Convingerile noastre negative ne despart de valoarea noastra:
"Bani nu sunt importanti"
"Bani nu aduc fericire"
"Cine are nevoie de bani"
"Bani sunt rai"
[etc...]
Prosti!
Cine se foloseste de spiritualitate ca scuza pentru nereusitele sale este un esec al evolutiei si un esec al creatiei.
Cr7adi,esti foarte prost informat in legatura cu totul? Nu crezi in Dumnezeu? Asta e, dar stai pe scaunul tau.De ce suntem asa saraci financiar? De ce nu avem bani? Este simplu.Nu trebuie sa fi bogat, trebuie sa ai exact cat iti lipseste! Nu avem o stare financiar buna, pentru ca in tara asta se fura, toate lumea fura.Ma intrebi cum se fura? Masoneria a pus mana peste tot,si o sa mai fure si in continuare,o sa ne faca mai saraci,pana o sa acceptam NOUA ORDINE MONDIALA,cand o sa fie un singur guvern mondial,care va dirija totul(nu ca acum nu ar face-o)Banul este ochiu dracului,nu este doar o vorba,chiar este,pe multe bacnote sunt semne masonice,scrie noua ordine mondiala,etc.Tu ce ai vrea,sa vina Dumnezeu si sa iti dea masina,casa cu piscina? Eu nu cred ca daca muncesti mult de mic,inveti,ai o relatie buna cu Dumnezeu,nu cred ca nu ai putea sa pui o paine pe masa.Dar romanu ii lenes, asteapta sa primeasca, nu isi impune punctul de vedere, nu stie ca are drepturi! De acea, nu ca nu exista Dumnezeu.Si in legatura cu stiinta,cum a avut loc bing-bangul? Nu a actionat nimeni asupra lui? S-a intamplat din senin,o explozie de miliarde de atomi,care au fost potriviti la fix, fiecare la locul lui, ca daca nu era asa, nu se forma universul? Nu Dumnezeu a facut asta? Stiinta poate doar explica anuminte fenomene, atat! Nu poate explica cum de s-o unit fiecare particula exact unde trebuie.Ciocu mai moale, ca Dumnezeu ii MARE!