| EmaS a întrebat:

Incet-incet se apropie Craciunul. Inimile sunt cuprinse de spiritul sarbatorilor. Crestinii de pretutindeni vor sarbatori si se vor bucura de nasterea Mantuitorului. Oare ateii ce vor face in acele zile?

63 răspunsuri:
| 1libercugetator1 a răspuns:

Crestini vor bea si vor manca sarmale si chefui pana a doua zi multi majoritatea habar nu au cine se naste, copii stiu de mos craciun, adulti ca e chef de baut, batrani isi amintesc de mos craciun

in concluzie se apropie timpul de baut, chefiut pana dimineata, ce vor face ateii

pai probabil ca si ei vor face la fel ca crestini sa nu uitam ca multi traiesc in famili crestine asa ca chefuiesc impreuna

| Thunderstruck a răspuns:

Eu ca ateu o sa mananc si o sa-mi fac niste cadouri.

| dracu14 a răspuns:

O sa ascult metal, beau pepsi si o sa mananc sarmale
PS:crestinii nu se vor bucura de nasterea domnului ci vor fi fericiti pentru ca pot bea si manca ca porcii pana ajung la spital...

| WR104 a răspuns:

Acelasi lucru pe care il fac si crestinii pentru ca fac parte din societate, ca nu vor merge la slujbe asta e un lucru cert si de asemenea nu vor fi cuprinsi de acel spirit al sarbatorilor de iarna.
Totusi nu pot sa nu fiu de aceiasi parere cu unii atei care spun ca majoritatea crestinilor se gandesc la mancare si bautura plus cadouri in perioada asta din pacate este foarte adevarat.

| Duucu a răspuns:

De Craciun nu se sarbatoreste doar Nasterea Mantuitorului, ci si povestea spusa de Coca-Cola, cea cu Mos Craciun.Practic si ei vor chefui, vor bea, manca.Eu le voi sarbatori pe ambele.

| M25M a răspuns:

De obicei la noi in Meltenica, Craciunul si-a pierdut valoarea religioasa si se axeaza pe haleala si bautura. Se aproprie Craciunul deci implicit perioada cliseelor, perioda anului "cand trebuie sa fim mai buni"(in restul anului nu trebuie).
Craciunul pentru mine va fi o perioada pe care o voi petrece alaturi de cei dragi, in ciuda diferentelor noastre de opinie.

| M25M a răspuns:

Ah si chiar aveam o nelamurire fata de Craciun la noi, de ce se manaca carne de porc? Ce treaba are porcul in toata afacerea asta, cu nasterea Mantuitorului?

| EmaS explică (pentru dracu14):

Ce te face sa crezi ca noi consumam carne numai de craciun si nu in fiecare zi?

| EmaS explică (pentru Thunderstruck):

De ce sa iti faci cadouri, cu ce ocazie si de ce de craciun?

| tinerelul a răspuns:

Ori esti troala ori goluma Cu astfel de intrebari vii tu? Iti place sa ii zgandari pe atei sau doar vrei sa faci recensamant?

| EmaS explică (pentru tinerelul):

Eram curioasa...

| SchizofrenicPsihedelic a răspuns:

Ateii in acele zile de ''Craciun,, iti vor trage tie la poarta.Scuza-mi limbajul, da nu ma pot abtine cand vad intrebarii de genul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil stim ca aceasta sarbatoare(data ei) nu reprezinta data exacta a nasterii mantuitorului.E doar un pretext ca sa e simtim bine.

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Eu zic ca este bine sa sarbatorim nasterea Domnului Isus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Da. Este bine..Este o sarbatoare frumoasa. Orice ocazie de a te simti bine e ceva bun.(asta daca nu luam in considerare drogurile si alcolul)

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Adevaratii crestini nu consuma droguri si nici alcool.

| Mădă0611 a răspuns:

rolling on the floor Asta e ca si cum am zice noi "vai, e epidemie de gripa aviara, noi, ateii, nu ne bazam pe ajutorul lui dumnezeu si mergem sa ne "intepe" niste oameni, oare crestinii ce vor face?" rolling on the floor Ai prins ideea?
Pai tu de ce tii duminica zi sfanta? Era ziua soarelui, sarbatoare pagana, deci nu una a crestinilor. Eu sarbatoresc Craciunul ca 1 mai, de exemplu.

| DyNo a răspuns:

Ateii poate ca vor sarbatorii "Soarele INvingatorilor", ceea ce se sarbatoreste de fapt de Craciun, NU nasterea lui Hristos. Aceasta data a fost aleasa tocmai pentru a acoperii "Soarele Invingatorilor", o sarbatoare considerata eretica, o sarbatoare a neamului nostru arian.

| Labyrinth a răspuns:

Ema, sincer acum, crezi tu că în zilele ăstea creştinii se bucură de naşterea lui Iisus? Nu, se bucură de întâlnirea întregii familii, de mâncare, de atmosfera veselă, de cadouri. Sunt foarte puţini oameni care chiar se duc la biserică în acea zi şi care se roagă, majoritatea îşi aduc aminte că e o sărbătoare religioasă. Eu ca om ce nu crede voi sta cu familia şi voi încerca să mă bucur gândindu-mă la ce am realizat anul acesta. Sunt chiar aşa rău?

Răspuns utilizator avertizat
| StefanCelMareIubeaFemeileDES a răspuns (pentru EmaS):

Hopa,pai popa bea de stinge

| EmaS explică (pentru Labyrinth):

Nu este nimic rau, din contra. Cu totii ne pregatim pentru aceste sarbatori, gospodinele vor prepara tot felul de mancaruri gustoase, vor face prajituri speciale pentru colindatori. Exista pericolul ca in valtoarea pregatirilor, urmand niste datini si obiceiuri sa pierdem din vedere esentialul. Sa nu ne trezim ca tinem sarbatorile si sa uitam de cel mai important Sarbatoritul.

| Labyrinth a răspuns (pentru GalinaBlanca):

E la mişto răspunsul, nu?

Răspuns utilizator avertizat
| Labyrinth a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Lol, în cazul ăsta dacă o întreb de ce religie sunt ăia cu lanţuri dă haur la gât care fac grătar în faţa bisericii în numele lui Iisus o să-mi spună că-s atei deghizaţi sau mormoni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se apropie Craciunul, adevarat, iar ''crestinii'', ca si in anii trecuti isi vor pune, pentru o singura zi, o alta masca, mai frumoasa, mai neprihanita. Pentru mine, Craciunul este o zi obisnuita, care nu semnifica ceva special. Oricum dupa Craciun, ''crestinii'' isi vor pune din nou adevarata masca. PS: Mancati, beti, distrati-va, traiti-va viata, doar asta conteaza nu?

| tavadaresti a răspuns (pentru EmaS):

"Um crestin adevarat" nu sarbatoreste in modul asta cum faceti voi referire, nici macar nu sarbatoreste.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru Mădă0611):

Mădă,mergi la padure in 25 decembrie?laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Da' eu nici de 1 mai nu merg la padure, acasa e cel mai bine love struck, liniste, curatenie, aer curat, siguranta. Ideea era ca atunci nu se sarbatoreste vreun sfant sau vreun eveniment religios.

| IoanieCriminalul a răspuns:

Pai noi atei sarbatorim craciunul.Craciunul si nasterea aluia nu-i acelasi lucru