Creaționiștii sunt oameni și ei. Cu țesut moale, probabil.
Atunci când discuți pe limba ta cu cineva care are o opinie diferită, nu mai discuți despre opinie, ci despre persoană. Și e firesc ca atunci să vezi un răspuns de supraviețuire, de închidere, și nu unul de cunoaștere, de deschidere.
Tu stii la ce ai raspuns?
La inteligența ta, la mesajul din avatarul tău, la motivul sau la emoția din spatele a ceea ce ai scris în mesaj. Tu la ce te aștepți să îți răspundă lumea?
Ai venit la intrebarea mea sa ma jignesti, iti urla prostia in creier atat de tare
Vezi raspunsul meu de mai sus.
Astia sunt fanatici
E vorba de creaționiști. Genul de oameni care folosesc argumente de genul: Dacă evoluția e adevărată de ce nu vedem nicio crocorață sau o maimuță care să nască un om la zoo? Sau: De ce bananele se potrivesc mâinii omului? La ce ai putea să te aștepți.
Eu ti am mai spus si iti repet iti pierzi timpul,oameni aia sunt aici prezenti nu sa iti deschida mintea spre ceva nou si iti raspandeasca propia credinta,eu am facut un sondaj personal,nimic nu le va schimba in vechi gandirea,ei gandesc diferit,baza lor este credinta bazata pe sentimente,emoti,credinta oarba atat,e pierdere de timp,nu vezi ca nu au habar de evolutie nici nu vor sa stie, pentru ca sunt ignoranti, habnotici, inchisi la minte, ei deja stiu ce sa le spui tu
Știu asta, dar văd că și tu îți cam pierzi timpul. Deci de ce mai pui întrebări din asta dacă știi că nu vei face nimic?
Plictiseala man, nu ma duc afara ca ma ispitesc magazinele, asa raman in casa, frigiderul e inchis cu lacatul
Eu o fac când nu am ce face și vreau să văd pe specimenele alea că se enervează cand nu au argumente. Că tot suntem pe subiect acum vreo 3 săptămani am avut o discuție cu un vechi prieten care e la un liceu teologic și el mi-a zis că evoluția nu poate fi adevărată pentru că nu am găsit niciodată vreun pește căruia să îi crească picioare. Apoi i-am spus că s-au descoperit în jur de 19 specii de pești umblători, cu picioare. A fost un moment foarte amuzant
Tu ce facultate faci?
Momentan sunt la liceu și mai am vreo 2 ani pană dau bacul, dar cred că mă voi duce pe medicină. Sau medicină veterinară. Încă nu m-am decis
Esti tanar man, ce profil de liceu ai?
Am fost pe filologie un an, iar acum sunt pe științe ale naturii.
Invatati ceva interesant sau pierdere de timp
Ambele
Http://www.sciencedaily.com/releases/2019/06/190618102708.htm