anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare pentru creștini:

Este sau nu păcat să faci plajă în public?

57 răspunsuri:
| Panamax a răspuns (pentru Panamax):

La fel ca o plaja exotica plina cu tigani.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Panamax):

Înseamnă ca trăiești deja in iad, tinind cont ca Romania este plina de creștini.

| Ineys a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Nu exista iad? Pai si pacatosii unde se duc?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Werrich):

Minciuni "crestinesti"! Nu ma mai ostenesc sa le combat stiintific.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru RKBlue):

Dupa biblie totul e pacat, inclusiv ca ne nastem. Cat bigotism.
Sa nu se retina ca sunt adeptul drogurilor. Nuuuu! Am folosit si eu un drog: tutunul. Dar m-am lasat. Nu ca e pacat. Ba e pacat de sanatatea mea si de banii cheltuiti.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Mai crestinilor bigoti, dar voi de ce faceti sex, ca e pacat. Sex trebuie sa faceti doar pentru reproducere. Respectati acest lucru?

| RKBlue a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Sincer,nu-mi pasa ce e pacat si ce nu.Nu-s crestin(dar am ceva cunostinte datorita obsesiei acestei tari)
Bine ca te-ai lasat de tutun, iti face bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CodrutElian1990):

Unde scrie că doar pentru asta? Da, e motivul principal...dar e și o plăcere îngăduită în cadrul familiei, doar așa.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ohooo! Chiar nu stii? Nu stau sa caut, dar multi bigoti sustin asta. Cand eram tanar am ajuns la asemenea "indicatii".

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tocmai ca este o placere, unii preoti sustin ca este pacat sa faci din sex o placere. Chiar am citit undeva ca sexul este ca si hrana: pentru a trai. Sexul pentru continuarea vietii. Mancarea pentru continuarea vietii.
Unde in biblie scrie ca ai dreptul la placeri trupesti? Dimpotriva, singura placere admisa este cea sufleteasca, care si ea trebuie sa vina de la Dumnezeu.
Eu zic sa te mai documentezi. Cei mai buni propagandisti comunisti cunosteau biblia si dogmele religioase foarte bine, deoarece ziceau ca pentru a combate ceva trebuie sa-l cunosti.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Ineys):

Păcătoșii după înviere si judecata vor avea parte de moartea a doua. Pana atunci se vor odihni in mormânt.
Moartea este doar un somn din care Isus ne va trezi la inviere.

| Colr3x a răspuns:

Dacă produci sminteală (adică prin formele corpului ispitești pe aproapele tău fie bărbat fie femeie) da. Mântuitorul spune ca oricine va privi la femeie cu gând de păcat deja a păcătuit în inima sa. Deci la plajă în public e cam greu să-ți abții ochii sau gândul.

| alex598 a răspuns:

A face plajă în sine nu este păcat.

| StrongHeart a răspuns:

Nu.Bine,acum,daca iti place sa faci plaja topless, as zice ca este pentru ca atragi priviri si poti sa seduci barbati, deci intr-un fel este.
Conteaza intentia pe care o ai in orice faci, faci plaja pentru ca vrei sa te bronzezi si sa te bucuri de soare sau vrei sa fii in centrul atentiei?

| BecSpart a răspuns:

De ce ar fi? fiecare poate face cu corpul său ce vrea. Presupun ca nu te duci la mare ca să porți geaca de iarnă și cizme pufi pufihappy Totuși dacă tu te simti incompatibil să faci plaja în public și ai prea mulți bani, poti sa iti cumperi o plajă privată pentru a scăpa de streslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BecSpart):

Sau în fundul grădinii pe o căpiță de fân. Și rămâi și cu banii.winking

| BecSpart a răspuns (pentru anonim_4396):

Și mai bine. Pui si un tricou ca să îți iasă bronz de tractorist și esti starhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BecSpart):

cool

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Raspundeti la intrebari:
Asta isi doreste Dumnezeu?
Il dezonoreaza asta?
Este acest gest egoist?
Si afla.

| Nilsson a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Nu scrie nicăieri în Biblie că omul nu are dreptul la plăceri trupești, sunt interzise acelea prin care se încalcă Legea lui Dumnezeu.

În Scriptură chiar sunt pasaje care arată că nu e nimic rău să apreciezi unele lucruri:

Isaia 25
6. Domnul ostirilor pregateste tuturor popoarelor, pe muntele acesta, un ospat de bucate gustoase, un ospat de vinuri vechi, de bucate miezoase, pline de maduva, de vinuri vechi si limpezite.

Marcu 2
18 Ucenicii lui Ioan şi ai fariseilor obişnuiau să postească. Ei au venit la Isus şi L-au întrebat:
De ce ucenicii lui Ioan şi ucenicii fariseilor postesc, iar ucenicii Tăi nu postesc?
19 Isus le-a răspuns:
Pot posti nuntaşii în timp ce mirele este cu ei? Atâta vreme cât îl au pe mire cu ei, nu pot posti.
20 Vor veni însă zile când mirele va fi luat de la ei şi atunci vor posti.

Ioan 2
9 Nunul, după ce a gustat apafăcută vin (el nu ştia de unde vine vinul acesta, slugile însă, care scoseseră apa, ştiau), a chemat pe mire
10 şi i-a zis: „Orice om pune la masă întâi vinul cel bun şi, după ce oamenii au băut bine, atunci pune pe cel mai puţin bun, dar tu ai ţinut vinul cel bun până acum".

| Nilsson a răspuns:

Referitor la plajă, e cam discutabil subiectul, mie îmi place să merg la mare.
Eu cred însă că problema este mai degrabă la cei care se lasă conduși de priviri pofticioase decât la cei care fac plajă.
Până la urmă este o activitate sănătoasă și recreativă pentru trup, ar trebuie evitată indecența mai mult.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Nilsson):

Haide, nu mai aburii cu ineptii emise de nu stiu ce "prooroci", precum fac astazi politicienii. Egalitatea dintre ei in gandire este similara.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

O idiotenie! Nu invie nimeni. De doua mii de ani tot se propaga ca invierea este aproape. Sii... vor mai veni de 10 ori doua mii de ani si nu va fi nici o inviere. Prefer sa mor a doua oara, dar sa ma bucur de viata si placerie ei, acum cand le am. Este o vorba: Nu da cioara din mana pentru pasarea din gard.

| Nilsson a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Habar nu ai de Biblie, observ.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Nilsson):

Din fericire sau din pacate, ia-o cum vrei, eu am studiat-o, nu am citit-o.
Dar ce scrie in biblie sunt niste debitari ale unor oameni impartiti, cum zicea Eminescu, in smintiti si in misei. Daca intelegi ce vreau sa spun, bine, daca nu, e tot bine.
Nu zic ca din ce scrie in biblie se pot trage ceva invataminte, dar nu ma face sa cred in viata de apoi.

| Onisim10 a răspuns:

Da, deoarece tu îți arăți goliciunea trupului tău, ceea ce este păcat, și în biblie este scris că goliciunea unei femei este goliciunea soțului ei, și dacă te uiți la goliciunea acelei femei, este păcat.

| catalynx a răspuns:

La crestinopati e pacat orice