Ma nu stiu eu prea multe dar din ce stiu eu e ca toti cei ce au trecut pe teritoriul Romaniei in astia 2000 de ani de istorie au furat, au tras in pu+la femeiile.
La scoala profa de istorie spunea ca atunci cand Stefan cel Mare (probabil ca era mare in pu+la si ala de a avut 7 femei la viata lui si 19 copii cu toate) construia cate o manastire dupa fiecare batalie castigata in numele lui Iisus si a celor care au murit.
Legat de treaba asta cu crestinii aici sau ocupat preotii si domnitorii. Pe atunci educatia si cultura era la biserica in rest nu era nimic aici: educatie nu, legi nu, era ca in padure.
Asa am invatat la scoala, Stefan cel Mare a tras in pu+la toata Moldova de asta copii in Moldova erau asa de tari la bataie ca semanau cu el. A domnit 47 de ani, in astia 50 de ani o trecut foarte multe femei pe la el in pat ca si atunci erau destui prosti in Moldova.
Ai auzit de Petru Cercel? ei bine asta a umblat prin toata Europa. A facut puscarie in Siria si pe urma o stat o vreme la curtea regelui francez Henry al-III-lea care era poponar (se futea in c+ur) a intretinut relatii sexuale cu regele astfel incat regele francez a convins Poarta otomana (guvernul de la Instambul) sa ii dea tronul Tarii Romanesti in anul 1583 d.Hr.
Si acum in zilele noastre Stefan cel Mare mai are urmasi in Romania, trag astia in pu+la toate femeiile pe care le prind. Sti cum se spune prietenul la nevoie se cunoaste.
"Alo bai Vasile? Da Bogdane. Nu vrei sa o fu+ti pe nevastamea. De ce imi ceri asta Vasile? pai, eu am......am... o retinere.
Ce retinere ai ma? Paiiii a murit pu+la. Nici o problema se rezolva, doar sa imi spui cand vine de la munca si ma ocup eu de ea."
In schimb Stefan cel Mare mai are si alti urmasi putin mai diferiti unii bat, scuipa si trimit femeiile la produs pentru cascaval.
Cred ca ai inteles cum sta treaba.
Crestinii erau oameni tari, sa nu uitam ce spunea Uzzi de la trupa B.U.G Mafia "O f+ut pe mata te fac, te fac ADEVARAT" si uite asa turcii nu au putut niciodata sa ne oblige sa le invatam limba si sa trecem la religia musulmana.
Cand turcii dadeau ochii cu românii era jale erau batuti, furati, f+ututi in c+ur, ce era aici pe vremuri era jale frate.
Daca turcii care s-au născut in religia lor ajung sa se convertească la creștinism, de ce nu ar fi facut-o romanul?
Romanul e in stare de ori ce.
Creștinii adevărați plătesc și cu viața...pentru că și Hristos a plătit pentru ei cu viața.
Ti-ai da viata acum pentru credinta ta? Dar raspunde-ti tie sincer. Ai renunta la tot? Familie, prietenii, cerul pe care il admiri in fiecare zi, faptul ca deschizi ochii dimineata, etc etc. Ai renunta la toate astea pentru o idee? Pentru aceasta credinta?
Da, prin Puterea Lui Dumnezeu, așa cum au făcut și alții. Omenește vorbind, după puterea și curajul meu, m-aș lepăda în prima secundă. E natural să luptăm pentru conservarea vieții. De aceea, pentru mine martirii reprezintă un puternic argument al existenței Lui Dumnezeu.
Șșșș!
Nu mai rade de crestini așa direct! Se cred amenințați și vor crede că vine apocalipsa! Fii și tu mai subtil!
Ba nu!
UN crestin adevarat, nu se converteste niciodata!
anonim_4396 întreabă:
Meme10Meme întreabă:
Niciunnumedeutilizator întreabă: