Parerea mea (ca ateu) este ca e anormal, imoral si scarbos. Asta nu inseamna ca as fi de acord cu vreo pedeapsa fizica sau privativa la adresa homosexualilor. Cred ca oprobiul public este suficient.
Nu nu este rau sa fi gay si nu cred ca incalca nicio lege.
eu find atee nu am nicio problema cu prieteni mei care sunt gay(am 2 prieteni gay) si nu ma deranjeaza sa fie in jurul meu.
Daca asa te-ai nascut ce vine poti avea?
homosexualitatea exista si in natura de fapt e ceva normal, nu vad nimic imoral in a fi gay, lesby, de fapt imi plac lesbyenele mai ales alea cu freza de rokarite
Nu stiu daca este un lucru rau insa pot spune ca cauza aparitiei lor sant femeile. Femeia bato vina care nu i-a dat cei treb.Asa ca omu azi asa maine la fel so fi saturat sa tot astepte si ce sia zis:gata ajunge si probabil sa reprofilat.Mai intai so fi gandit el la copii insa pedofilia fiind pedepstita a preferat un alt barbat in locul inchisorii.Inchisoarea iata un alt loc unde ar fi putut apare homosexualitatea.Lasand gluma la o parte homosexualitatea ca e buna ca e rea face parte din lumea vie.O intalnim peste tot la orice nivel. Daca dzeu a lasat-o atunci o fi buna la ceva mai stii.Moralitate zici? pai ce caprele au moralitate sau mai stiu eu ce vietate care practica si asa ceva.
E o dereglare de ordin psihologic sau biologic, eu cred mai mult ca e prima, in fine, nu intotdeauna e vina lor, insa circul pe care il fac incalca legile morale.
Nu stiu de ce dar daca vad 2 gay sarutandu-se mi se pare scarbos daca vad 2 lesbiene sarutandu-se mi se pare excitant insa nu am nimic cu niciunii si ei sunt tot oameni
Mă simt atras de persoane de acelaşi sex — Înseamnă că sunt homosexual?
Nici pe departe!
Adevăr: În multe cazuri, atracţia faţă de persoane de acelaşi sex este trecătoare.
Şi Lisette, de 16 ani, care s-a simţit la un moment dat atrasă de o fată, şi-a dat seama de acest lucru. Ea spune: „La orele de biologie am învăţat că în corpul unui adolescent au loc mari fluctuaţii hormonale. Sunt convinsă că, dacă tinerii ar cunoaşte mai bine ce se întâmplă în corpul lor, ar înţelege că atracţia faţă de persoane de acelaşi sex poate fi temporară şi nu s-ar mai simţi presaţi să devină gay".
Toţi tinerii trebuie să decidă: fie să adopte punctul de vedere degradat al lumii referitor la sexualitate, fie să urmeze normele înalte stabilite în Cuvântul lui Dumnezeu
Dar dacă atracţia pe care o simţi faţă de o persoană de acelaşi sex nu este trecătoare? E o dovadă de cruzime din partea lui Dumnezeu să-i pretindă unei persoane care simte această atracţie să evite homosexualitatea?
Dacă ai răspuns afirmativ la ultima întrebare, ar trebui să ştii că un astfel de raţionament are la bază concepţia greşită că oamenii trebuie să dea curs impulsurilor sexuale. Biblia însă le conferă demnitate oamenilor arătând că ei pot alege să nu dea frâu liber dorinţelor sexuale nepotrivite (Coloseni 3:5).
Punctul de vedere al Bibliei nu este nerezonabil. Scripturile pur şi simplu îi îndeamnă pe cei ce se simt atraşi de persoane de acelaşi sex să respecte aceeaşi normă pe care trebuie să o respecte şi cei ce sunt atraşi de persoane de sex opus, adică ‘să fugă de fornicaţie’ (1 Corinteni 6:18). Adevărul este că milioane de heterosexuali care vor să respecte normele Bibliei manifestă stăpânire de sine indiferent de tentaţiile cu care s-ar confrunta. Şi cei cu înclinaţii homosexuale pot manifesta stăpânire de sine dacă doresc realmente să-i fie plăcuţi lui Dumnezeu (Deuteronomul 30:19).
Am mai raspuns la o intrebare pacat! asemanatoare si repet a fi homosexual este o mutatie genetica care face creierul sa imprastie hormonii gresiti, dar in nici un caz nu este un motiv de judecat si mai ales nu este un pacat!
MachoManRandy întreabă:
norberto întreabă:
shoriceludebiblioteca întreabă: