Pedepseste sufletul pentru ca tu cu sufletul faci rele, cred ca ai auzit vorba aia "nu ma lasa sufletul". Sau de exemplu cand iti moare cineva foarte drag(nu-ti doresc asta) tu cand plangi iti plange sufletul. Si daca toata lumea ar fi ca tine, sa nu creada in Dumnezeu ar fi numai haos pe pamant. Se vede ca nu esti prea trecut prin viata si te sfatuiesc sa vorbesti cu un preot bun sau cu un profesor de religie daca mai esti la scoala. O sa te lamureasca cu orice intrebare.
Waa. Ce descoperire: creierul, un organ atât de complex, dovedit ca este prea puternic pentru corpul nostru, (Asta e o dovadă că omul a fost proiectat, pardon, evoluat sa trăiască veșnic. Dar șșșt, sa nu mai spui. E secretul nostru) dovadă că folosim doar cateva procente din capacitatea lui, este un organ care a apărut prin evoluție. Da. De la mama natură. Ca si un suuper computer, de ultima generatie, tot prin evoluție.
Deci s-a întâmplat.așa: era un birou gol, din evoluție a apărut masa pe care e amplasat computerul, apoi suuper computerul, cu toate componentele suuper wow, cu hardul si procesorul lui, care face sa zbârnăie. cu webcamul aproape cât ochiul uman de performant. câte una câte una au evoluat si s-a format computerul. Nu mai zic ca era un câmp gol si au evoluat cărămizile din nimic si sau strâns laolaltă, si pac: A evoluat o clădire, în care a evoluat o masă pe care a evoluat un computer.
Logic că există: suflet = om. Cand moare omul, moare si sufletul. Simplu. Încă de la început, de când a fost creat, se spune că omul sa făcut, sau a devenit (traducerea pe care o folosesc eu) un suflet viu. Geneza 2:7. Nu e ca si cum omul era o carcasă inertă de mușchi, organe, piele si tendoane, si Dumnezeu i-a dat un suflet. Omul în sine este, a devenit, un suflet.
Se vede ca esti redus, gandesti la un nivel scazut. Este logic ca fara creier nu ai cum sa faci nimic. Dupa ce vei muri, ai sa vezi ca exista si suflet si Dumnezeu.
Atunci arata-mi o dovada stiintifica cum a aparut lumea.
Nu meriți să pierd timpul cu tine. Mai bine citesc ceva, mănânc semințe, ori stau. Sunt mai câștigat în orice situație decât să îi raspund unui gică contra, care oricum nu e capabil să aduca argumente, doar sa nege, si sa contește. Așteaptă să îi aducă altii argumente, pe care să le analizeze el, apoi evident da verdictul: fals. Dar el nu e capabil să aduca un argument. De exemplu: în cutare loc, pe cutare site, în cutare carte, în cutare studiu, în cutare experiment. Am citit că, am aflat că. Omul de știință X a descoperit că. cercetătorii au dovedit că.
Nimic tată. Pământ de flori. Dar ce cred alții în schimb, tot e fals, nu e adevarat, niste proști toți domne. Ce să. n-ai cu cine. As fi si eu curios sa vad o postare în care să îi dai dreptate cuiva, sa vad un punct de vedere al tău sinonim cu al unuia (oricare de pe site, sau de unde vor mușchii tai) sau macar sa ne spui si nouă în ce crezi. (Nu te gândi că mă freacă curiozitatea, dar asa ar fi moral)
Dacă eu nu ti am dat argumente biblice, laice, dar și raționale, nu ti-a mai dat nimeni. Nu vezi cat de penibil esti? Nu esti capabil nici macar sa arăti o postare în care ești de acord cu ceva, susții ceva, de exemplu pământul este o sferă. Ce părere aveți? (Sau nu nu, poate crezi ca plat) chiar si așa: pământul e plat pentru că. vaca mănâncă paie pentru că am văzut eu, am poze, afară plouă in sus. Am vazut eu. Orice. Dar sa susții ceva. Esti de o penibilitate cum rar mi-a fost dat să văd. Stii doar sa negi sau sa pui la îndoiala.
Era un exemplu inteligentule. Dar esti atat de ocupat sa contrazici, ca negi si sa contești încât nu ti-ai dat seama. Un exemplu ca poti si tu să crezi ceva. Da stiu. Tu nu crezi nimic drăguțule.
Cine a experimentat ieșirea din corp a lăsat creierul in corp si a plecat cu conștiința cu tot. Si asta o poți afla atât de la creștini cat si de la păgâni (sataniști), care au astfel de experiente. In Biblie sunt multi prooroci sau apostoli care au avut astfel de experiente. Dar si in zilele noastre sunt.
Da. Deci arata'mi si mie când vreodata in istoria umanității a fost o explozie în urma căreia lucrurile au rămas aranjate, chiar propice continuării vieții.
La o scară mică, o butelie sau o țeavă de gaze într-un bloc, rămâne prăpăd după. Darămite o bombă din război, ori ceva de dimensiunea big bang? Dar e prea mult sa gândești logic. Tu daca nu contrazici nu ești sănătos.
Lasă-mă boss. Rămâi la explozia ta mirifică în urma căreia toate lucrurile s-au așezat perfect, si au apărut condițiile propice vieții si organismele vii, de toate felurile atât de complexe, si un univers mirifc care se întreține perfect singur. Rămâi în bula ta de contraziceri.
Iti zic eu iti zic eu. Pot? Pot? Te rooog. Pot? Mulțumesc.
Deci: se făcea că era întuneric și era nimic, mult nimic. Si nimicul asta sa strâns si când era mult nimic la un loc, a explodat. Si in urma exploziei de nimic, a rezultat galaxiile, roiurile, super roiurile de galaxii, soarele, si stelele, planeta pământ cu munții ei minunați, mari si oceane, creaturile marine de o diversitate ieșită din comun, peisaje de o splendoare inegalabilă, perfecțiunea în toate aspectele legate de univers, traiectoriile bine definite ale corpurilor cerești, legile fizice bine stabilite. Toate astea din nimic.
Adica din intuneric s-a produs expansiunea asta sau cum?