| SuNaM a întrebat:

Intrebare mea este de ce cateodata cand ma rog lui Dumnezeu incep sa plang? Poate e din cauza ca nu ma rog corect? Daca da, cum ar trebui sa ma rog?

40 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Am facut-o si eu odata, si mi-au dat lacrimile de la ras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu. Deoarece acele rugaciuni pe care le spun nu sunt unele pentru lucruri banale si chiar pun suflet datorita dorintei mele foarte mari.

| Andeuta a răspuns:

Te implici foarte mult si pui multa emotie de aceea. E bine ca plangi fiindca te descarci. Si mie mi se intampla uneori asta.

| Lagorúthon a răspuns:

Omule, ai probleme. Du-te pune mana pe carte si lasa rugaciunile ca nu te ajuta deloc.

| KodrutZ a răspuns:

Lol, ce penibili puteti fi unii. Subliniez ca sint ateu~agnostic. Raspunsul la intrebarea ta, WolfSpirit, e ca din cauza ca TE ROGI CORECT, si nu invers. Un mare om mi-a zis odata ca abia in momentul in care curge prima lacrima, rugaciunea aia capata sens si pleaca catre destinatie. O consider o metafora, desigur, insa una plina de sens. Si intelepciune. Si ar trebui sa fii un idiot ignorant sa rizi de chestia asta. Dinsul e marele om la care ma refer - http://www.cbioan.ro/ - cind ajungi prin zona, dar ai ocazia, mergi pe la turn, poate ai norocul sa il intilnesti acolo.

| DragosConstantin a răspuns:

Eu plang cand citesc intrebari de genul acesta.

Raspunsul la intrebari: Prea multa religie dauneaza grav sanatatii. ( esti mult prea indoctrinat)

| anonimg a răspuns:

Aici http://www.google.ro/......http?/url poti invata cum sa te rogi.

| danay72 a răspuns:

Inseamna ca pentru tine e importanta rugaciunea si pretuiesti acel moment. Dumnezeu doreste sa ne rugam din suflet, cu proprile cuvinte si sa ii folosim numele. Matei6:6-13

| angelica02 a răspuns:

Stii de ce,pentru ca esti credincioasa iar aceste rugaciuni pe care le spui,le zici din tot sufletul si de asta, tii sa te rogi si iti doresti asta foarte mult si poate ca majoritatea lucrurilor pe care ti le doresti nu stii cum sa faci sa le ai si cate o lacrima se lasa pe obraz, credinta draga mea, credinta vin pe oamenii bun la suflet, inseamna ca esti o persoana deosebita mult noroc!

| MVRARIVM a răspuns:

Mai WolfSpirit, un spirit de lup adevarat nu varsa lacrimi nici cand se roaga. Asadar nu te mai smiorcai ca un pisoi trist si roaga-te cu seriozitate. Mai precis concentreaza-te mai mult. Unde ai vazut tu om concentrat la maxim sa faca ceva si sa planga intre timp?! Poate cand curata o ceapa...

| SuNaM explică (pentru angelica02):

Sunt baiat straight face

| drutzix a răspuns:

Plange ratiunea din tine sad

| RedDeath a răspuns:

Daca plangi, inseamna ca esti intr-o stare spirituala foarte sensibila, sincera, in care sufletul e mai putin predispus pacatelor, moment in care il simti pe Dumnezeu mai aproape si legatura se intareste. Foarte frumos. Felicitari ca ai ajuns la o asemenea sensibilitate sufleteasca!

| RedDeath a răspuns (pentru 愛日本):

Pai ma gandesc, o fi ras dracul din tine. rolling on the floor

| RedDeath a răspuns (pentru danay72):

Foarte frumos, ma bucur ca mai exista si oameni ai lui Dumnezeu.

| RedDeath a răspuns (pentru angelica02):

Si eu sunt de acord cu ce ai scris. Gandim la fel si ma bucur ca mai sunt si altii ca mine pe lumea asta. Dumnezeu sa iti ajute in continuare!

| RedDeath a răspuns (pentru MVRARIVM):

