| SatanistAteu1666 a întrebat:

Intrebare pentru crestiniibig grine ce orientarile sexuale sunt interzise? Nu suntem toti oamenii+ca este ceva natural si mental orientarea sexuala+de ce i-ar pasa lui iehova orientarea sexuala?

39 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Teismul e un cancer man nu doar crestinismul si tot teismul vezi india copile mici casatorite sau la arabi

| SatanistAteu1666 explică (pentru RAY):

Acolo e DEZASTRU mai ceva ca crestinismul.In legatura cu asta, cine ti-a zis ca in satanism oamenii se casatoresc de mici? Satanismul consta in meditatii si vrajitori(toate puterile mintii)De fapt nu inteleg ce e nelogic in asta, s-a dovedit ca energie exista si poate fi trimisa.Defapt stii si tu ca atunci cand crestinii se rog si li se intampla ceva se datoreaza energiei nu ca ii ajuta Yahve/iehova.In vrajitorie e ceva asemanator dar are si energii rele(negre) sau trimise in scopuri rele.Cat despre meditatii pot spune ca sunt bune si merg, te cunosti mai bine pe tine insuti si iti dezvolti anumite lucruri. Exemplu: Exprimarea.
Se crede in Satan si demonii sai asta din cauza ca ei au fost simtiti/vazuti, si s-a comunicat cu ei.Insa satanismul Laveyan nu se crede in nimic decat propria persoana, cel traditional iL slujesc pe Satan si demonii sai.Personal am motive sa cred in asta din cauza ca am comunicat cu ei/vazut.Ca sa ma asigur ca nu a fost o imaginatie m-am dus si la psiholog.Nu am niciuna din simptomele acelea.(asta ca sa vezi ca sunt ok)

| RAY a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

/ vezi india copile mici casatorite sau la arabi / unde vezi tu satanisti in afirmatia aia?

Ce ai vazut man demoni poti dovedi cea ce afirma?

Da,pot dovedi.Insa ar trebui sa te convingi pe propria ta piele.Imi aduc aminte de un ateu care nu credea l-am indrumat catre Satan iar el a evocat si demonii sa se convinga ca chiar exista.A fost absolut socat si speriat insa mai tarziu s-a calmat.El mi-a spus ca a vazut demonul in fata lui. Vrei sa te convingi ca e real? testeaza pe pielea ta.Baga idul meu:noinformation023

Nu am ce testa dovedeste tu intro filmare ca apare demoni filmeazal si da dovada dar nu trucuri, apropo nu exista satanist ateu desi esti un fals

Dc? ti-e frica sa evoci demoni? vr sa te ajut sa ii evoci si s aii vezi tu cu ochii tai sa fii convins.Pe net pot sa truchez etc...in plus nu evoc demoni ca sa ii filmezwinking
Tipic ateilor, le dau sa vada cu ochi lor insa le e frica si cer dovezi.

Ce tipic ma da dovada aia si te cred, tu crezi ca eu sunt ca tine sa invoc fanteziile tale pe bune am trecut gradinita de mult

Nu alta insa ti-e frica.Un ateu chiar daca nu vede in interiorul lui tot crede ca e posibilitatea de a exista. Dupa invoci scuze tampite cum ca numai esti copil de gradinita sa evoci. apropo=A invoca-a vorbi un demon prin tine, a da un semn, iar a evoca=a veni in fata ta. e o diferenta.Pentru mine tot fricos ramai ca nu ai curajul sa evoci un demon.nu crezi insa nici nu cercetezi.Defapt oamenii care sunt ateii sunt oamenii care nu au cercetat, care nu au vazut si nici nu vor sa vada.

Te las in fanteziile tale, nb cu demoni tai

| milan9 a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Nu la cei care folosesc acest nume m-am referit eu, ci la faptul ca "Iehova" nu este un nume autorizat de Scriptură ci este doar inventat ad-hoc, spontan, fără criterii convingătoare:

",, Iehova" este o variantă ciudată de vocalizare în engleză, inventată arbitrar prin îmbinarea dintre consoanele ale unui nume pierdut (Y-H-W-H) şi vocalele(!) altui nume (Adonai) - o compoziţie deci, cel puţin ciudată..."

Dar nu cred că pe tine personal, prin prisma convingerilor tale, te intereseaza in mod direct originea acestui nume...

| anonimg a răspuns:

Noi nu putem sa facem tot ce vrem. Unii au inclinatii sexuale spre incest, altii spre poligamie, altii au inclinatii homosexuale, si multe altele.
Dumnezeu nu ne-a facut cu orientari sexuale diferite. Este ca si cum am spune ca mainile le avem pentru ca sa furam, sa lovim si sa omoram. Pentru aceasta ne-a creat Dumnezeu mainile?
Este doar in natura pacatului orientarea sexuala -deci dupa ce a aparut pacatul.
Ca sa stim daca placerile noastre sunt bune -daca sunt de la Dumnezeu si nu placeri ale pacatului- trebuiesc cercetate in lumina Cuvantului lui Dumnezeu.
Adevarul este ca un om devine puternic atunci cand se opune lucrurilor rele.
Iar lui Dumnezeu Ii pasa de noi pentru ca toti suntem facuti dupa chipul si asemanarea Lui. Si asa cum unui parinte -sanatos la minte- ii pasa de copii lui, tot asa si Tatalui nostru cel din ceruri ii pasa de noi.

| SatanistAteu1666 explică (pentru anonimg):

Bineinteles ca e tot vina lui iehova cu acel pacat "stramosesc" dar bineinteles ca pentru orice chiar si pentru poftele sangeroase a lui iehova se da vina tot pe Lucifer.Cine a omorat animale si oameni? cine a adus potopul? cine a omorat pe cei care nu erau de religia lor? cine avea sclavi si ii puneau sa ii aduca jertfe de animale si de oamenii? bineinteles ca iehova dar tot vina pe Lucifer se da.Incearca un pic sa te gandesti cine a facut mai mult rau.Cu toata ca istoria biblica cu pacatul stramosesc este falsa totusi Lucifer le-a spus adevarul, acela era pomul "cunoasterii" iar Lucifer a spus: "DACA MANCATI DIN POM VETI CUNOASTE BINELE SI RAUL"Unde este o minciuna aici? si apropo de "Adevarul este ca un om devine puternic atunci cand se opune lucrurilor rele."Asta este motivul pentru care crestinii sunt slabi.

| anonimg a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Si chiar prin absurd sa spunem ca lucrurile ar fi stat asa cum spui tu, doar nebun sa fi fost sa lupt de partea unui dusman -si acela deja infrant. Crezi oare ca Satana vrea binele omului? A spus el "adevarul" cand i-a indemnat pe primii nostri parinti sa manance din pomul cunostintei binelui si raului? Dupa ce face pe om sa cada in pacat/neascultare, el cere stapanire asupra lui oferind dovada ca omul asculta de el si nu de Dumnezeu. Oare nu Biblia spune ca "sarpele era mai siret" decat celelalte vietuitoare? Satana impleteste minciuna cu adevarul; altfel omul ar alerga de indata la Dumnezeu. Daca Satana a spus ca vor cunoaste binele si rau si vor fi ca astfel ca Dumnezeu, de ce nu a mentionat si faptul ca vor si muri daca vor manca din fructul pomului interzis?
Sa stie dar tot omul ca va exista o judecata. Si Dumnezeu este transparent in ce priveste judecata Lui. El a murit ca omul sa fie salvat chiar daca a fost neascultator.

"Fiii lui Dumnezeu au venit intr-o zi de s-au infatisat inaintea Domnului. Si a venit si Satana in mijlocul lor.

7. Domnul a zis Satanei: "De unde vii?" Si Satana a raspuns Domnului: "De la cutreierarea pamantului si de la plimbarea pe care am facut-o pe el."

8. Domnul a zis Satanei: "Ai vazut pe robul Meu Iov? Nu este nimeni ca el pe pamant. Este un om fara prihana si curat la suflet, care se teme de Dumnezeu si se abate de la rau."

9. Si Satana a raspuns Domnului: "Oare degeaba se teme Iov de Dumnezeu?

10. Nu l-ai ocrotit Tu pe el, casa lui si tot ce este al lui? Ai binecuvantat lucrul mainilor lui, si turmele lui acopera tara.

11. Dar ia intinde-Ti mana si atinge-Te de tot ce are, si sunt incredintat ca Te va blestema in fata."

12. Domnul a zis Satanei: "Iata, iti dau pe mana tot ce are, numai asupra lui sa nu intinzi mana." Si Satana a plecat dinaintea Domnului. (Iov.1:6-12)

Daca vei citi in continuare vei vedea ce a patit Iov cand Dumnezeu la lasat pe mana Satanei. E ingrozitor. Si tu spui ca Satana este bun? El face raul si lasa sa se inteleaga ca Dumnezeu este de vina pentru raul facut. Si acest dusman lucreaza cel mai bine prin oamenii care Il refuza astazi pe Dumnezeu.
"Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina.
Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor." (2Cor.11:14,15) Si slijitorii lui Satana nu sunt doar ingerii care au trecut de partea lui, ci si oamenii care asculta de el si fac voia lui.

Domnul Isus spune despre el ca este tatal minciunii:
"Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii." (Ioan.8:44) Si imagineaza-ti in aproape 6 mii de ani cata experineta a capatat in a unelti minciuna. Este ca si pescarul: nu se duce cu aceeasi momeala la toti pestii. Asa este si cu oamenii, si asa a lucrat in toate veacurile. El si-a pregatit minciuna pentru orice om si pentru orice veac. El cauta sa se adapteze oricarui veac. Iar in veacul acesta se ascunde foarte bine in spatele "inexistentei" lui in care oamenii seculari de astazi cred. Multi oameni -cei mai multi chiar -cred ca el nu exista. Nici nu-i pasa de lucrul acesta. Dar si aceasta este o inselatorie. (Si el nu se duce cu aceasta la aceia care cred, ca nu ar tine). Lui ii pasa sa ii vada pe oameni pierduti pentru totdeauna si prin absolut orice mijloc posibil.

rolling on the floor)).Satan a invins deja omule, am primit cu toti ce voiam insa crestinii inca spera in profetiile acelea biblice de nimic.cred ca stii ca evrei spuneau acum mai mult timp ca cica va veni peste 10 ani..peste 10 ani nu a fost nimic iar dupa au dat vina pe "sarpe". Uite cata prostie..Si apropo nu ti-am citit comentariul, nu-mi pasa de bibliewinking

rolling on the floor)).Satan a invins deja omule, am primit cu toti ce voiam insa crestinii inca spera in profetiile acelea biblice de nimic.cred ca stii ca evrei spuneau acum mai mult timp ca cica va veni peste 10 ani..peste 10 ani nu a fost nimic iar dupa au dat vina pe "sarpe". Uite cata prostie..Si apropo nu ti-am citit comentariul, nu-mi pasa de bibliewinkingnu imi insira aici biblia sangeroasa.Satanistii au citit destul ca sa isi dea seama ce vampir aveti.

| Mădă0611 a răspuns:

Problema e ca pentru crestini sexul trebuie practicat doar in scopul procrearii, restul fiind satisfacere a postelor trupesti, supunere diavolului, care vrea sa castige sufletul lovind trupul cu diferite pofte.
Nu sunt religioasa, dar tot sunt de parere ca orientarea sexuala despre care vorbesti nu e ceva natural, homosexualitatea e impotriva naturii de fapt, pentru ca in felul aceasta viata ar putea disparea, iar natura se zbate cam mult sa ne tina in viata.

| SatanistAteu1666 explică (pentru Mădă0611):

Ai o problema grava atunci mai RAU decat religiosii.Este ceva mental, nu alegi tu orientarea sexuala.

| Mădă0611 a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Stiu ca nu o alegi, dar asta n-o face un lucru normal. Natura a inventat sexul pentru perpetuarea speciei, homosexualii nu fac asta, sunt o eroare a naturii. N-am nimic cu ei, sunt oameni, au drepturi (si obligatii), dar de aici pana la a spune ca e normal e caaaaaaaaaaaaaleeeeeee foooarteeeeee luuuuuungaaaaaaa, asa cam cateva mii de ani lumina.
Am impresia ca unii atei sau anti teisti, din plictiseala, iau apararea homosexualilor, nu prea cred ca ii iubesc ei chiar asa tare cat sa lupte pentru drepturile lor, dar na, e grele viata. App, ateii nu sunt satanisti, iar satanistii nu sunt atei, un ateu fost crestin stie ce inseamna 666 si doar se amuza de numarul asta.

| milan9 a răspuns:

De unde sa fie "numele" lui Dumnezeu? Nu-i mai induce in eroare te rog pe iehovisti ca s-ar putea chiar sa te creada...
Numele folosit de "martori" NU este o pronunţie SCRIPTURISTICĂ (deoarece EVREII N-AU PRONUNŢAT NICIODATĂ "Iehova".

Este important a nu se confunda iniţialele YHWH întâlnite în Vechiul Testament (pe lângă alte 5000 de expresii referitoare la Dumnezeu) cu pronunţia greşită "Iehova" ("Iehova" fiind o variantă ciudată de vocalizare în engleză, inventată arbitrar prin îmbinarea dintre consoanele ale unui nume pierdut (Y-H-W-H) şi vocalele(!) altui nume (Adonai) - o compoziţie deci, cel puţin ciudată...).

| SatanistAteu1666 explică (pentru milan9):

Nu am am facut-o eu, noi satanistii il indentificam ca iehova.si apropo martorii lui iehova se inchina la acelasi lucru ca voi si anume Iehova.

| milan9 a răspuns:

Plecand cu totii de la premisa credintei in Dumnezeu, crezi oare ca Cel care a creat sute de milioane de specii de vietati, plante, bacterii, Cel care a creat sute de milioane de functii, de organe, tesuturi, celule, crezi oare ca aceasta Divinitate a lasat oare un astfel de lucru nerezolvat, o astfel de disunctie, o astfel de aberatie precum orintarea sexuala confuza?
In lume exista insa sute de mii de boli, deviatii de la normalitate, disfunctii cauzate intotdeauna de anumiti factori precisi, de ANUMITE CAUZE...

Nimic nu este la voia intamplarii, fiecare EFECT fiind generat de o CAUZA...
Intrebarea este atunci: care sunt "cauzele" care au generat "efectul"?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

A creat barbat si femeie nu doar barbati sau doar femei

| sublime89 a răspuns:

Unde ai vazut tu crestini sa nu se bage si-n patul omului? Te astepti sa-i lase viata necontrolata pana in cele mai mici detalii?

| SatanistAteu1666 explică (pentru sublime89):

M-am referit la homosexuali..etc. Citeste mai bine.

| sublime89 a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Stiu la ce te-ai referit. Ii criticam pe crestini, daca n-ai observat.

| Alcyon a răspuns:

Exprimarea ta lasa de dorit. Ar fi bine sa reformulezi intrebare, ca n-am inteles nimic.

| Lizzu a răspuns:

Te-ai gandit vreodata ca atunci cand invoci demoni te autosugestionezi fara vointa,intentie,fara ca macar sa-ti dai seama de asta?

Poate dorindu-ti prea mult sa iei legatura cu asa fiinta supranaturala ajungi sa materializezi gandurile intense si orice detaliu ti se pare un semn din alta lume cand de fapt mintea iti joaca feste...

Nu o spun ca sa te critic, dar atunci de ce demonii nu apar si oamenilor care nu cred in ei?
-eu n-am vazut nici unul, si nici ingeri, mi-as fi dorit sa vad ingeri cand credeam, nu i-am vazut.
De ce oamenii credinciosi spun ca le apar ingeri, de ce ei nu apar tuturor oamenilor credinciosi, nu ar trebui sa fie vreo diferenta. Asa si cu demonii.

Deci, care e diferenta? de ce nu apar, daca exista?

| CinevaNou a răspuns:

Cum sa fie interzie? Orice om are o orientare sexuala. Daca ar fi interzise am deveni asexuali si morti.

| fllu07 a răspuns:

Observ ca cunosti numele lui Dumnezeu, Iehova. interesant.
ca sa-ti raspund la intrebare ma voi folosi de un pasaj din biblie: 1Corinteni 6:9, 10.
asta ii vointa lui Iehova, asa vrea el. si nu nu uita, El nu ne priveaza de nimic bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lui Yhawe nu ii pasa, avand in vedere ca nu exista, dar celor care au interes din spatele manipularilor, da

| SatanistAteu1666 explică (pentru anonim_4396):

Adevarat.Iahve/iehova(sau cum vrei tu sa-i zici)este un personaj fictiv negativ si nimic mai mult.Sa numai spun ca a fost furat si din alte religiirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne mai plictiseşti mult?

| SatanistAteu1666 explică (pentru anonim_4396):

Ma mai plictesesti mult? am pus o intrebare pe care nu esti nici in stare sa raspunzi.Du-te si te calugareste impreuna cu CinevaNou si lasa-ma in pace.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Bine, te las în pace. Mulţumit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de orientare.Am auzit ca stanistii sunt necrofili. Este adevarat?
Ai dat testul pentru satanisti?
Adica sa reusesti sa scrii 666 invers?

| casablanca40 a răspuns:

Chiar nu inteleg de ce ar trebui sa mai ascund faptul ca sunt zoofil. nu cred ca sunt singurul care se *** cu capre.

| SatanistAteu1666 explică (pentru casablanca40):

Sper ca ai glumit, insa poti fi de orice orientare sexuala vrei tu. oamenii au ajuns nesimtiti in ziua de azi, insa eu inteleg pe toti care sunt homosexuali, etc...si nu ii "atentionez" ca daca nu se schimba blabla
bla o sa arda in flacari sau cu amenintari de 5 lei.

| ADN30 a răspuns:

În prezent, mulţi oameni, între care unii preoţi, privesc cu indulgenţă problema homosexualităţii. Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, este însă cât se poate de categorică în această privinţă. Ea ne spune că Iehova Dumnezeu a creat bărbatul şi femeia şi a stabilit ca dorinţele sexuale să fie satisfăcute numai în cadrul căsniciei, între soţ şi soţie (Geneza 1:27, 28; 2:24). Aşadar, nu ne surprinde că Biblia condamnă practicile homosexuale (Romani 1:26, 27).
Unii spun că Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, este o carte depăşită. Dar de ce crezi că trag atât de uşor această concluzie? Oare nu pentru că învăţăturile biblice nu susţin concepţiile lor de viaţă? Mulţi resping Cuvântul lui Dumnezeu din simplul motiv că predă ceva diferit de ceea ce vor să creadă. Însă concepţia că această carte ar fi depăşită este eronată.