O persoană care îl slujește pe Satan, sau un ateist pe "3 roți". Depinde ce gen de satanism zici.
Eu cred ca un satanist este un credincios care este orientat mult mai pozitiv decat un crestin!
Nu neaparat, exista mai multe tipuri de satanisti. Acel tip despre care vorbesti tu este satanismul spiritual.
Cate fail-uri intr-un singur comentariu...
1.Si fetele pot fi sataniste.Nu trebuie sa fii neaparat "nene".
2.Eu nu am parul lung.Nu am habar de unde ai scos faza asta.
3.Se scrie "chitara electrica" nu "electronica".
4.Are cel putin 4 corzi.
5.Se scrie "Highway To Hell"
6.Acea melodie nu este nici pe departe satanica.
7. Unde auzi tu ca zbiara?
8.Nu toti rockerii sunt satanisti
9.Nu toti satanistii sunt rockeri.
10.Este evident ca nu ai nici cea mai mica idee ce este un satanist.
Ala e rocker.Si nu e "hich way to hell" e Highway to hell.De ce crezi ca rockerii sunt satanisti? Pentru ca asculta rock, un gen de muzica? Daca au parul lung sunt satanisti? Ei bine, din conceptia ta de r*hat da.Se vede ca habar n-ai cat de prost esti si ca nu stii cei ala satanist..trist.Si se scrie "chitara electrica" nu ghitara.
Presupun ca e o persoana care crede in el insusi sau venereaza (nu sunt sigura daca am folosit un verb potrivit) elemente ale naturii gen apa, foc etc.
Din cate stiam termenul de satanist a fost schimbat de catre biserica din nu stiu ce motiv (toate chestiile astea le-am invatat fara intentie, deci de asta dau raspunsuri incomplete sau gresite)
A vorbit la fel ca dragii mei colegi de la scoala. Si la fel ca el, majoritatea habar n-au care e diferenta intre rocker si satanist
Mi se pare mie sau a sunat ca un raspuns dat de un pusti mucos de 9 ani?
Raspunde-mi si tu la o intrebare.
Te crezi superior crestinilor prin faptul ca ai gasit din intamplare o persoana redusa mintal, care se intampla sa fie creatorul bisericii sataniste?
Sunt atee, dar tratez cu respect si satanistii(oameni care il slujesc pe Satan, care este o alta zeitate la fel ca Dumnezeu si care au reguli diferite)cat si crestinii.
Vreau sa spun ca nu trebuie sa fii satanist sa ca fii rocker, si nici invers. Cum a mai spus cineva pe aici, da' nu stiu cine
Stai calm si lasa cutitele de-o parte. Vorbeam de ala care a zis ca un satanist e un nene cu gitara electronica si alte alea.
Iar eu trebuie sa citesc raspunsurile pana in josul paginii si sa invat sa ma exprim. Nu-i nimic, e vina amandurora