Bai Bula, era un exemplu de situatie. Stiu ca nu poti sta atat timp acolo, ai nevoie de mancare etc.
1.Poate vrei sa zici de ex. cu africanii in America. America nu are nici macar 700 de ani de la descoperirea ei si afrcanii au mii de ani de cand sunt negri, asa o sa ramana doar daca vin in europa spre exemplu si stau vreo 2000 de ani.
2.Chinezii sunt in Asia, acolo e alt continent locuri diferite, temperaturi diferite si stil de viata diferit. Uita-te la documentare.
3. Ce este imitat in ce am zis eu? Ai auzit vreun preot sa zica, ca Adam si Eva nu traiau in lux si nu aveau tehnologii? Totul am zis cu cuvintele mele si ideile mele.
4. Ce treaba ai tu cu mine? Eu discut cu anonimu'. Hai de acum cearta si contradictorii. Treaba cu oul a fost sa ii dau lui un exemplu. Si tu ca un crestin nici nu trebia sa spui asta, atat timp cat,, ai citit toata Biblia,,.
Da, si eu am vrut sa spun ca nu are nici un sens aceast citat. Mi se pare mie, sau Dumnezeu vrea sa ne faca sa fim confuzi?
Nu, Dumnezeu nu vrea sa ne faca sa fim confuzi. citeste in continuare Potrivit invataturii ortodoxe, Dumnezeu este pe de o parte, fara nume, ca Unul caruia nu I se potriveste nici un nume, depasind, deci, orice nume sau numire, iar pe alta parte, este Cel cu nume multe. Fiinta lui Dumnezeu este mai presus de orice nume, pentru ca este mai presus de orice lucrare sau energie, este ascunsul suprafiintial. De aceea, atunci cand Il numim pe Dumnezeu, o facem in temeiul cunoasterii Sale dupa energii, in temeiul felului in care El S-a revelat in cadrul relatiei personale cu omul.
In Vechiul Testament, numele atribuite lui Dumnezeu cel mai des intalnite sunt Elohim, Iehova sau Iahve. Fiecare dintre acestea evidentiaza un aspect diferit al dumnezeirii. :Elohim, Adonai, Iahve.
Iahve - Atunci cand Moise a intrebat de numele dumnezeului lui "Avraam, Saac si Iacov", Dumnezeu i-a raspuns lui Moise, „Eu Sunt Cel ce Sunt". Apoi i-a zis: "Asa sa spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!" Acest verset face referire la Dumnezeu "ca Fiinta ce are existenta prin Sine, care, de la Sine, poseda viata si existenta vesnica". Pentru evrei, "a fi" nu inseamna numai a exista, ci a fi activ, a se exprima pe sine ca fiinta activa. Acesta este intelesul lui Iahve.
Nu fi ironic...e treaba ta daca crezi sau nu. Cu un necredincios de obicei nu ai ce sa discuti pentru ca el nu crede, el vrea sa-l pipaie pe Dumnezeu, exact ca Toma "pana nu voi pune mana mea in coasta lui [...] nu voi crede" si ce i-a zis Mantuitorul "Fericiti cei ce n=au vazut si au crezut ". Bine noi credem ca am aparut dintr-o explozie (bing bang). Nu stiam ca din haos iese ceva bun. bine. oricum uitandu-ma si la celelalte intrebari ale tale nu esti nici protestant dupa cum zicea cineva mai sus, pentru ca aia-s fanatici n-ai ce vb cu ei, u insa accepti sa vb cu cineva ortodox sau alta religie doar ca sa ii dovedesti ca se afla intr-o mare greseala. dar vezi sa nu fii u cel care greseste
Nu ai ce sa discuti cu ateii? Glumesti? Ateii sunt cele mai de treaba fiinte existente. Am cunoscut atei care ar fi putut fi catalogati drept sfinti. Esti dupa principiul cine nu e cu Dumnezeu e rau? Sau impotriva lui? Te inseli, astea sunt prejudecati.
Nu ma insel deloc crede-ma. atei =sfinti= eronat Nu zic ca e rau, insa nu ai ce discuta cu el in ceea ce priveste religia.
p.s.citeste mai atent comentariul meu de mai sus.
Ms!
Nu ai specificat. Trebuia sa spui ca nu ai ce vorbi cu el in domeniul religie.
Cu un necredincios de obicei nu ai ce sa discuti pentru ca el nu crede, el vrea sa-l pipaie pe Dumnezeu, exact ca Toma "pana nu voi pune mana mea in coasta lui [...] nu voi crede" si ce i-a zis Mantuitorul "Fericiti cei ce n=au vazut si au crezut ". se subintelege trebuie putina atentie