Mai, om... ce esti! Tu habar nu ai ce e o rugaciune din suflet! Pana la varsta asta nu te-ai rugat niciodata de-adevaratelea?! Vai s-amar, om superficial ce esti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
atunci cand te rogi lui Dumezeu si incepi sa plangi inseamna ca el te cerceteaza, nu inseamna ca te rogi gresit, ci inseamna ca Dumnezeu te iubeste si vrea ca sa fii mantuit caci el si-a dat fiul sa moara pentru toti ca oricine crede in el sa nu piara ci sa aiba viata vesnica, roaga-te asa cum simnti tu si mai poti spune in rugaciune lui dumnezeu sa iti puna el cuvinte in gura ta cea vrea el sa le auda de la tine sau sa zici si sa se atinga de gura ta si sa ti-o umple de cuvintele lui si ca lui Ieremia continua cu Dumnezeu pentru totdeauna si el nu te va lasa de rusine
Domnul sa te binecuvanteze ma bucur pentru tine ca esti un fiu de a lui dumnezeu.
O zi buna.

| Lagorúthon a răspuns:

Se vede ca esti disperat de League Of Legends. Se vede ca ai 12 ani si se mai vede ca te conduce o carte. Imi pare rau de tine, ai grija sa nu o dai in pacat. "dracutul de manuta" cat am putut sa rad.

| 愛日本 a răspuns (pentru RedDeath):

Da ma, o fi ras prietenul tau imaginar de mine

| RedDeath a răspuns (pentru Lagorúthon):

Si tu tot de manipularea printr-o carte ai vorbit. Chiar asa orb esti si n ute vezi? Si nu mai fi obsedat de jocuri, nu totul in lumea asta inseamna doar joc. Mai potoleste-te si mai mergi si pe la biserica. 12 ai prostii ce habar nu au de religie, asa, tare inculti si idioti, stii ce zic?

"Prieten imaginar" - mai da' ce imaginatie ''bogata ai! rolling on the floor) rolling on the floor Altceva mai bun nu ai avut de zis?! Ce slaba esti la replici, mai! Daca ai chef de prostii, de batai de joc si alte porcarii din astea de om de nimic, cu replici de prunc mic de 5 ani, du-te la gradinita.
Nu cred ca ai ajutat pe cineva vreodata pe site-ul asta, esti buna numai de ironii si batjocura. Mai, da' ce om special trebuie sa fi sa ai asemenea calitati! Ca nu se gasesc oameni ca tine pe toate gardurile, nuuuu, oameni diastia prosti si superficiali sunt destul de rari, intr-adevar
rolling on the floor

| Lagorúthon a răspuns (pentru RedDeath):

Spune-mi cine a fost prima sotie a lui Adam, daca spui ca stii "atatea despre religie".

Vai,esti atat de amuzan/a ca o piatra draga, nu vezi ca razi singura?
Pur si simplu nu am chef sa va dau voua replici, pentru ca nu are rost, creierul vostru e deja spalat asa ca nu are rost sa-mi mai bat capul cu unii ca voi.
Nu am ajutat pe nimeni? ei bine, uita-te pe profilul meu si vezi cate persoane am ajutat apoi comenteaza.Ai fost foarte batuta-n cap la faza asta. Dupa cum am mai spus, razi singura, daca te crezi atat de amuzant/a si arati mai stupid decat un copil de 12-13 ani care incearca sa faca o gluma buna.

Pe langa toate astea, mai esti si cu doua fete. Fa diferenta dintre raspunsul asta de bun crestin ''Foarte frumos, ma bucur ca mai exista si oameni ai lui Dumnezeu.'' si acesta de mahala : ''Mai taci, om prost! Daca tu esti cu dracutul de manuta, nu mai tot manipula si pe altii. Huoooo! Du-te ca arunc apa sfintita pe tine! si usturoi! '' Ai probleme grave! Dar asa sunt cre(s)tinii. Esti cel mai bun exemplu!

