Am spus vezi-ti de treaba, pune si invatat sa vorbesti, apoi discuti cu oameni.Deocamdata tu vii de la mahala deci mergi acolo si vorbeste cu aia.Sursa este descopera? Descopera nu este sursa ei ca si tine iau ceea ce posteaza din surse altele nu le scot ei din stomac.Deci ai dreptate e clara felul in care gindesti, esti exact cum ai spus depasit de toate evenimentele.Dar nu ma mira ca doar esti de pe TPU.Nivelul tau amice este nu slab este undeva la periferie, am obsv ce intrebari stupide pui si tot timpul, cauti sa iesi in evidenta aiurea in tramvai.Nu ma luai de persoana, tu ai facut asta nu eu.Sa vii si sa dai raspuns ca nivel de inteligenta, ca esti varza si etc asta este raspuns sau argument la ce se intreba.Omule,copile mergi si dormi si mai lasa netu ca bine najungi.Nu te mai crede mai mare decit esti.Cind cineva sta doar la categoria sau aproape religie si pune tot felul de intrebari fara rost asculta la mine nu e bine deloc.Deci hai mergi la categoria ta si vezi-ti de alea tale.
Am spus o lasam balta, fiecare sa creada ce doreste.Nu are rost sa discutam despre teorii ca oricum najungem nicaeri.Fosile de ce s-au gasit? Si daca s-au gasit fosile care este chestia sau ce te apuci sa spui ca alea erau mai stiu si eu ce.Pai asa fiecare poate spune cei tryece prin minte.Fosile de dinozauri? Da s-au gasit si nu vad care ar fi problema.Fosile de oameni s-au gasit? Asa si care este problema? Sint oase de oameni morti si altceva? Deci fosilele, ADN-ul sint reale si ce ai dovedit cu asta? Acele fosile din perioade diferite se pare ca de fapt erau oameni din aceiasi specie chiar daca erau situati la distante de timp mari.In rest nu neg nimic.Eu cred ca tu si restul va comportanti ca crestii odata ce susineti cu tarie si cu patima aceste teorii.Pai frate tu intelegi cei aia o teorie? E ceva vorbarie da? Pai tu daca esti asa de credul sa spui ca da exact asa stau lucrurile esti departe de un credincios? Esti deja egalul lui pentru ca si el exact ca si tine ca si voi face.Eu despre asta vorbeam aici.Nu poti sa faci dintr-o teorie o religie asa cum incercati voi sa faceti.Voi de aia va ciondaniti mereu cu credinciosii pentru ca de fapt sinteti frati, aveti aceeasi gindire si persistati in aceleeasi greseli.Deci o lasam balta cum am spus.Nu are rost.
ce are toata lumea cu descopera.ro sau org? Sunt niste site-uri de stiri stiintifice sau nu prea (stirile), un fel de google, sa zicem, pe care nu poti sa dai vina ca iti da rezultate nu stiu de care, iei ce consideri ca e bun, simplu.
Rizztheseballs6969 întreabă: