| danut a întrebat:

Intrebare pentru crestini, credeti intr-o judecata finala si daca da, cand va avea ea loc?

Răspuns Câştigător
| Inception a răspuns:

Nu putem ști exact când va fi, dar sunt semne care ne arata ca nu mai avem mult pana la judecata finala. Si acele semne sunt deja prezente.Este evident ca trăim vremurile de pe urma.

10 răspunsuri:
| danut explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, am asteptat ca toti cei ce se bat in piept cu pumnul de crestinismul lor sa dea un raspuns, in loc de mesaje o mare pauza. Oare de ce, o fi crestinismul lor unul real sau au luat concediu in credinta lor? Dupa raspunsurile pe care le-au dat (lipsa totala) ori sunt in mare confuzie si habar nu au ce cred (si sustin) ori totul este un mare fasss. Judecati voi.

| danay72 a răspuns:

Da,iar cea finala va fi la Armaghedon.Ap.16:14,16Tocmai de aceea, acum e momentul sa luam decizia corecta de a fi de partea lui Dumnezeu.

| Doub a răspuns:

Da, cred.
Când va avea loc, doar Dumnezeu ştie.

| AliGab a răspuns:

Asa cum nimeni nu isi stie viitorul si ceasul si felul mortii cu certitudine, tot la fel nimeni nu stie ceasul judecatii de apoi

| Dintrebare a răspuns:

Nu stiu daca va fi o judecata la finalul vietii sau daca e vorba despre o judecata in sens propriu. Eu mai degraba cred in vorba asta, "ce dai aia primesti" mai devreme sau mai tarziu. Deci cred ca nimic nu ramane neplatit si ca fiecare primeste ceea ce merita. Cam asa inteleg eu "judecata" despre care se vorbeste in crestinism

| readdevil a răspuns:

Salut, sunt crestin doar in "acte". In opinia mea umila cred ca nu exista o judecata finala, dar nu bag mana in foc si sa spun cu tarie ceva ce nu am cum sa stiu cert. Dar ti-as raspunde cu o intrebare: de ce ar fi o judecata? Sigur ar fi ceva dar de ce o judecata? (si da, daca ar fi o judecata ar fi cand mori). Ma gandesc: cine face diferenta intre un om bogat si un om sarac? Un om rau si un om buna. Cine pune o granita intre aspectele astea si decide ce e ce? Omul. Deci nu cred ca e o judecata sau daca ar fi o judecata ar fi din alte puncte de vedere, din altceva. Sper ca m-am exprimat bine.

| Danii_Danii_1998_Phmh a răspuns:

Salut...
1 :
Apocalipsa ( am citit in sfanta scriptura ) va veni cand nu se v-a mai savarsi sf.liturghie in cele 7 bisericii.
2 :
Judecata :
A) Dupa ce mori.
B) La a 2- venire a Mantuitorului pe pamant, cand va invia toata lumea si din iad si din rai si vor fi judecati ( in afara de sinucigasi, ei raman sub talpa iadului pe veci ).

| Danii_Danii_1998_Phmh a răspuns:

Cu adevărat deşertăciune sunt toate şi viaţa aceasta este umbră şi vis; că în deşert se tulbură tot pământeanul, precum a zis Scriptura: când dobândim lumea, atunci în groapă ne sălăşluim, unde împreună sunt împăraţii şi săracii. Pentru aceasta, Hristoase Dumnezeule, pe robul Tău acesta mutat de la noi odihneşte‑l, ca un iubitor de oameni.

Deci toti ajungem in acelasi loc, rai /iad.

| Slavic95 a răspuns:

Depinde daca mori mine pentru tine judecata e mai aproape de tine de cit de noi cei vii

| Slavic95 a răspuns:

Biblia spune ca vom da socoteala de fiecare cuvint esit din gura cu atit mai mult ca vom fi trasi la raspundere si de fapte

Întrebări similare