Eu sunt atee si, in general, ma doare in c*r de religie si de conversatiile bazate pe subiectu asta. Imi dau cu parerea doar cand sunt intrebata.
Da, am un prieten care este religios si cu care ma inteleg foarte bine. Orientarea religioasa nu are nicio relevanta (cel putin, nu ar trebui) intr-o relatie interpersonala.
Adica suntem obligati practic, sa credem ce credeti si voi? Nu va e de ajuns ca religia e optionala? Lasatine sa credem ce vor iar voi credeti ce vreti, insa nu ne bagati pe gat teoriile noastre, daca vedeti ca nu le acceptam.
Pur si simplu nu vreau sa cred si sa constat ca fiind adevarata varianta voastra.Sunt obligat? Nu va ajunge ca religia e materie optionala, acum nu va convine nici ca o practica unii oameni, vreti sa le schimbati parerea fara un motiv logic! Pur si simplu nu aveti nimic de castigat, vreti doar sa va dati destepti, si toata lumea sa ia de a buna tot ce ziceti voi.Sunteti inganfati, reci si aveti aere de superioritate, desi indrasniti si chiar va valiti considerandu-va toleranti.
"varianta VOASTRA.", "Nu VA ajunge ca", " nu VA convine", "VRETI sa le schimbati", "nu AVETI nimic de",
Iar te certi cu Duhul Sfant?
Mai treci pe la scoala si invata in primul rand sa scrii. Dupa ce treci de etapa asta, informeaza-te despre lumea in care traiesti, iar apoi poti sa vii sa pui intrebari pe TPU si sa te astepti de la raspunsuri pe masura.
Poate ca nu vreau.Ma obligi? Cand ramaneti fara idei va luati(nicin u imi pasa cum am scris)de gramatica mea?
Cand ramaneti fara sarcasm, va luati de gramatica, sunteti jalnici
Mie gramatica mi-a parut ok. Problema era ca folosesti pluralul inutil (Asta accentuam in raspunsul meu) ceea ce tradeaza un inceput de paranoia.
Daca nu vrei sa inveti, atunci abtine-te de la a da lectii ateilor sau altora. Si nu e vorba ca n-am avea idei sa raspundem "maretelor" tale intrebari, dar vazand cum te exprimi, si cum nu stii nici sa scrii, ma tem ca orice efort al vreunui ateu de a-ti da explicatii si de a incerca sa te convinga ca te inseli, ar fi zadarnic, pentru ca n-ai fi capabil sa intelegi. Daca totusi insisti, iti voi spune ca da, am avut si mai am prieteni religiosi. Chiar nu e mare lucru. Esti multumit acum?
DeProfundis99 întreabă: