| BlackMetalIsMyLife a întrebat:

Intrebare pentru crestini >: Cum a aparut dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| Rapplex a răspuns:

D-zeu nu are cum sa fie in afara Universului, fiindca daca e asa nu il mai poate influenta in nicun fel.Raspunsul "E in afara timpului" e cel mai gresit raspuns dat vreodata.Fiindca unde nu exista timp(in gaurile negre) este neant(nimic), deci daca exista in nimic e inexistent.D-zeu nu poate nici exista dintotdeuna tot din cauza timpului, fiindca fara timp nu exista totdeuna, deci e o eroare.Tocmai timpul e cel ce acorda meritul de castigator teoriei big-bangului.Mai mult, acesta nu incalca cu nimic legile Universului.Multi spun ca Universul e prea complex ca sa se fi creeat singur, dar toata aceasta complexitate apare doar din 2 elemente ce au dus la aparitia Universului, energia si spatiul, deci lista nu e prea lunga si complexa.

32 răspunsuri:
| brutus123 a răspuns (pentru Rapplex):

...Schimba drogurile mahappy Dumnezeu exista si V-a exista mereu!

| eusuntandra a răspuns:

Foarte buna intrebareee.adica,e imposibil.Cum a aparut Dumnezeu? Nu poate sa fii existat din totdeauna. logic vorbind nu are sens, e o...e atat de ciudaaaaaaaaat.Eu una nu pot sa cred in ceva care nu stiu cum a aparut.e adevarat ca se intampla minuni si chestii de aste-a, si totusi.eu nu pot sa cred asa ceva sad