Ma simt ''onorata'' ca u nspecimen de om ca tine a pierdut atata timp sa scorneasca atatea lucruri despre mine. Tocmai fiindca il iubesc pe Dumnezeu, ii urasc pe cei cu dracul in ei care nu urmeaza voia lui D-zeu. Ce vreti? Sa va felicit ca ati reusit sa suciti mintile la niste oameni naivi si prosti? Eu urasc prostia, cine o are, sufera

Dar nu cumva |Dumnezeu zice ''Sa-ti iubesti aproapele ca pe tine isuti?'' laughing hai ca esti pe langa rau.

''Sa va felicit ca ati reusit sa suciti mintile la niste oameni naivi si prosti?'' Deci asta sunteti clar voi toti. Oamenii de sus, cei destepti normal,fac bani de pe urma oamenilor ca voi, de pe urma religiilor si bisericilor.
Tu sigur esti dusa rau, rau de tot. Cine sufera de prostie? Cei care dau liber gandirii sau cei care cred intr-o carte de basme?

Oamenii naivi si prosti sunt aia care dau bani bisericii, popilor, care isi pierd timnpul cu ele.Cei care se lasa manipulati de religie si isi inchid gandirea.Voi nu stiti de ce are cerul culoarea albastra.Voi spuneti ''asa l-a facut Dumnezeu''. Eu sunt cu dracul in mine? Asta este tot una din spalarile tale pe creier.
Un crestin merge la biserica, se roaga, il iubeste pe Dumnezeu, dar nu ar ajuta pe un om al strazi care nu crede in el.
Altii care nu cred sau nu il iubesc si ''il au pe dracu in ei'' ajuta oamenii oricand si sunt buni la suflet.
Este culmea culmilor sa spui TU ca urasti prostia.Aici ai fost amuzanta rau, jur.
Nu esti sanatoasa la cutiuta, roaga-l pe Dumnezeu sa te faca bine cand esti in boala grea fara sa mergi la doctor/spital, sa vedem cat de mult o sa te ajute atunci, sa vezi ce frumos o sa mori incet.

Vad ca scrii din ce in ce mai mult. Oare ti-ai iesit din sarite? rolling on the floor Se zice ca nu trebuie sa judeci pe ceilalti, insa tu o faci. Daca nu esti de partea lui D-zeu, oare de a cui parte esti?
Tu n uesit crestina, esti de partea celuilalt, asa ca nu veni cu lectii de religie, mergi mai intai la biserica, daca nu ti-i prea lene, si apoi comenteaza. Nici nu stii ce s-a citit azi la biserica, dar tu te ocosesti sa comentezi despre fapte crestine si necrestine. Tu habar n-ai. Nu te mai fa de ras ca arati caraghioasa. Tu chiar nu vezi ce prostii scrii?

Tu ai habar ce e in capul ala al tau? Scrii chestii care se bat cap in cap. Fa ceva ca o iei pe aratura.

Nu sunt de partea niciunuia dintre prietenii tai imaginari clar? Chiar nu te cred ca tu nu judeci sau nu ai judecat vreodata, nu exista asa ceva.Cica sa merg la biserica laughing tu esti dusa rau, am mai spus-o.Nu vezi cate voturi ai nefolositoare si enorate la raspunsurile date mie, si nu sunt de la mine? Nu ma intereseaza ce s-a citit in bisericile voastre, si eu pot citi lucrurile alea acasa, iau carte de basme si citesc, sau niste povesti cu oameni buni. Fii sigura ca nu eu sunt caraghioasa aiciwinking Si mai lasa-ma cu biserica ta, daca asta e argumentul tau atunci e vai si amar. Ia spune-mi si mie cum imi poti dovedi ca zeul tau exista? Daca tu ai fost indoctrinata de mica si tot asa ai ramas, imi pare rau pentru tine! Nici la minte nu esti prea descuiata.Chiar nu mai are rost sa imi bat capul cu tine, esti ami proasta decat drumul.Adio!

Tu chiar habar nu ai pe ce lume traiesti... Tu ai cunostinte zero. Ce sa mai discut cu o planta? rolling on the floor

Mai, exista ceva extaordinar, nemaiintalnit - "internet"- ai auzit de asa ceva? Cauta si te cultiva, ca vad ca pe plantatie nu a avut succes. big grin