Copii au rubrica T/A
Cei mari au rubrica religie,
dar nu se ceartă nimeni,
serios
la rubrica
Religie!
Deci,stai putin.Nu mai sunt certuri?
Certuri mai sunt,
dar nu cu răutate,
ci mai mult,
la modul de glumă.
De fapt,
nici nu este vorba de certuri,
ci de dispute
( Discuție în contradictoriu între două sau mai multe persoane ori grupuri de persoane; controversă ).
N-a zis nimeni"Citeste evanghelia/Biblia in ^#^* mea!" dar ne mai batem noi cap in cap...
Nu confunda satanisti cu ateii care ateu pune intrebari aiurea sau jigneste da-mi un singur exemplu?
Tocmai, T/A si D/S fac site-ul de rusine ca o fi intrebarile si raspunsurile la misto, dar altii nu stiu.
Imi place ca esti obiectiv, de aceea cand spun de crestini, de cele mai multe ori imi amintesc de tine si spun "majoritatea" , adica nu toti.
Frumoasa concluzie si sfat ASA ar trebui.dar...din pacate,inca sunt certuri,scandaluri, cateodata cu cuvinte mai diplomate, alteori cu cuvinte mai ciudatele.dar, printre discutii si certuri invata unii de la altii, nu?
Eu asa vad ..atunci cand te contrazici cu cineva iti dezvolti implicit capacitatea de analiza,de gandire,de rationament,argumentare.
Deci e ceva constructiv din pct asta de vedere.
Doar ca din punctul de vedere al interrelationarii oamenilor, este distructiv...
Dar iti faci prieteni si cunosti oamenii din spatele numelui virtual...
Pana la urma, nici ateii, nici credinciosii nu pot schimba starea de fapt ( ca exista sau nu dumnezeu).
--- Ma intreb la ce ne-o folosi oare? e energie risipita cu gandurile astea despre fiinta suprema, nu?
Oare ce rezolvam?
Ai dreptate Bless, imi amintesc cand stateai doar la Religie.T A ramane cea mai frumoasa categorie.Acolo indiferent daca esti ateu sau crestin, daca esti amuzant si esti tu insati, chiar poti deveni cineva!
Salvati categoria religie!
Scuze Blessing, dar razboiul este razboi. Un armistitiu ar trebui sa fie bazat pe un compromis, benefic pentru amandoua taberele si sa fie relevant problemei. Singurul lucru cu care sunt toate taberele de acord este acela ca se vorbeste mult aici.
Ateu: "Dumnezeu nu exista ba piticanie!"
Crestin: "Esti nesimtit! Meriti sa mori!"
Wow, exact asa sta treaba la categoria asta!
Daca esti un ateu/crestin...pentru ca crezi si ai o baza pentru care crezi asta si poti sa si argumentezi eventual de ce crezi asta nu ai de ce sa te certi, ca practic ai putea sa raspunzi la orice intrebare, dar oricum nu vad prea multa lume sa se certe:d