Atunci dacă eşti aşa de sigur că nu e periculoasă, consum-o în continuare şi vei ajunge un "geniu" şi un maaare proprietar de pămînt - 2m cubi.
Bravo n-ai mai avut alte metode de a-mi raspunde si ai apelat la sarcasm. Cand am citit raspunsul tau nu stiam daca sa imi mai bat capul sa-ti scriu sau nu.
Daca tot am facut un efort si ti-am raspuns, acum depune si tu un efort, argumenteaza-ti urmatorul raspuns si convinge-ma ca ai dreptate. Demonstreaza ca o sa devin un "geniu" cu 2 m cubi de pamant. Daca o sa ma lasi iarasi lat cu un raspuns sarcastic atunci lucrurile o sa se inteleaga de la sine. ( fata zambareata ).
Personal as vrea sa se legalizeze, dar ma gandesc la toti copiii de 12-13 ani, ar fi cam urat sa vezi niste tanci fumand pe strada sincer, eh e bine si nelegalizata.
Ai dreptate.Mi s-ar parea corect de la 18 ani. Dar oricum ar fi, vezi si la televizor copii in clasa a 5-a cu tigara in gura si smbata prin cluburi. Depinde si de legi, ca de exemplu in Olanda nu o sa vezi copii cu marijuana in gura datorita pedepselor aspre.
Marijuana este ca un cadou minunat pe care trebuie sa-l platesti scump. Aceasta te tine in legatura cu Universul si Dumnezeu insa cu timpul iti macina organele, apoi dai ortul. Ea este deja legalizata, nu mai trebuie sa stii parerea noastra. Intr-un fel, marijuana este la fel de distrugatoare ca tigara, numai ca doboara omul mai repede.
Brotacelu întreabă: