Ba ai naibii clarvazatori, cum vad ei tot, dar niciunul nu reuseste sa vada ceva simplu, gen numerele de la extragerea LOTO din ziua urmatoare...
Din din sumele de bani ce le revin in urma mizeriilor pe care le născocesc, este evident.
Unii stiu dar sunt extrem de putini si nu e bine sa apelezi la ei pentru ca nu e tocmai ortodox canalul folosit pentru a obtine informatiile despre persoana din fata lor. Era in Turda un domn orb care stia tot fara sa foloseasca tarot sau altele. A murit de multi ani. Cand te nasti cu un har e una dar cand folosesti carti de tarot si alte instrumente e bine de evitat. Atragi raul.
Nu exista har, omule.
Esti in 2020, la dracu, inca credem in povesti cu Mos Crăciun, Zana Maseluta, sau Dzeu?
Nu este nevoie decat de inteligenta sa pacalesti prostii in a crede ca tu stii, fara suparare, dar altfel nu pot sa ii numesc. Tacticile de genul a persistat in timp, iar incompetenta nu s-a deranjat nici ea sa persiste.
Dar de unde stie cati frati ai, ce ai facut in copilarie, de ce boli sufera cei din familie, ce probleme ai, imi pare rau dar iti vede viata din copilarie pana in prezent. Dupa cum am mai spus sunt extrem de putini, foarte multi sunt smecheri care tot te invartesc cu prezentul. Dar cand iti spune exact ce ai facut din copilarie pana acum si ce boli are fiecare din familie nu imi spune ca e scamatorie. A fost cu mine de mic sa ma vada sau a vorbit cu medicul de familie al meu? Lucrurile astea le stiu doar cei din familie. Si probemele personale cum le poate sti un strain? A fost acolo cand am facut nu stiu ce prostie in copilarie? Poti sa nu crezi dar sunt oameni care vad mai mult decat vezi tu cu doi ochi.
Dar drac exista? Si Dumnezeu nu?
Nu exista drac, nu exista dumnezeu, nu exista zana maseluta, nu exista mos craciun.
SUNTEM IN SECOLUL 21, TREZITI-VA!
Eu cred in palpabil si logic,, in capacitatile biologice ale omului, nu in Ileana Cosanzeana sau Irinel Cosanzinel care zice ca ai facut si-ai dres.
Oamenii asta de multe ori iti intra in minte, sau, mai rau, nici nu intra, le recitezi singur of-urile tale, parand mai tarziu pura coincidenta sau minune divina ca omul sti atat.
Stii tu, daca apelam la mentalitatea universala, care ar fi sansele ca ru sa fi avut o copilarie care sa se abata de la norma? Daca omul stie asta, trebuie doar sa infloreasca niste chestii bazate pe manifestul tau la momentul respectiv, adica pe o idee vaga, si dupa sa te abordeze prin norma mentalitatii universale.
Si eu pot face asta, insa, din pacate, eu am stima de sine sa constientizez ca teapa este teapa si teapa va ramane.
Si daca suntem in sec 21 trebuie sa ne credem buricul pamantului? Cei mai destepti si cei mai capabili? Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu esti decat o mana de cenusa si tot ce faci este goana dupa vant. Tu esti mai rau decat in orice secol. Sa nu crezi in nimic e mai rau decat in evul mediu si in preistorie. Cum adica nu exista bine si rau daca nu exista draci si Dumnezeu? Unde crezi ca ajung cei ce fac fapte teribile? Nu ajung pe mana dracilor? Unde crezi ca ajung cei ce se sacrifica pe sine pentru altii? Nu ajung la Dumnezeu?
Imi pare rau dar esti sinistru/sinistra in gandire. Nu vad ce treaba are secolul cu faptul ca tu nu crezi in nimic. Ba da absolut in nimic. Bai ne-am nascut asa din aer si mergem in aer. Nu exista energii negative dar nici energii pozitive. Traiesti in vid? Nimic nu te influenteaza? Am mai vazut pareri stranii pe aici dar asta e nr.1.
Straniu e ca exista multi in sec 21 care inca mai cred in spiridusi. Asta intr-adevar e trist.
Defineste urmatorii termeni: liber cugetator, ateu, sceptic, obiectiv, realist, nihilist.
Nu-i nevoie sa mi-i insiri, doar cauta-i.
Vrei sa-ti pun o intrebare? De unde esti tu atat de sigur, atat de ferm convins ca exista draci care sa-i pedepseasca pe cei rai? Stii asta dintr-o carte si din mentalitatea universa religioasa, dar ai dovezi ca exista asa ceva? Dovezi reale, palpabile, logice?
Ai vazut pana acum vreun mort sa invie sa-ti zica c-a vazut iadul si raiul&***? Pe langa atacuri schizofrenice manifestate prin halucinatii la cei in coma, etc, care pretind ca au vazut asa ceva.
Religia si tot ce deriva din ea este o minciuna, un scop prorpiu creat de strabuni pentru ca daca au vazut ca daca s-au rugat joia la apus unei entiati fara nume sa ploaie, iar urmatoarea saptamana a plouat, entiatea aceea a devenit idealul omului, dincolo de coincidentalul hazard.
Vezi tu, voi nu aveti nimic decat un fundament fals care a devenit adevarat in ochii vostri cu timpul, insa nu este mai adevarat decat coincidenta strabunilof ca peste o saptamana sa ploaie.
Tu l-ai menționat in postarea de mai sus. Daca nu exista de ce te folosești de acest cuvânt? Pentru tine ce înțeles are. De unde ai auzit de acest cuvânt? Tu nu esti in secolul 21? Sau noi trebuie sa știm când citim ce exista si ce nu exista din ceea ce scrii? Sau pentru tine e dumnezeul tau care te inspira ce sa scrii si l-ai trădat pomenindu-i numele in postarea de mai sus? Doar lui ( drac) ii place sa fie in umbra ca sa poată induce in eroare mai bine. Dumnezeu este in schimb lumina.
"Unde crezi ca ajung cei ce se sacrifica pe sine pentru altii?"
Ei bine, asta e sinistru.
De ce te-ai sacrifica pentru altii? E sinucidere...
Ajuti pe cine poti, cat poti, dar daca nu poti, nu o faci.Simplu.
Sunt atatia ateisti si agnostici, mai multi decat apar in actele oficiale...Sunt sigur ca si la biserica sunt destui atei care merg.
De ce? Diferite motive.Ori vor sa fie aproape de altii,ori vor sa nu iasa in evidenta,unii nu au nici o problema sa participe la slujba din alte motive, etc.
"Nu exista energii negative dar nici energii pozitive. Traiesti in vid? Nimic nu te influenteaza?"
Ai auzit pe psihologie?
Oamenii sunt influentati de alti oameni.
Oe mine nu ma influenteaza nicio putere magica, spirit, etc.
Daca vreau sa ajut pe cineva, il ajut.
Daca vreau sa merg undeva merg. Daca..., intelegi tu.
Nu ai nevoie sa crezi in Dumnezeu pentru a fi om bun.
Exemple sunt cate vrei.Au fost atatia crestini rai.Atatia atei buni.
Cei care fac lucruri bune nu trebuie sa le faca pentru Dumnezeu ci pentru ca asa e moral.
Trebuie sa iti traiesti viata cum vrei, cum te face fericit, sa crezi in ce vrei, atata timp cat nu ii ranesti pe altii.
"Daca nu exista, de ce te mai folosesti de acel cuvant?"
Pai vorbim de entiatea asta divina. Ce corelatie faci tu intre faptul ca nu exista pentru mine, dar pentru tine da? Esti pe planeta asta cand citesti raspunsurile mele?
Las-o mai moale cu fumutaul de iarba ca-l intreci pe Snoop Dog si nu-i place.
Https://www.everystudent.ro/a/exista.html
-iata aici o dovadă că Dumnezeu există. Nici cercetătorii nu pot explica totul, de exemplu cum a apărut Universul, lumina, înainte ca să existe ceva pe lume. Cine crezi ca a creat? Alt exemplu, ce scrie in Biblie, se împlinește, daca o citesti, poti sa vezi asta.
Vreau un articol de Wikipedia sau ceva asemanator, in romana sau engleza, nu am timp sa citesc mizerii crestine de pe bloguri personale, scrise de cre(s)tini, care doar afirma fundamente false sau ilogice.
Daca "oamenii de stiinta nu pot explica", nu inseamna ca fix nenea Miezo este cauza, sa-ti fie clar.
Asta e dovada suprema ca zeul tau e mai real ca zeus? dovedeste ca iisus a vindecat pe cineva apoi mai discutam nici macar evrei nu cred asa ceva, nici poporul lui Dumnezeu, in cursul istoriei alti zei au ajutat oameni, oameni care se rugau pentru orice si erau minuni, miracole ca alea din biblie
Esti sectancta,fanatica,dogmatica, inchisa la minte si orice discutie cu tine e pierdere de timp, din partea mea poti crede in Dumnezeu, Alah, Zeus nu ma intereseaza dar nu impune altora ta credinta ta, acceptai si pe alti, voi teisti aveti alt mod de gandire noi atei diferit, noi vrem o dovada clara nu biblie, biblia nu este o dovada cum cartea mortilor nu este pentru tine sau vedele indiene e o carte atat
Atata timp cat omul n-are puteri supranaturale, altcineva care are face asta prin acele persoane.
Citește Cartea lui Enoh capitolul 8
1. Azayel i-a mai invatat pe oameni sa faca sabii, cutite, scuturi, platose, oglinzi; el le-a aratat cum sa faca bratari si podoabe, cum sa foloseasca vopsele, arta de a-si inegri spancenele, de a folosi pietrle pretioase si tot soiul de spoieli, astfel incat oamenii s-au stricat.2. Nelegiuirea s-a intins; depravarea s-a inmultit, creaturile incalcau orice ordin si distrugeau tot ce le iesea in cale.3. Amazarak i-a invatat to felul de vrajitorii, de farmece si insusirile radacinilor.4. Armers i-a invatat arta de a dezlega vrajitoriile.5. Barkayal i-a invatat arta de a urmarii stelele.6. Akibeel i-a invatat semnele.7. Tamiel i-a invatat astronomia.8. Si Asaradel i-a invatat miscarile lunii.
9. Si oamenii, pe punctul de a pieri, au murmurat si glasurile lor s-au ridicatpana la cer.Capitolul 9 1. Atunci Mihail si Gabriel, Rafael, Suryal si Uriel, isi coborara privirile lor din Cer spre pamant, si au vazut valurile de sange care-l inroseau; si nedreptatile care se savarseau; si si-au spus unul altuia: "Aceasta este larma strigatelor lor".2. Pamantul caruia i s-a furat copiii si-a ridicat glasul pana la portile Cerului.3. Catre voi, o! spirite ceresti , catre voi se ridica plangerile sufletelor spunand: Obtineti pentru noi dreptate de la Prea-Inaltul. Atunci ei auspus Domnului si Stapanului lor ; Tu esti Domnul domnilor, Zeul zeilor, Regeleregilor. Tronul gloriei Tale se inalta pentru vesnicie, si pe veci Numele Tau este sfintit si slavit. Tu esti binecuvantat si slavit pentru totdeauna.4. Tu esti Creatorul, Stapanul preamarit al tuturor lucrurilor; nimic nu este ascuns privirilor Tale; Tu stapanesti peste toate si nimic nu poate ocoli puterea Ta.5. Tu ai vazut ce a facut Azazyel; cum i-a invatat pe oameni tot felul de nedreptati, si cum a aratat el lumii tot ce se petrece in Ceruri. 6. Samyaza, de asemenea, a invatat pe oameni vrajitorii, el pe care Tu l-ai asezat deasupra tuturor camarazilor sai . Ei s-au insotit cu ficeleoamenilor; au pacatuit cu ele si s-au dezonorat.7. El le-au dezvaluit lor crimel; e cele mai dezgustatoare.8. Si femeile au nascut uriasi.9. Si tot pamantul a fost acoperit de sange si faradelegi.10. Si iata acum, ca sufletele celor moprti, ridica glasurile catre tine.11. Si s-au ridicat plansetele lor pana la portile cerului.12. Vaietele lor urca spre tine; oamenii nu pot sa scape de salniciile care acopera fata pamantului. Insa Tu cunosti toate lucrurile, chiar inainte ca ele sa ia fiinta. 13. Tu cunosti toate lucrurile: Tu stii tot ce se intampla si totusi nu ne spuinimic.14. Pentru atatea crime, ce trebuie
MysticWayz întreabă:
SingleForOne întreabă: