Sper ca stiti ca frumusetea exterioara nu prea conteaza la calugaritele catolice... alea sunt maritate cu Dumnezeu "per siempre"!
Pe satanista boccie, binenteles... trebuie sa o aduca cineva si pe ea pe calea Domnului, plus ca nu e asa complicat sa o convingi sa se suie in cocotier dupa banane
Variantele sunt foarte putine, si aici mi se pare incalcat liberul arbitru.
Dupa modelul de dragoste perfecta Tata-Fiu- Duh Sfant, as dori ca amandoua ca sa fim 3.
Dupa modelul perfect as alege in acelasi timp pe nici una, ca sa fiu eu 3: Trup, Suflet si Minte.
In nici un caz nu as sta cu o femeie singur pe o insula, in acelasi loc, fie ea frumoasa sau urata, este sursa de isipita, si "Eva are mereu pacatul ei, seduce". Sa nu se inteleaga ca sunt misogin, daca as fi femeie nu as vrea sa stau cu un barbat pe insula, din acelasi motiv.
Si asa sunt nervos ca m-a uitat Dumnezeu pe o insula pustie... ce naiba sa fac cu blonda lu' Jesus, sa mai am si grija ei?!
Daca ai fi femeie asa, mai sfanta, ti-ar fi drag de preotul ala gay... o sa va simtiti ca doua randunele pe o craca, ciripind intre voi ca doua verisoare...
Chiar de el ar fi homosexual, diavolul m-ar ispitii pe mine spre a-mi aprinde zburdari trupesti spre el. Si chiar de nu s-ar intampla nimic concret ar fi rau, doar gandul, doar cugetul. De aia de ex. pe Athos nu pot intra femei...
Nici una. Un organism pe baza de carbon in plus = mai multa mancare de consumat.
No' stai singur, si vorbeste cu mingea de voley, ca Tom Hanks!
Sa vedem cine te ajuta sa iti scoti maseaua aia stricata, ca el a avut noroc...
Ai pus intrebarea doar pentru a face misto?
Daca da, sa stiu sa o raportez...
Daca nu, incearca sa te porti decent.
2. O satanista boccie, semi-convinsa, bruneta, semi convinsa de? satanismul mondern e un fel de agnosticism
eu unu aleg o persoana cu gandire rationala
Unde e dragostea crestina, care face oamenii sa intoarca si celalat obraz?
Unde e nevinovatia pura, ce accepta oamenii nevolnici atat cu lucrurile lor bune, cat si cu pacatele lor?
Cel fara de prihana, sa ridice primul piatra si sa arunce in mine!
Cel fara de razbunare si ura, sa ma raporteze!
Hai ca ai franzelit-o! Macar daca aveai nitel simtul umorului, ca vad ca sfanta treime din tine vorbeste pe trei voci, kakofonic, de nu mai intelegi nimic din Idee.
Semi convinsa de futilitaea ne-credintei ei, of course... adica emo
Simtul umorului? Nu il am.
Nu incerca sa vezi daca sunt atat de inaintat si de tare in credinta incat sa intorc si celalalt obraz.
Sa accepti un om nevolnic pacatuind, inseamna sa ii porti pacatul, asa scrie in levitic.
Nu vad cum de am scris "cacofonic" desi fonos inseamna sunet, deci teoretic nu exista scriere cacofonica.
pendula întreabă: