Tie iti trebuie o muiere bleaga, dar mai bleaga ca tine. Ca sa accepte sa fie detinuta de un bughi bughi. Religia nu mai conteaza.
Hahahaha!
Unii nu "detin", nu au "detinut" si nu vor "detine" niciodata nicio femeie (fie crestina, fie atee)!
"unii" din aceasta cauza incep sa fie frustrati!
Eu prefer sa nu detin nimic, eu nu inteleg de ce trebuie sa detinem ceva nu suntem la piata la cumparat femei,fetele atee sunt mai rationale asta observ. rational nu vad de ce sa nu comenteze o femeie la un barbat doar nu este sclava lui, este posibil sa te insele oricare, sti care e faza decat una care sa se prefaca ca te iubeste mai bine una sincera care recunoaste ca mai vrea si alti ceea ce nu vad nimic rau in asta, apropo ce fata atee ai cunoscut tu? apropo romancele sunt in topul prostitutiei din ue, mai zi o tara atee care e asa? vb fara dovezi aiurea
Nu cred ca inselatul tine seama de credinta!
Si femeiile sunt egalul barbatlui, nu cred!
Vezi ca suntem in 2014, nu in 1514. A trecut timpul, in cazul in care nu ai sesizat.
Mda... "femeile ateu" inseala, femeile crestine, in nici un caz?!?
Nu prefer sa "detin" nimic, voi iubi si voi fi iubit, ea va fi a mea si eu voi fi doar al ei, indiferent de religia fiecaruia.
Eu prefer persoanele care au coloana vertebrala dreapta, sunt responsabile si corecte. Nu-mi plac lasii si ipocritii care trolleaza.
Da, asa e, femeile ateu ie naspa. mai bine te faci musulman, asa n-o sa-ti mai faci griji daca te inseala vreuna.
Da, poate avea 4 si daca 1 face şcheme ii arata ce e acidul sulfuric, apoi, in rai o sa aiba 1000 de fecioare, sunt curioasa, astea o sa se "infecioreze" sau o sa le uzeze asa o eternitate , ca n-o sa le atinga nu cred, doar aia-s cei mai misogini oameni, urmati de evrei si crestini. Bleah.
Stii filmuletul cu magarusul, ma intreb de ce nu isi iau astia animale daca vor supunere, si daca ar fi moarte, ar fi perfect, pentru mintile lor.
Fa madalino femeile ateu sunt ca tine ii inseala pe barbati pentru ca nu se tem de dumnezeu daca si tu ai fii crestina nu ai mai zice nimica.
Daca meriti sa fii inselat, o sa te insele si cainii.
Eu cred ca ar trebui sa trecem la femeile demonice... o invoci de cateva ori, apoi o exorcizez si o trimiti in Iad.
Avantajul: nu imbatraneste niciodata
Dezavantaj: risti ca numele copilului sa fie Anticrist.
Cred ca a innebunit lumea!
Trebuia sa scrii: "Intrebare pentru barbati.", cu majuscule, ca sa observe si femeile.
Apropo, tu mai cunosti si alt detinator de femei, in afara de tine, măi BughiBughi?
Femeile atee sunt asa superbe o si dragute si visatoare si chiar daca se poarta urat nu e vina lor, e din cauza societatii si a influentei barbatilor crestini. femeile atee sunt asa perfecte si dragute aww
uuuu iar femeile crestine, mm vreau sa imi fac un mic altar de femeie crestina cu aripi de pasare, crucifixuri, pozele celor dragi, pene de lebada, putine moaste, flori de colt presate si un poster cu rasputin
Nu ti se pare tie ca esti cam misogin?
Dc femeile nu ar fi egalul barbatului? nu sunt tot persoane?
Atee in niciun caz, dar nu din cauza motivelor enumerate mai sus.
Ateii sunt mai greoi la minte si au chiar mai multe idei fixe decat Martorii lui Jehova.
Bossa100000 întreabă: