| BughiBughi a întrebat:

Intrebare pentru barbati. Voi preferati sa detineti femei crestine sau femei ateu? Mie imi plac mai mult femeile crestine ca ele se tem de Dumnezeu si de barbat si sunt mult mai smerite si cuminti si nu pun la indoiala decizile sotului. Femeile ateu nu mai au frica de dumnezeu si de sot si e posibil sa isi insele barbatul pentru ca daca nu se mai tem de nimic fac ce le trece prin cap sa faca. Si acuma nici nu mai exista pedepse pentru ele ca sa se teama de ceva adica daca te inseala nu mai poate fi batuta sau arestata cum era inainte.
Am vazut multe femei ateu obraznice care comentau la decizile sotului si erau neascultatoare pentru ca ele cred ca sunt egalul barbatului asa cum se zice acum.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta s-o crezi tu.

24 răspunsuri:
| Dandanache a răspuns:

Tie iti trebuie o muiere bleaga, dar mai bleaga ca tine. Ca sa accepte sa fie detinuta de un bughi bughi. Religia nu mai conteaza.

| Trolli a răspuns:

Hahahaha!

Unii nu "detin", nu au "detinut" si nu vor "detine" niciodata nicio femeie (fie crestina, fie atee)!

"unii" din aceasta cauza incep sa fie frustrati!

| Narcis2007 a răspuns:

Ti-ai facut cont special pentru intrebarea asta?

| RAY a răspuns:

Eu prefer sa nu detin nimic, eu nu inteleg de ce trebuie sa detinem ceva nu suntem la piata la cumparat femei,fetele atee sunt mai rationale asta observ. rational nu vad de ce sa nu comenteze o femeie la un barbat doar nu este sclava lui, este posibil sa te insele oricare, sti care e faza decat una care sa se prefaca ca te iubeste mai bine una sincera care recunoaste ca mai vrea si alti ceea ce nu vad nimic rau in asta, apropo ce fata atee ai cunoscut tu? apropo romancele sunt in topul prostitutiei din ue, mai zi o tara atee care e asa? vb fara dovezi aiurea

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

No, pai alea-s crestine cu numele, sau cum se scuza ai nostri. laughing Cica creste pib-ul multumita lor.

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu n-am nimic cu ele, fiecare face ce vrea, era doar un exemplu atat

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu cred ca inselatul tine seama de credinta!
Si femeiile sunt egalul barbatlui, nu cred!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Exista femei atee nu ateu, si pot insela toate

| sublime89 a răspuns:

Vezi ca suntem in 2014, nu in 1514. A trecut timpul, in cazul in care nu ai sesizat.

| M25M a răspuns:

Mda... "femeile ateu" inseala, femeile crestine, in nici un caz?!?
Nu prefer sa "detin" nimic, voi iubi si voi fi iubit, ea va fi a mea si eu voi fi doar al ei, indiferent de religia fiecaruia.

| anonim_4396 a răspuns (pentru M25M):

Asta s-o crezi tu.

| Alphawolf a răspuns:

Eu prefer persoanele care au coloana vertebrala dreapta, sunt responsabile si corecte. Nu-mi plac lasii si ipocritii care trolleaza.

| CinevaNou a răspuns:

Da, asa e, femeile ateu ie naspa. sad mai bine te faci musulman, asa n-o sa-ti mai faci griji daca te inseala vreuna.

| Mădă0611 a răspuns (pentru CinevaNou):

Da, poate avea 4 si daca 1 face şcheme ii arata ce e acidul sulfuric, apoi, in rai o sa aiba 1000 de fecioare, sunt curioasa, astea o sa se "infecioreze" sau o sa le uzeze asa o eternitate devil, ca n-o sa le atinga nu cred, doar aia-s cei mai misogini oameni, urmati de evrei si crestini. Bleah.
Stii filmuletul cu magarusul, ma intreb de ce nu isi iau astia animale daca vor supunere, si daca ar fi moarte, ar fi perfect, pentru mintile lor. love struck

| CinevaNou a răspuns (pentru Mădă0611):

Probabil au si animale, ca rezerva pentru cand se satura de sotii :-s

| CinevaNou a răspuns (pentru Mădă0611):

rolling on the floor

| BughiBughi explică (pentru Mădă0611):

Fa madalino femeile ateu sunt ca tine ii inseala pe barbati pentru ca nu se tem de dumnezeu daca si tu ai fii crestina nu ai mai zice nimica.

| Mădă0611 a răspuns (pentru BughiBughi):

Daca meriti sa fii inselat, o sa te insele si cainii.

| Miauti a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa trecem la femeile demonice... o invoci de cateva ori, apoi o exorcizez si o trimiti in Iad.

Avantajul: nu imbatraneste niciodata
Dezavantaj: risti ca numele copilului sa fie Anticrist.

Cred ca a innebunit lumea!

| NGheorghe a răspuns:

Trebuia sa scrii: "Intrebare pentru barbati.", cu majuscule, ca sa observe si femeile.

Apropo, tu mai cunosti si alt detinator de femei, in afara de tine, măi BughiBughi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile atee sunt asa superbe o si dragute si visatoare si chiar daca se poarta urat nu e vina lor, e din cauza societatii si a influentei barbatilor crestini. femeile atee sunt asa perfecte si dragute aww
uuuu iar femeile crestine, mm vreau sa imi fac un mic altar de femeie crestina cu aripi de pasare, crucifixuri, pozele celor dragi, pene de lebada, putine moastelaughing, flori de colt presate si un poster cu rasputin

| DarkAndDreary a răspuns:

Sa detin o femeie?
Mie mi se pare ca tu ai vrea sa detii o sclava.

| Perseverance a răspuns:

Nu ti se pare tie ca esti cam misogin?

Dc femeile nu ar fi egalul barbatului? nu sunt tot persoane?

| Neymar3000 a răspuns:

Atee in niciun caz, dar nu din cauza motivelor enumerate mai sus.
Ateii sunt mai greoi la minte si au chiar mai multe idei fixe decat Martorii lui Jehova.