Asa cum exista guru si mesii care fondeaza secte pentru a escroca naivii, la fel exista escroci satanisti, care iti promit marea cu sarea daca crezi in Satan/extraterestri, dar tot ce vor ei sunt banii tai.
Daca nu scoti banu' nu afli cunoasterea aia secreta, care de fapt e un roman SF.
De ex. problema cu Biserica lui Satan nu e ce te invata acolo sau ce ritualuri practici, ci ca te tapeaza de bani.
Ceea ce zici tu se numeste Illuminati,, si nu se stie cat de adevarata e treaba cu ei.
Iluminatii sunt 13 familii colosal de puternice si de bogate care controleaza organizatiile de care vorbesc eu.
Practic cei mai bogati oameni din intreg Universul,, au aia niste cunostinte asupra lumii de te doare capul, cunosc toate secretele lumii. De ar face publice totul, sa demonstreze existenta lui Dumnezeu sau sa aprobe Stiinta, nu s-ar mai certa nimeni. Dar din moment ce slujesc diavolul, automat Dumnezeu exista ( e vorba de echilibru). Oamenii care conduc lumea din umbra, dar fii fara griji, doar banul e de ei, fac pariu ca pe langa asta sunt niste pramatii care slujesc banul si au pielea vanduta de mult pentru el.
Ce vedem noi pe aici, arabimea, evrei si etc, nu inseamna nimic pe langa acesti 'mafioti' din umbra/
Daca distrugi illuminati, esti stapan pe lumea asta.
Nu slujesc diavoloul. Pionii lor o fac.Ei slujesc constiinta luciferica care inseamna extraterestrii!
Ps: Pe iluminatii si acolitii lor..Pleaca niste nebuni si vin altii in loc.Este o ierahie
Te intreb asa relaxat, fara ofensa sau ceva... tu ca ateu crezi intr-o oarecare existenta a Satanei?
Satana este o zeitate deci nu cred ca exista.Cel mai probabil este un alien care a fost demonizat de stramosii nostri.
Vazusem o imagine undeva cu niste extraterestrii care conduceau lumea,, dar ma rog, alea sunt scenarii.
Extraterestrii in opinia mea nu sunt niste aratari verzi cu capul cat Constanta,, Universul fiind infinit, oamenii de stiinta nu au reusit sa gaseasca picior de om pe alte galaxii, mai mult ca sigur noi nu suntem singurii oameni din tot Universul, mai exista picior de om pe alte meleaguri la miliarde de ani lumina de noi. Asa cum pentru noi aia sunt extraterestrii, asa si noi suntem pentru ei acelasi lucru si ne vezi verzi si cu ochii mari si cu tacamuri zburatoare?
Lasă-mă să înțeleg câteva lucruri:
1) Te adresezi ateilor, și îi întrebi dacă vor să devină sataniști? Ateii cred în Satana la fel de mult cât cred și în Dumnezeu: DELOC.
2) Este o societate ultra secretă, dar tu cunoști tot "pachetul de beneficii" pe care îl oferă? De unde l-ai aflat, ai primit un pliant la metrou?
3) Deține informații la care 99% din oameni nu au acces? Adică 1% din oameni au acces? Păi asta la nivel mondial înseamna 70 de milioane de oameni. Inseamnă că nu este chiar atât de secretă... cam tot atâția oameni au vazut filmul "Ștrumfii". Și cam tot atâția oameni sunt capabili să spună din cap formula forței, care se studiază prin clasa a șaptea.
1.Un ateu (in cazul asta eu) poate sa creada cand vrea el si intr-o piatra de la marginea drumului. Face ce vrea el si cu asta basta..Mai ales daca ii sunt oferiti bani si o viata de lux lipsota de griji in schimbul venerarii unui prieten imaginar.
2.Am sursele mele.
3.Hai sa zicem 99, 9%.
Pai si atunci cu crestinii ce aveti? Ei nu pot sa nu creada in ce vor ei? Sau doar ateii au dreptu' asta?
De unde ai tu sursele astea,, de pe mirificul net unde totul este fake?
Cica de pe net Tu glumesti? Vrei sa vii la mine sa imi vezi biblioteca?
Ma cam indoiesc, dar hai sa zicem ca te cred, nu e exclus sa fim condusi din umbra.
Https://www.google.ro/......Https?/url
Daca ai timp si vrei citeste.E stintifica.
Este o placere sa o citesti si este pe intelesul tuturor.
O sa arunc un ochi pe ea candva,, si o sa-mi dau cu parerea.
1. Ești un ateu care nu înțelege ce înseamnă să fii ateu. A fi ateu NU înseamnă că respingi existența lui Dumnezeu dar îți creezi alt sistem de credințe. Înseamnă că respingi existența oricărei divinități, indiferent că se numește Dumnezeu, Satana, Vishnu sau Monstrul de Spaghetti.
În clipa în care începi să venerezi o piatră de la marginea drumului, încetezi să mai fii ateu.
2. Dacă ai atâtea informații secrete din interiorul unei organizații care controlează lumea cu susținerea extratereștrilor, de ce nu controlezi și tu măcar un județ acolo?
3. Deja ai redus numărul la o zecime din cât era inițial, ceea ce mă face să mă îndoiesc și mai tare de precizia informațiilor tale secrete... Cam prea mare marja de eroare.
Dar de acord, să zicem 99, 9%. Adică 7 milioane de oameni? Asta înseamnă populația Bulgariei. Tot nu mi se pare suficient de secret.
Deja am acces la informații la care nu au acces mai mult de 7 milioane de oameni. Sunt inscris la newsletterul NASA, care are mult mai puțin de 7 milioane de subscriberi.
1.Esti incapabil sa intelegi un anumit lucru..Ma pot preface ca cred intr-o piatra pentru bani.Ce e asa greu? Stiu ce inseamna sa fii ateu.Nu trebuie sa imi explice indivizi ca tine ce inseamna sa fii ateu.
2.Nu e vina mea ca tu preferi sa cheltui banii pe bere si tigari in loc sa cumperi o carte.
3.Lasa calculele astea prostesti.Conform unor statistici implicati in manipulare sunt peste 50 de milioane de oameni.Asta inseamna ca 50 de milioane sunt pioni iar cateva zeci de mii detin adevarata cunoastere.
Iti ia doua ore sa citesti 100 de pagini daca citesti repede.
Dai drumul
Ti-am ranit inteligenta si orgoliu? Agugugu? Vai de tine si subiectele tale "inteligente" . Da cu mana frimiturile de pizza de pe burta de insarcinat, arunca sticlele de bere goale de sub pat si mai iesi pe afara. Internetul nu este pentru toti!
Deși sunt convins că nu ajung la niciun rezultat (dacă nu mă înșel ai mai încercat să mă inițiezi în tainele conspirației universale acum câteva luni), o să mai pierd încă trei minute cu tine:
1) Ai dreptate, sunt incapabil să înțeleg un anumit lucru: cum poți să ai atâtea erori de logică într-un text atât de scurt?
Te vei preface "că crezi" și-i vei păcăli pe stăpânii atotputernici ai Pământului că ești un slujitor al lui Satan ca să te facă director de corporație? Dacă sunt atât de ușor de păcălit, cum au ajuns așa puternici? Din descrierea asta mi se par niște copilași de ciclul primar.
2. Să înțeleg că toate secretele astea la care au acces numai un grup exclusivist de oameni au fost de fapt publicate în cărți care se pot cumpăra de pe Amazon? În cazul ăsta nu revenim la problema pe care am ridicat-o mai devreme, și anume faptul că organizația asta ultra-secretă nu prea e secretă deloc?
3. Calculele sunt corecte, cifrele tale sunt prostești. Cât despre "statistica" ta, as fi tare curios să-i cunosc proveniența. A fost publicată în revista "The Satan Journal" sau in "The Satanist Weekly"? Sau poate in "Playsatan"?
1.Ce logica ai tu?
Nu ajungi director de corporatie din prima.Cel putin 20-30 ani petrecuti in organizatie
2.Dovedesti ca nu ai inteles nimic. Daca se publica ceea ce stiu ei in niste carti autorul ar fi fost impaiat iar tot ar fi disparut fara nici o urma..In acele carti se dovedeste existenta lor si modul lor de operare...
3.Nu are rost.
Cred ca eu mi-am pierdut timpul cu tine.
1. Deci trebuie să te prefaci 30 de ani ca ești satanist, iar ei au 30 de ani la dispoziție să-și dea seama că nu ești.
Când aplici pentru admiterea în organizație roagă-te lui Satan să nu dea cineva o cautare pe Google și să găsească pagina asta.
2. Deci nu-i deranjează ca lumea să afle de existența lor.
Că dacă i-ar fi deranjat, i-ar fi împăiat și pe autorii aia care au făcut dezvaluirile.
