| Antipaticu a întrebat:

Intrebare pentru fanatici si hatbonici:
daca o persoana este atee, insa duce o viata dreapta: adica nu a furat, nu a ucis, l-a ajutat pe aproapele sau, nu a mintit etc, moare si se dovedeste ca exista Dumnezeu, va ajunge direct in iad, fara nicio discutie?

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Esti sigur ca nu ai mai intrebat asa ceva?

| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 a raspuns cu intelepciune:

Nu o mai lua pe aratura vezi ca exista exemplu de mintuire si prin fapte.

| cristi202 a răspuns:

Fara nici o discutie. Pentru ca nu faptele te mintuiesc, ci credinta in Isus Hristos. Sau, mai bine zis increderea ce ti-o da faptul ca sti ca esti intr-o relatie cu El. Desigur ca iadul inseamna lipsa faptelor bune, ca conteaza ce fapte faci, insa e mult mai mult - e lipsa prezentei lui Dumnezeu, lipsa a tot ce e frumos in lumea asta.

| Ecea a răspuns:

Imposibil sa respecti cele zece porunci.
Toti mintim,toti furam,toti ucidem, toti poftim, etc.

| OmletteDuFromage a răspuns:

De mult ma intrebam si eu asta, si am ajuns la urmatoarea concluzie: Daca Dumnezeu este asa de bun, inseamna ca nu l-ar lasa inima sa lase un om sa arda in "foc vesnic" si sa se chinuie si sa fie violati de traci...hmm...pardon Draci, asa ca, chiar si pentru un crestin, iadul e o aberatie.

| foxi a răspuns:

Nu...in rai cu siguranta. daca exista!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prost ca de obicei.citeste pilda celor doi feciori trimisi sa sape via. daca un ateu este asa cum zici inseamna ca el e fiul cel neascultator care totusi face voia tatalui deci va merge in rai.de ce? fiindca chiar daca zice ca e ateu,traieste si face voia tatalui, in comparatie cu cel ascultator care zice ca face, dar nu se duce sa faca,.imi retrag jignirea si numirea de prost.considera ca nu am scris.doar am gandit.

Răspuns utilizator avertizat