Ce te miră, tu chiar nu știai că cei mai mari paraziți și escroci sunt preoții?
Dacă un procuror ar vrea, ar putea să bage zeci de popi nenorociți, la închisoare pentru evaziune fiscală, escrocherie și furt.
Că să iei bani fără chitanță, este un fel de furt.
Si ce-ai vrea? Sa-i promoveze protv-ul pe preotii buni? Niciodata! Se vrea o degradare toatala! Sunt multe secaturi in randul preotilor, nimeni nu poate nega asta, dar va avea grija Dumnezeu de toti, si de ei si de noi. Cine vrea un preot bun, sa-si caute! Inca mai exista! Eu cunosc preoti buni care nu cer bani niciodata, nici la pomeni, nici la parastase, nici la cununii sau inmormantari. Le da omul cat considera si numai daca are. Astia sunt preotii adevarati, dar sunt putini. Si culmea e ca acestia nu-si vad salariie cu lunile.
Nu generaliza! preotii sunt la randul lor, oameni si sunt predispusi la greseli.de ce nu ai comentat nimc si despre preotul acela mai tanar care s-a oferit sa ajute cu prosoape, lumanari si slujba gratuita?
In inteligenta mea nativa, nu caut defecte acolo unde nu e cazul si mai ales nu judec ceva ce nu sunt in masura.ce spui tu sat simple supozitii nu fapte. eu nu ii apar pe preoti stiu ca multi sunt mai josnici decat enoriasii pe care ar trebui sa ii indrume, dar nu toti preotii sunt asa. acum daca tu vrei sa vezi ceva rau in orice popa, esti invitatul meu. eu nu am intentia sa te opresc. o zi buna in continuare!
DeProfundis99 întreabă: