| SatanistAteu1666 a întrebat:

Intrebare pentru crestiniibig grine ce orientarile sexuale sunt interzise? Nu suntem toti oamenii+ca este ceva natural si mental orientarea sexuala+de ce i-ar pasa lui iehova orientarea sexuala?

39 răspunsuri:
| SatanistAteu1666 explică (pentru anonimg):

Bineinteles ca e tot vina lui iehova cu acel pacat "stramosesc" dar bineinteles ca pentru orice chiar si pentru poftele sangeroase a lui iehova se da vina tot pe Lucifer.Cine a omorat animale si oameni? cine a adus potopul? cine a omorat pe cei care nu erau de religia lor? cine avea sclavi si ii puneau sa ii aduca jertfe de animale si de oamenii? bineinteles ca iehova dar tot vina pe Lucifer se da.Incearca un pic sa te gandesti cine a facut mai mult rau.Cu toata ca istoria biblica cu pacatul stramosesc este falsa totusi Lucifer le-a spus adevarul, acela era pomul "cunoasterii" iar Lucifer a spus: "DACA MANCATI DIN POM VETI CUNOASTE BINELE SI RAUL"Unde este o minciuna aici? si apropo de "Adevarul este ca un om devine puternic atunci cand se opune lucrurilor rele."Asta este motivul pentru care crestinii sunt slabi.

| SatanistAteu1666 explică (pentru Mădă0611):

Ai o problema grava atunci mai RAU decat religiosii.Este ceva mental, nu alegi tu orientarea sexuala.

| SatanistAteu1666 explică (pentru milan9):

Nu am am facut-o eu, noi satanistii il indentificam ca iehova.si apropo martorii lui iehova se inchina la acelasi lucru ca voi si anume Iehova.

| anonimg a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Si chiar prin absurd sa spunem ca lucrurile ar fi stat asa cum spui tu, doar nebun sa fi fost sa lupt de partea unui dusman -si acela deja infrant. Crezi oare ca Satana vrea binele omului? A spus el "adevarul" cand i-a indemnat pe primii nostri parinti sa manance din pomul cunostintei binelui si raului? Dupa ce face pe om sa cada in pacat/neascultare, el cere stapanire asupra lui oferind dovada ca omul asculta de el si nu de Dumnezeu. Oare nu Biblia spune ca "sarpele era mai siret" decat celelalte vietuitoare? Satana impleteste minciuna cu adevarul; altfel omul ar alerga de indata la Dumnezeu. Daca Satana a spus ca vor cunoaste binele si rau si vor fi ca astfel ca Dumnezeu, de ce nu a mentionat si faptul ca vor si muri daca vor manca din fructul pomului interzis?
Sa stie dar tot omul ca va exista o judecata. Si Dumnezeu este transparent in ce priveste judecata Lui. El a murit ca omul sa fie salvat chiar daca a fost neascultator.

"Fiii lui Dumnezeu au venit intr-o zi de s-au infatisat inaintea Domnului. Si a venit si Satana in mijlocul lor.

7. Domnul a zis Satanei: "De unde vii?" Si Satana a raspuns Domnului: "De la cutreierarea pamantului si de la plimbarea pe care am facut-o pe el."

8. Domnul a zis Satanei: "Ai vazut pe robul Meu Iov? Nu este nimeni ca el pe pamant. Este un om fara prihana si curat la suflet, care se teme de Dumnezeu si se abate de la rau."

9. Si Satana a raspuns Domnului: "Oare degeaba se teme Iov de Dumnezeu?

10. Nu l-ai ocrotit Tu pe el, casa lui si tot ce este al lui? Ai binecuvantat lucrul mainilor lui, si turmele lui acopera tara.

11. Dar ia intinde-Ti mana si atinge-Te de tot ce are, si sunt incredintat ca Te va blestema in fata."

12. Domnul a zis Satanei: "Iata, iti dau pe mana tot ce are, numai asupra lui sa nu intinzi mana." Si Satana a plecat dinaintea Domnului. (Iov.1:6-12)

Daca vei citi in continuare vei vedea ce a patit Iov cand Dumnezeu la lasat pe mana Satanei. E ingrozitor. Si tu spui ca Satana este bun? El face raul si lasa sa se inteleaga ca Dumnezeu este de vina pentru raul facut. Si acest dusman lucreaza cel mai bine prin oamenii care Il refuza astazi pe Dumnezeu.
"Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina.
Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor." (2Cor.11:14,15) Si slijitorii lui Satana nu sunt doar ingerii care au trecut de partea lui, ci si oamenii care asculta de el si fac voia lui.

Domnul Isus spune despre el ca este tatal minciunii:
"Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii." (Ioan.8:44) Si imagineaza-ti in aproape 6 mii de ani cata experineta a capatat in a unelti minciuna. Este ca si pescarul: nu se duce cu aceeasi momeala la toti pestii. Asa este si cu oamenii, si asa a lucrat in toate veacurile. El si-a pregatit minciuna pentru orice om si pentru orice veac. El cauta sa se adapteze oricarui veac. Iar in veacul acesta se ascunde foarte bine in spatele "inexistentei" lui in care oamenii seculari de astazi cred. Multi oameni -cei mai multi chiar -cred ca el nu exista. Nici nu-i pasa de lucrul acesta. Dar si aceasta este o inselatorie. (Si el nu se duce cu aceasta la aceia care cred, ca nu ar tine). Lui ii pasa sa ii vada pe oameni pierduti pentru totdeauna si prin absolut orice mijloc posibil.

rolling on the floor)).Satan a invins deja omule, am primit cu toti ce voiam insa crestinii inca spera in profetiile acelea biblice de nimic.cred ca stii ca evrei spuneau acum mai mult timp ca cica va veni peste 10 ani..peste 10 ani nu a fost nimic iar dupa au dat vina pe "sarpe". Uite cata prostie..Si apropo nu ti-am citit comentariul, nu-mi pasa de bibliewinking

rolling on the floor)).Satan a invins deja omule, am primit cu toti ce voiam insa crestinii inca spera in profetiile acelea biblice de nimic.cred ca stii ca evrei spuneau acum mai mult timp ca cica va veni peste 10 ani..peste 10 ani nu a fost nimic iar dupa au dat vina pe "sarpe". Uite cata prostie..Si apropo nu ti-am citit comentariul, nu-mi pasa de bibliewinkingnu imi insira aici biblia sangeroasa.Satanistii au citit destul ca sa isi dea seama ce vampir aveti.

| milan9 a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Nu la cei care folosesc acest nume m-am referit eu, ci la faptul ca "Iehova" nu este un nume autorizat de Scriptură ci este doar inventat ad-hoc, spontan, fără criterii convingătoare:

",, Iehova" este o variantă ciudată de vocalizare în engleză, inventată arbitrar prin îmbinarea dintre consoanele ale unui nume pierdut (Y-H-W-H) şi vocalele(!) altui nume (Adonai) - o compoziţie deci, cel puţin ciudată..."

Dar nu cred că pe tine personal, prin prisma convingerilor tale, te intereseaza in mod direct originea acestui nume...

| Mădă0611 a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Stiu ca nu o alegi, dar asta n-o face un lucru normal. Natura a inventat sexul pentru perpetuarea speciei, homosexualii nu fac asta, sunt o eroare a naturii. N-am nimic cu ei, sunt oameni, au drepturi (si obligatii), dar de aici pana la a spune ca e normal e caaaaaaaaaaaaaleeeeeee foooarteeeeee luuuuuungaaaaaaa, asa cam cateva mii de ani lumina.
Am impresia ca unii atei sau anti teisti, din plictiseala, iau apararea homosexualilor, nu prea cred ca ii iubesc ei chiar asa tare cat sa lupte pentru drepturile lor, dar na, e grele viata. App, ateii nu sunt satanisti, iar satanistii nu sunt atei, un ateu fost crestin stie ce inseamna 666 si doar se amuza de numarul asta.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

A creat barbat si femeie nu doar barbati sau doar femei