Pentru ati da seama ce le-a pus Satan in cap acestor oameni in aceste timpuri si cum ar trebui sa te raportezi la asta, bravo! Dar vad ca nu te prea i-au in seama. Din cate stiu, a inceput judecata celor morti asa ca Dumnezeu Tatal ii judeca iar Dumnezeu Fiul mijloceste pentru ei in timp ce Duhul Sfant sa afla printre noi trezind cunostiinta fata de cele sfinte.
Aceasta descoperire Biblica a fost data DOAR pentru doua grupuri ce exista la ora actuala: celor studiosi din orice RELIGIE care IL cauta pe Dumnezeu cu inversunare fiind ajutati de Duhul Sfant si de Poporul ales de Dumnezeu pentru aceste vremuri pentru TALMACIREA Prorociilor. De aici si TOTALA lipsa a raspunsurilor date de "crestinii". ATENTIE, vremea este ACUM.
Eu o să îmi pemit să răspund fără să fiu credincios.
Tatăl, fiul și Duhul Sfânt sunt unul în ființă și în trei fețe.
Decu sunt aceeași ființă, aceeași entitate.
Dar Isus ( fiul) spune.
Eu plec la Tatăl. Dar o să vă las în locul meu pe Duhul Sfânt.
Dacă l-a lăsat aici, El, Duhul Sfânt, el este aici pe pământ. Dar Duhul Sfânt este o doar o față ( o înfățisare) a lui Dumnezeu. Deci prin Duhul Sfânt, Dumnezeu este pe pământ.
Dar el nu poate fi singur, că Dumnezeu nu este făcut din trei bucăți, el este acelaș, în toate cele trei înfățișări. Deci Dumnezeu este acolo sus, cu Isus care s-a dus la El, și este și pe pământ prin Duhul Sfânt. Este și aici și acolo în acelaș timp.
Doar Isus este ( numai) sus, de unde trebuie să se întoarcă.
Așa că întrebarea este, El de ce a plecat? El, Isus, ce face acolo până se întoarce?
Degeaba îi întrebi pe credincioși, nu cred că cineva știe să îți răspundă. Sau poate eu greșesc. Poate că cerul este un meme, un nume pentru altceva simbolic, și răspunsul nu poate în termeni umani, adică El face sau nu face ceva.
NU deranjeaza un raspuns care nu jigneste cum fac in general cei ce se cred intelepti. Intelegerea ta privind Dumnezeirea esdte dpdv crestin, deformata. Cei TREI sunt UNUL in GANDIRE, nu ca fiinte. Tatal ESTE Duh, Fiul ACUM este fiinta umana supusa nemuriiri iar Duhul Sfant este de natura nespecificata dar cei TREI sunt FIINTE DIFERITE. Ai dreptate cand spui ca Duhul Sfant ESTE pe Terra. CE face Hristos in CER scrie in Biblie, de aceia am pus INTREBAREA, sa vedem cine stie.
Eu zic să citești mai cu atenție crezul de la Nikeia. Dta se pare că ai crezul dtale personal. Eu nu am nimic împotrivă, doar să te creadă cineva. Eu, nu.
Dacă ar fi să ne luăm după crez, Isus Şade de-a dreapta Tatălui acolo în cer. Dacă mai face și altceva înafară că șede, sau șade, asta nu am de unde să știu.
Crezul este un extract din Biblie pentru cei fara carte. CE am spus eu este exact ce scrie in Biblie, eu nu inventez ceva ci spun exact ce scrie. Nu trebuie sa ma crezi pe mine sau un extras Biblic ci ceea ce SCRIE in Biblie. Dar si crezul in esenta scrie ca Dumnezeu Tatal si Dumnezeu Fiul fac ceva anume, ce, in afara de sezut?
"Ei, acum mă testezi pe mine, mă?"
Eu am pus o intrebare, daca NU sti raspunsul la ea este problema ta. Dupa cum te exprimi ai PREDICAT la ceva neoprotestanti caci la ceilalti se fac slujbe, multumim de informare. Deci ai facut si ceva seminarii daca ai "predicat" sau doar ai studii "serale'? Dar din nefericire aceste studii si predici au fost inutile avand in vedere raspunsul foarte nervos si implicat, expresia "ma" nu ma deranjaza dar arata nivelul emotional la care ai ajuns nestiind raspunsul.
Apropos, intrebarea ESTE Biblica si nu este de doi lei ci FUNDAMENTALA pentru existenta OMENIRII. Citeste Biblia.
Oamenii religioși nu cunosc răspunsul, ci doar oamenii spirituali; adică doar aceia care cunosc pe Dumnezeu. Și cu toate acestea, răspunsul meu este incomplet, deoarece și diavolul cunoaște activitatea Sfintei Treimi.
Diavolul habar nu are ce face Sfanta Treime, ca sa afle se duce la Biserica si asa mai afla si el cate ceva.
Toti oamenii religiosi AR TREBUI sa stie ce se intampla acum in Cer, mai ales ACEIA ce se cred ADEVARATI crestini, cei dintai crestini de mii de ani samd. Vad ca e o LINISTE mormantala printre CRESTINI, traditionali sau protestanti, dati navala cu opinile voastre dregi baieti si fete.
Daca exista un om care cunoaste lucrarea lui Dumnezeu, atunci si vrajmasul o cunoaste, deoarece cunoste Scripturile, cunoaste profetiile.
* Potrivit cu epistola lui Pavel catre Evrei, Domnul Hristos mijloceste in sanctuarul ceresc ca Mare Preot pentru noi. (Evrei.4:14-16)
Totodata are loc si si curatirea sanctuarului ceresc.
* Potrivit cu evanghelia lui Ioan, se pregatesc locuri pentru cei mantuiti. "Eu Ma duc sa va pregatesc un loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi." (Ioan.14:2,3)
* Potrivit cu epistola lui Petru, are loc judecata celor mantuiti: "Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu." (1Petrut.4:17) Acest lucru il cunoastem ca a inceput din anul 1844 potrivit profetiilor biblice din cele doua carti: Daniel si Apocalipsa (nu intru in detalii).
"Daca exista un om care cunoaste lucrarea lui Dumnezeu, atunci si vrajmasul o cunoaste, deoarece cunoste Scripturile, cunoaste profetiile."
Dumnezeu nu i-a lasat Satanei aceasta "intelegere" a Scripturii de aceia el merge in Bisericile poporului lui Dumnezeu pentru a afla explicatia profetiilor.
Asta ar trebui sa va explice pastorii. Restul a ceea ce ai spus incerca sa le explici si celorlalti din celelalte religii. In speta ortodocsilor, pemticostalilor, samd.
Prietene "anonimg " intr-adevar toate astea sunt evenimente dupa Ridicarea la CER a Domnului Isus dar ACUM se intampla DOAR un SINGUR eveniment iar pe mine ma interesa care dintre acestea se intampla ACUM, roaga batranii din Biserica sa-ti explice in amanunt. Am sa-ti explic si de ce Dumnezeu NU a dat Satanei intelepciunea sa inteleaga Profetiile, este simplu, ca sa nu poata ZADARNICI lucrarea lui Dumnezeu si a poporului Sau. Domnul cu tine.
SCRIE in Biblie.
Te referi la cartea „Apocalipsa" sau la chestia cu „capaitala Universului" sau că Dumnezeu este ocupat cu cărțile Sale, ori că El este deasupra tuturor cerurilor? De ce nu ar putea să facă Dumnezeu ceea ce se afla până la început? Mă mai gândesc că extinde Universul, asta este sigur.
Se uita la noi si vede viata noastra pe care EL a scris-o si ne da de ales daca vrem sa schimbam ceva daca nu vom ramane PROSTI in continuare iar sfarsitul o sa vina peste noi.
Daca esti PROST la cap nu se vede nimic in urma ta nu se misca nimic: nu tu casa, nu tu femeie, nu tu masina, nu tu firgider cu mancare, nu tu prieteni, nu tu speranta la mai bine. Un singur lucru urmeaza saracia si foamea plus singuratatea iar la final cand ajungi la 40-50 de ani iti pui un semn de intrebare si anume: Ce am realizat eu in viata asta? sunt eu prost la cap? asa mi-a fost scris de la Dumnezeu? m-am nascut oare in locul gresit? https://www.youtube.com/watch?v=l39A5yB8U1A
Probabil că joacă fortnite sau PUBG. Sigur se bucură și el de toate minunățiile de pe internet. Că mă gândesc că de șah și table s-or fi plictisit de atâtea mii de ani.
Asculta piesa vulpitei si se minuneaza: https://www.youtube.com/watch?v=xuPn1KqnZyk
Pentru ati da seama ce le-a pus Satan in cap acestor oameni in aceste timpuri si cum ar trebui sa te raportezi la asta, bravo! Dar vad ca nu te prea i-au in seama. Din cate stiu, a inceput judecata celor morti asa ca Dumnezeu Tatal ii judeca iar Dumnezeu Fiul mijloceste pentru ei in timp ce Duhul Sfant sa afla printre noi trezind cunostiinta fata de cele sfinte.
Ascultă rugăciuni, pregătesc un loc pentru credincioșii care vor fi în cer, dau câte o petrecere pentru fiecare suflet adus la pocăință, plâng și simt împreună cu cei din situații grele, râd și se bucură pentru binele care li se întâmplă altora, planifică viitorul și o grămadă de alte lucruri și totuși le mai rămâne un infinit de timp, atenție și energie pentru fiecare persoană în parte.