| IonutTeAjuta a întrebat:

Întrebare ciudată! Verișoara mea ( fata surorii lu' tata ) are un iubit iar acel iubit al ei are o soră care mă atrage și care cred că o să o cam tăvălesc cu prima ocazie. Întrebarea este : E normal sa fac asta sau cumva suntem neamuri? E moral să fac asta sau ar trebui să mă simt vinovat pentru ce îmi trece prin cap in legătură cu ea? E in regulă să am o relație cu ea sau ar fi ciudat să fiu într-o relație cu sora iubitul verișoarei mele de gradul 1. Știu, am pus mai multe întrebări, sorry. Sincer nu prea aș ierta-o, din priviri îmi arată că mă dorește lângă ea, peste ea, în ea...Ce să fac?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi cel ai fericit dacă ai urma planul Creatorului și ai face sex numai după căsătorie. Nu îți este ruda de sânge, nu ar fi nici un impediment im a te căsători cu ea.

| mastadont a răspuns:

Nu sunteți rude de sânge deci poți să o tăvălești liniștit.

| FreddieM a răspuns:

Poți, doar asigură-te ca nu e minora (sexul cu minori e infractiune) si sa folosiți prezervativ. Spor la tavaleala.
Cheers

| Darius50boss a răspuns:

Da poți să ai relație cu ea nu este neam cu tine

| IonelaIasmina a răspuns:

"să o tăvălești"? laughing
În primul rând, nu, nu sunteți rude. Nu aveți nicio treabă la categoria asta. Dar...nu crezi că ar fi cam urât din partea ta să,, o tăvălești,,? Mai pui întrebarea asta și la categoria de religie. Te interesează să vezi dacă e păcat? Da, e păcat sa faci ceea ce vrei tu să faci cu ea din prima. Nu ar fi păcat dacă ai lua-o încet și te-ai băga în relație cu ea, iar apoi ai face ce ai face cu ea.
Îți zic eu că fetele de care e ceva de capul lor, ar accepta să te aibă lângă ele, dar nu ar accepta să te aibe,, peste ele,, și,, în ele,, din prima...
Dacă nu e nimic de capul ei, și e o fată luată de mai mulți (știi tu la ce mă refer, nu vreau să o fac în acel cuvânt) da, va fi de acord să îți bați tu joc de ea, pentru că asta e o bătaie de joc.
Sau... dacă nu am înțeles eu bine ce ai vrut tu să spui, asta este. Eu asta am înțeles din minunatul cuvânt,, tăvălesc,,.

| IonutTeAjuta explică (pentru IonelaIasmina):

Ionela, să știi că mi-am asumat că folosind verbul "a tăvăli", nu prea e ok spus, puteam să o impachetez mult mai frumos ca să nu deranjeze pe nimeni dar îmi place să fiu direct și să spun ce anume vreau, chiar dacă poate suna puțin deplasat. Da, aș tavali-o din prima pentru că mă atrage, ehee, și câte i-aș face. Dar nu simt că ar fi o bătaie de joc cum spui tu, poate și ea își dorește la fel de repede. Dacă se lasă cu mine din prima, nu înseamnă că e neapărat ușuratică sau naivă că mă lasă să profit de ea, lucrurile se întâmplă mai rapid sau mai lent, vine de la sine zic eu. Din ce știu de prin auzite, nu e ușă de biserică dar nu am de ce să o judec in vreun fel, eu vreau să ne simțim bine apoi decidem dacă putem avea și alte lucruri in comun. Dar să-ți spun sincer, de multe ori cu persoanele ce mă conectez sexual, simt nevoia de a le avea aproape, un fel de atașament și respect, nu sunt genul care să spună: Uite-o bă și pe asta, dacă îți spun ce i-am făcut aseară. ...Asta mă interesa mai mult, dacă e ok din perspectiva gradului de rudenie. Dacă mai ai completări,...te rog să mă contrazici

| IonelaIasmina a răspuns (pentru IonutTeAjuta):

Ok, am înțeles. Dacă tot vrei să o "tăvălești"din prima, frumos ar fi ca după să nu o lași, ci să continui o relație cu ea.

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Vei comite un pacat daca vei face ceva neingaduit in afara căsătoriei, ai grija omule ce faci caci avem un Dumnezeu viu si adevarat care vede totul.

| IonutTeAjuta explică (pentru TeiubesteDumnezeu):

Din păcate e cam târziu, sunt afemeiat și ador să tăvălesc femeile