Ateu = persoana care nu crede in existenta lui Dumnezeu(asta nu inseamna ca el crede in satan), nu crede in nicio divinitate.
Cand nu cunosti semnificatia unui cuvant, cauti in DEX, ca altfel, te faci naibii de ras.
Ai iesit de pe covorasele gradinitii si ai dat iama pe TPU cu intrebari de 2 lei...
N-am stiut pana acum ca mama e Dumnezeu. Desi aveam o vaga banuiala ca e Vishnu.
Esti imbecil cit cuprinde, amice. Mama si tata mi-au dat viata, iar dumnezo' si satan sint amindoi niste povestioare.
Aia nu se numesc atei ci satanisti.E o deiferenta greu de sesitat pentru o persoana cu mai putin de 2 sinapse.
Acum şi tu te-ai făcut de râs.
Noi,ateii,negăm existenţa oricărei divinitate.
De exemplu: dumnezeu, allah, budha etc.
Şi de ce suntem proşti? Doar pentru că nu credem în omu' ăsta ne faci proşti? Atâtă minte ai?
Mie mama si tata mi-au dat viata,ei m-au nascut si ei au avut grija de mine asa ca ciocu mic aici
Si eu nu cred in satan cu toate ca nu m-ar deranja sa devin satanist (e o religie atee, satanismu LaVeyan, that is )
Etimologic cuvantul ateu vine da la -a teos- ceea ce inseamna la dumnezeu... undeva pe drum.
Alexandru_Popisteanu_1994 întreabă: