/watch?v=ukaR9x2iPeA
Am urmarit cu atentie primul videoclip pana cand autorul videoclipului L-a luat peste picior pe Dumnezeu spunand ca se va ruga la Dumnezeu ca sa ii spuna cine este castigatorul. Aceasta este blasfemie. Si nu vreau sa fiu partas la aceasta.
As fi vrut sa spun cateva cuvinte, dar nu stiu cum/cu ce sa incep.
Te las pe tine sa alegi ceea ce doresti sa iti descopere Dumnezeu ca sa crezi in El. Dar chiar si asa, ma tem ca I-ai intoarce spatele.
"Daca vrea cineva sa faca voia Lui, va ajunge sa cunoasca daca invatatura este de la Dumnezeu sau daca Eu vorbesc de la Mine." (Ioan.7:17) Numai acela care doreste sa faca voia lui Dumnezeu va ajunge sa inteleaga Scripturile. Cati teologi nu exista dar care au ramas cu inimile reci fata de Dumnezeu!