| EmaS a întrebat:

Intr-o zi ca aceasta Domnul Isus a luat vina noastra grea asupra Sa si a fost asa de umilit, batjocorit, hulit, batut, in final omorat.
Ce ai vrea sa Ii spui Domnului Isus?
http://www.youtube.com/watch?v=tSvyuCaL9pc

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Sa-I multumesc pentru darul vietii.

52 răspunsuri:
| ManStrong a răspuns (pentru Hombre):

In masura in care documentele sint adevarate el a fost condamnat ca rasculator.Doar vezi, vina scrisa pe cruce Regele iudeilor.
Stiind ca iudeii sint sub ocupatie romana era interzis ca iudeii sa si aleaga un rege.

| ManStrong a răspuns:

Nu Isus a facut asta.Paginismul si a schimbat hainele ca sa poata supravietui.Asa cum a caut securitatea dupa caderea lui Ceausescu.
Acum a toti sint democrati.

| ManStrong a răspuns (pentru EmaS):

Isus?
Dar inainter ca Isus sa existe (caci parca sustineti ca Isus a fost prima dintre lucrarile lui)Dumnezeu a fost fara putere?

| ManStrong a răspuns (pentru Elvina):

In ce privinta?

Tare sint curios, daca neoprotestantii sint bie\serici autonome sa zic asa, De ce respecta pastele in functie de ce zice B ortodoxa?
In anul acesta a facut o greaseala de 5 saptamini.Nu au neoprotestantii un om intelept care sa ia friiele in miini?

| Elvina a răspuns (pentru ManStrong):

Ma refer la faptul ca Pastele e sarbatorit zilele acestea la ortodocsi, nu si la catolici. E oarecum discrimatorie intrebarea.

| Elvina a răspuns (pentru ManStrong):

Nu am nicio treaba cu neoprotestantii, nici nu stiu ce sarbatoresc sau nu ei. Nu am eu nicio vina ca altii de la putere au decis cand sa fie Pastele.

Corect din punctul de vedere.Eu ma refer aici la neoprotestanti care s ar zice ca nu sit una din ficele bisericii.
Dar di moment ce pasaporul lor este emis de biserica ne putem da seama ai cui cetateni sint.
Toata stima ca te ai detasat oarecum ca sa pot obserava difereta.
De acum pina miine seara nu mai intru pe net ca este Sabatul Domnului.

| EmaS explică (pentru Hombre):

Ete' ma unde era omul rational.laughing

| doctorandus a răspuns:

Cati oameni n-au fost chinuiti si omorati in conflictul din Siria? Te vei inchina si la ei?

| Lizzu a răspuns:

Ema, nu exista pacat originar.
Oamenii care l-au batjocorit, chinuit si ucis in final, eu au fost vinovati pentru moartea lui si atat.

Ce vina are un copil care se naste acum in noaptea asta?
De ce tot credeti ca va nasteti cu pacate, oameni buni?
Chiar nu vedeti cat gresiti? Vreti cu toata inima sa fiti pacatosi de la bun inceput?
De la inceputul existentei te consideri rau si bagi in cap copiilor ca sunt rai? e cea mai mare aberatie si rautate facuta vreodata mintii umane cat inca este neformata si plapanda.

O faceti sa creada ca este rea si ca trebuie sa fie buna cand ea asa se naste : BUNA, pura!

De cate ori sa va mai spuna ceilalti pana va dati seama?

| Lizzu a răspuns (pentru nogomani):

"Daca Isus a suferit si a murit nu a facut-o pentru mine si nici pentru tine, nici macar nu stia cine esti tu sau eu, el a murit din cauza ca a fost un eretic intr-o societate teocrata, iar daca este sa avem vreo datorie fata de el, acea datorie consta in eliminarea ideilor teocratice din societatea noastra."

Bravo pentru raspunsul acesta! Dar ma indoiesc ca va intra pe o ureche si acolo va ramane in loc sa iasa pe cealalta.

| Lizzu a răspuns:

Daca ar exista si as avea posibilitatea sa-i vorbesc i-as spune sa nu isi mai dea viata pentru omenire pentru ca in fiecare an o va lua de la capat.

Omenirea va ramane in stadiul acesta de involutie, nu se va indrepta vreodata pentru nimic in lume.

E risipa de energie pura din partea lui.

| Behindyou a răspuns:

A fost destinul lui. Noi, pacatosii, i-am dat un scop, nu?

| Alyyyy a răspuns:

Uhhhh... greu de spus :O. Da' am ceva de spus tie big grin. Iisus se scrie cu 2 " i ". =].

| fllu07 a răspuns:

Si mai zici ca esti o inchinatoare adevarata a lui dumnezeu, totusi sarbatoresti pastele, sau cel putin cerzi si vorbesti despre varianta ortodoxa a pastelui. citeste te rog Apocalipsa 18:2, 4

| dodicuta a răspuns:

Cred ca as ramane muta.

| robby212 a răspuns:

Hristos a Inviat!

Eu unul I-as multumi ca mi-a daruit Viata! El fiind Calea, Adevarul si Viata! Daca stai sa te gandesti la ce-am facut noi, oamenii...Pe insusi Imparatul Hristos L-am omorat, in loc sa ne inchinam Lui! Slavit fie El!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ManStrong):

Ma pufneste rasul!laughing Minte mai frumos, te rog!

| ManStrong a răspuns (pentru anonim_4396):

Te pomeni ca Isus a fost Fiul lui Decebal, care era si el ortodox din tata n fiu.
De aia stit voi mai bine cum se scrie numele lui Isus.
Eu ma abtin sa nu rid.Si cred ca am motive.
Cu stima din Ierusalim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ManStrong):

Bine, pa! Ma plictisesti!

| ManStrong a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu esti obligata sa cunosti adevarul.

Întrebări recente