Nu sunt ateu, dar probabil este o persoana care isi sustine punctul de vedere chiar daca are mici sau chiar mari indoieli.
Dar de ce toată lumea bisericească se străduie cu atâta stăruință să ne facă să credem în ceva ce nu pot demonstra că există, dar în al cărui nume au comis milioane de crime?
Eu nu ma straduiesc sa conving pe nimeni ca nu exista d.zeu.Ma deranjeaza doar cand ma apostrofeaza lumea vis a vis de convingerile mele si mi se pare normal sa ripostez.Cu ce ma incanta pe mine sa convertesc pe altul la ateism? ...ma lasa rece...
Ce e de dovedit? Ceva inexistent, e inexistent, până la proba contrarie.
Dacă spun că ai un unicorn roz în cap, n-ai să te chinui să-mi demonstrezi că nu există?
Atâta timp cât creştinii propagă basmele lor peste tot, oamenii care sunt sceptici în privinţa "zeului tău" chiar se simt deranjaţi de prostia care dau dovadă semenii lor şi încearcă din răsputeri, unii, să-i aducă pe calea cea dreaptă.
Personal eu nu incerc sa conving pe nimeni dar daca ma intreaba le spun parerea mea si argumentele mele si de acolo nu le mai spun nimic despre asta.
Nu am fost niciodata curios sa fac pe cineva sa nu creada, dar tot as arde bisericiile.
Într-un an mult prea avansat pentru a permite unei cărţi vechi de două mii de ani să ne ghideze principiile morale.
Si daca tot nu exista Dumnezeu, ce te opreste? doar esti intr-o tara libera...
Exita legi care-l retin pe iRaul...isi pierde libertatea.
E o întrebare capcană?
Ps: Îmi place că răspunzi prompt.
Vad ca nu vrei sa raspunzi...tie teama ca ai putea sa ramai blocat?
Ateu.cand vede ca nu poate invinge fuge ca lasul... asa un caracter mizerabil au unii. duhneste de la o posta. mie sila
În lumea civilizată e 2012, în lumea zânelor și prietenilor imaginari, nu cred că timpul este măsurabil, probabil este relativ...
In totdeauna a fost, nu ma refeream la cuvantul "civilizat" ca neaducant injurii ci mai degraba a nu starni un mic, sau probabil mare depinzand de persoane, scandal.
Explica asta. spui ca nu aducem dovezi solide.
http://www.TPU.ro/......ina-2.html
sunt curios ce raspuns dai.bineintles ca imi vei baga o abureala ieftina sau nu imi vei mai raspunde deloc.sunt sigur.
Cel care afirma e obligat so si dovedeasca, un ateu nu se straduieste sa convinga pe nimeni
Raspunsul era pentru Allrs24, tu nu m-ai jignit cu nimic ...relax
Sincer ma asteptam.ti-e lene sa citesti.du-te ma la plimbare.scuze din astea spuneam la gradinita. te dai mare destept. nu ai raspuns. de asta nu raspunzi.inca o data se dovedeste.care e lasul?
dc ma deranjeaza. 1) in primul rand e datoria meade crestin sa informez si sa aduc cat mai multa lume la credinta
2) vei suferi consecinte din pacate. toti avem pacate. doar aceia care cred in Hristos sunt spalati e apcatele lor.ceilalti.nu prea.
3) imprastiati microbul darwinist numit evolutionism.e ca o molima prinde rapid la oamenii care nu au citit biblia si poate aveau o sansa la mantuire.e ca un cancer.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: