Scuze, mi-a scăpat... A, da, cred că nu există fiindcă sunt mai orbi decât orbii, ei cred că ce nu se vede nu există. Dar nu voi înțelege niciodată de ce țin să ne împiedice și pe noi să vedem Lumina Preacurată a Sfintei Treimi.
De unde ştiţi că nu există zeus?
cand o sa-mi raspunzi o sasi raspund si eu la fel despre dumnezeu, dupa ratiunea mea este imposibil sa existe simplu din nimic nu rezulta nimic,nu-mi pasa de explicatie voastre ca e in alta dimensiune, ca e vesnic, orice lucru trebuie sa apara cumva, eu ma regasesc in stiinta o iubesc, o inteleg, o ador ca e minunata e prima iubire de care nu o sa ma despart niciodata, ea mi-a dat tehnologie, medicamente tot
Cine va impiedica? ateii va impiedica sa faceti ce spune isus? de ce minti?
Hai lasămă, un ateu a studiat Biblia... Este incredibil. Întrebare, dacă nu crezi în Hristos, de ce ai citit Scriptura?
Și viața cine ția dat-o, și să nu-mi spui că părinții părinților tăi au crezut în tehnologie. Iar după moarte nu cred că vei juca jocuri video, sau te vei uita la televizor.
Cine ți-a dat-o și ție. Cum sunt sigur că n-am venit de pe un cd, am primit-o de la Dumnezeu : Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.
Rizztheseballs6969 întreabă: