| mihaicelsfant a întrebat:

Incepi si tu sa te rogi de o luna dimineața si seara si toate cacaturile le patesti in acea lunalaughing nici nu mai ma roglaughing Ce parere aveti?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Steregoi a răspuns:

Eu nu ma rog sa-mi dea Dumnezeu ceva. Dumnezeu deja a dat lucruri bune si va mai da cand va considera el. El stie de ce avem nevoie fara sa ii cerem insa nu da multe pentru ca Satan vine si zice ca Dumnezeu mituieste omul cu lucruri bune. Vezi cartea biblica Iov. Aceasta perioada va lua sfarsit cand Satan va fi legat la Armaghedon. Apocalipsa capitolul 20. Eu il rog doar sa-mi dea duh sfant si painea zilnica si sa ma ajute sa fac vointa lui si ii multumesc pentru tot ce e bun. El ma ajuta si imi da painea zilnica chiar daca e cu E-uri. Nu baga Dumnezeu E-uri ci omul. happy

| Mircea08 a răspuns:

Tu te-ai rugat vre-odata de cinava sa te ajute cu ceva? Ai patit ceva din cauza asta? Asa e si cu rugaciunea, il rogi pe Dumnezeu sa te ajute cu ceva, iar din aceasta cauza garantez eu ca nu patesti nimic.
Altceva iti lipseste tie - nu stii nimic din ceea ce scrie in Evanghelie (Noul Testament), iar daca nu stii nu faci, iar daca nu faci nu primesti. STUDIAZA invatatura lui isus si daca O INTELEGI vei fi un om care va sti ce sa faca in ABSLUT ORICE SITUATIE.

| 6684464 a răspuns:

Ce e? Simti ca nu te-a iertat?hee hee

| wpetterssone a răspuns:

Rugăciunea este calea dintre tine și Dumnezeu. Nu trebuie să citești rugăciuni lungi, așa cum învață preoții, ci să-i spui lui Dumnezeu ceea ce simți, ce vrei și să îi mulțumești pentru ceea ce ai. La final, spune fraza:,, Mă rog ție prin Fiul tău Isus Cristos pe care l-ai oamenilor din iubire pentru a fi salvați".
Gândește-te la versurile rugăciunii Tatăl Nostru.

| wpetterssone a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu trebuie să te rogi pentru a veni ploaia. Acesta este un obicei păgân, asemănător cu dansul ploii, dansezi și vine ploaia.

| mihaicelsfant explică (pentru wpetterssone):

Am simntit ca ma asculta. dar de ce m-a lovit asa tare cu mai multe chestii?

| wpetterssone a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Eu nu am de unde ști.

| xerxes1 a răspuns (pentru wpetterssone):

Rugaciunea Tatal Nostru a fost furata de la egipteni.Cu 900 de ani inainte de nasterea mantuitorului lupii, aceasta rugaciune era cantata zeului Amin.(AMON)
Rugaciunea este pe papirusul lui Ani, si se poate vedea la muzeu.
Gasesti pe internet mai multe detalii.

| LLuk21 a răspuns:

Cel rau te impiedica sa te mai rogi asa ca in perioada in care te rogo mqi intens atunci el incearca sa te opreasca dar tu acum sti ca atuncia cand patesti cestii rele nu te lasa demoralizat