3. Pentru prima oară, îți dau dreptate: nu are rost.
Și îmi cer scuze că ți-am irosit timpul. Din cauza mea vei ajunge director satanist de corporație cu 20 de minute mai târziu. În anul 2046.
Nu intelegi..Nu te intreaba nimeni nimic.Te duci frumos la un ritual stai cateva ore imbracat in niste haine ciudate si pleci.Tu nu faci nimic.Esti doar un pion.
Foarte putina lume citeste cartile alea.Din cele peste 7, 5 miliarde de oameni cateva sute de mii au citit cartile.Majoritatea de ignoranti e de partea lor..Deci asta e.
Am înțeles.
Deci le trimiți un CV și o scrisoare de intenție la o adresă secretă, le spui că vrei să devii membru, ei te invită într-o locație secretă fără să te întrebe de unde ai aflat de organizația lor super-secretă care conduce lumea pentru Satan-Extraterestrul, și în câteva ore devii membru.
Știi cumva și dacă se servesc aperitive la ceremonia secretă? Văd că deja știi cu ce haine te îmbraci, cât durează, și ce faci acolo.
Te selecteaza ei.Te urmaresc operioada si daca considera ca esti apt pentru asa ceva esti selectat.
http://www.cunoastelumea.ro/ritual-masonic-in-premiera/
Nu stiu ce fel de intrebari deplasate mai sunt si astea. Te gandesti mult la prostiile astea inainte sa le postezi? Si mai ai o problema: trebuie sa inveti sa scrii.
Eu scriu de pe telefon.Scriu repede si nu tin cont de gramatica.
Nu e vorba doar despre gramatica. Ar fi foarte bine sa fie doar asta. Problema e ceea ce gandesti, si nu felul in care scrii.
In teorie nu, dar pe vazute si pe incercate probabil ca da, Doamne apara si pazeste si nu ne duce pe noi in ispita
Exista un ritual special pentru asa ceva (satanismul). Eu nu il sustin. In cultura oamenilor care practica ritualul, satan nu e privit ca un om rau cu coarne, aceasta entitate este partial inlocuita cu Dumnezeul crestin. Cei care nu fac parte din religia satanismului (da, din 2004 este considerata o religie), sunt numiti xini.
Dar aceasta forma de satanism nu este legata de bani sau de lucruri materiale, ci de spiritual. Ceea ce mie mi se pare cam ciudat, deoarece si budistii au aceasta practica, prin alte metode.
Am fost indoit tot timpul de satanism si inca sunt, fiindca ei spun ca se respecta si ca daca respecti, vei fi respectat, dar mi se pare o aiureala, ca argument folosind faptul ca daca gresesti o data, devii nerespectat.
Crestinismul mi se pare mai ok, desi nici crestin nu sunt. Dupa documentarea mea, m-am interesat si de Dumnezeu, daca e asa de rau si nu am gasit raspunsul tipic "Dumnezeu e bun si te ajuta daca spui rugaciuni!", ci raspunsul ca Dumnezeu reprezinta iubirea. Am gandit acest raspuns si in opinia mea, e adevarat. Pe Youtube l-am gasit, pe canalul Last Frontier Medium, la un videoclip postat prin aprilie-mai. In concluzie, daca iubirea ar fi religie, asta ar fi religia mea.
Sunt ateu si bineinteles ca m-as inrola in asa ceva daca as avea oportunitatea. Satanismul modern este echivalent cu ateismul; satanismul modern reprezinta ideologia cum ca tu esti propiul tau dumnezeu si ca nu ai nevoie de cine stie ce faptura mitica care te trimite in rai daca faci ceea ce zice sau in iad sa suferi pentru eternitate.
Nu stiu de ce crezi ca cineva iti ia in serios prostiile astea. Mai sus cineva ti-a dat peste bot cand ti-a spus ca 1% inseamna 70 de milioane de oameni, si ai schimbat cu 0.1% ca sa dea mai bine numerele. Ideea in mare este, prostia asta care vad ca va place sa tot inventati conspiratii ca iluminati si mai stiu eu ce, sunt oameni ca tine si ca altii, niste plictisiti care s-au saturat sa vorbeasca de Dumnezeu care apare in cereale la copii si acum trebuie sa gasiti alte subiecte "interesante" de a vorbit. Nu aveti nimic in bostan.
Sunt prostii pentru ca nu poti tu intelege..Ma ingrozeste "inteligenta ta"
Singurul care nu are nimic in bostan esti tu.Nu te mai descrie pe aici.
Traista_Stepan_1999 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: