| Boomkin1337 a întrebat:

Intrebare pentru satanistii moderni (LaVeyani): Credeti ca merita sa le spun parintilor ca sunt satanist? Provin dintr-un neam foarte lung de credinciosi, si eu sunt primul satanist. Credeti ca merita? Ei nu cunosc satanismul, si se vor gandi imediat la crime, ritualuri, nemorti, rugaciuni in cimitir si alte chestii neadevarate. Vreau sa aflu si povestea voastra.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Nu merita sa le spui nimic dintr-un motiv foarte simplu - toata filozofia lui nenea LaVey e, practic, umanista. Credinta e o chestie personala. Comporta-te cu respect fata de ei si credinta lor si tine-o pe a ta pentru tine.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pai si tu crezi in satanel? levy ala a facut banii grei din vrajeli de astea, spune-le macar macar incerca

| Boomkin1337 explică (pentru RAY):

Se vede cat esti de informat. Esti unul dintre acei oameni care cred ca satanistii ucid oameni si animale si se roaga la ora 12:666 in cimitir, nu?

| RAY a răspuns (pentru Boomkin1337):

Nu stiu fiecare face ce vrea

| milan9 a răspuns:

De apreciat vad ca ai apreciat un sfat in spiritul satanismului apreciat de tine, adica un sfat demonic: acela de a nu-ti confrunta parerile personale cu ale celorlalti, PENTRU CA NU CUMVA SA CORECTEZI ceea ce ar fi gresit*...
Sincer, ti-e teama ca vor aduce argumente si te vor convinge ca gresesti intr-o privinta sau alta? Ce conteaza oare mai mult, orgoliul de a nu fi contrazis in ideile tale, sau adevarul, indiferent cum ajungi la el? thinking

*(asta este strategia prima a tuturor demonilor despre a caror rautate din pacate nu ai nici macar o vaga idee sad )

| BlackSulphur a răspuns (pentru milan9):

"a nu-ti confrunta parerile personale cu ale celorlalti, PENTRU CA NU CUMVA SA CORECTEZI CEEA CE AR FI GRESIT..."

Interesant, sfatul crestinesc pare a fi, din ceea ce am vazut in jurul meu, urmatorul:
Evul mediu: Nu crede? Omorati-l!
Post-Evul mediu: Nu crede? Afara din societatea noastra care "promoveaza """"""""" iubirea"""""""""" (Da, 100 de mii de apostrofuri).
La fel si atitudinea majoritara la crestinii contemporani: LaLALALALALA, NU TE AUD, LALALALA, STIINTA E SATANA, LALALALA, DUMNEZEU GLORIE!

| AlexanderAdrian a răspuns:

Da eu sunt convins ca merita. Sa ne spui cum a mers si cate zile de spitalizare ti-ai luat. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nevoie, crestinii sant niste prosti inapoiati, si iata ca in sfarsit s-a nascut intr-un neam intreg unul destept care va revolutiona gandirea, progresul si fericirea in neamul respectiv.este totusi o problema; Dumnezeu este viata.satan este si el tot o viata dar muritoare.Si in biblie stramostii tai stiau un lucru si anume ca; este scris; ce-i foloseste unui om, daca castiga toata lumea, insa isi pierde sufletul? ce va da el la schimb pentru sufletul lui? fiindca satan nu a facut nimic pentru sufletul tau ci doar i-a cauzat moartea, iar Iisus Hristos ti-a rascumparat sufletul din robia asta cu sangele sau.deci tu nu-ti aprtii draguta.esti al lui Iisus daca crezi in jertfa lui mantuitoare, ori al lui satan care frumos te-a mintit, si inca o face fiindca pierzandu-te pe tine altul va lua locul unui inger cazut din clica lui satan.dar dupa cum stii astea sant povesti de adormit copii nu-i asa? pentru tine doar satan e adevarat. apai de.fistecare cu adevarul lui.crestinii astia prosti dar multi, au un mantuitor, care le spune; EU SANT CALEA ADEVARUL SI VIATA.Ori; EU SANT LUMINA LUMII.satan,ce va spune?

| Boomkin1337 explică (pentru anonim_4396):

Va spune ca tu nu stii ce e ala satanist. Si de unde stii tu ca Satan e rau, malefic, urat si bla, bla, bla? Din Biblie? Aia e doar o alta carte cu basme. Biblia a fost scrisa de niste preoti care nu au fost nici in rai, nici in iad. Deci nu au de unde sa stie ce e acolo. In plus, satanistii moderni nu il slujesc pe Satan, nici macar nu cred in existenta lui. Doar cei traditionali o fac. Ca tot vorbeai de vandut suflete, tu cand stai toata ziua pe langa mancat si baut apa nu faci altceva decat sa te rogi, nu ti-ai vandut intr-un fel sufletul? Practic si tu iti vinzi sufletul lui Dumnezeu pentru ca in cartea ta cu basme scrie ca daca esti devotat Lui si ai o credinta puternica vei ajunge in rai. Apropo, sa stii ca eu nu apartin nici unui zeu. Imi apartin doar mie. Pe asta se si bazeaza satanismul modern, pe principiul individualitatii. Deci du-te sa citesti basme cu Hristos, ca nu ma ajuta minciunile pe care le-ai citit tu in Biblie si care mi le spui mie. Iti doresc o zi buna!

| BlackSulphur a răspuns:

Sa le spui pentru ca?
Degeaba vorbesti c-un perete, el nu te va asculta, iar daca incerci sa intrii in el, te va respinge si vei cadea.

| Delmoniko a răspuns:

Grea intrebare. Sa-ti raspunda niste straini pe un forum... cu atat mai dificil. Cred ca daca asta conteaza pentru tine ar trebui s-o faci. Cei puternici n-o fac. De obicei, unor satanisti le pasa prea putin de ce cred altii. Daca stai sa te gandesti exista o diferenta clara de opinii intre tine si parintii tai. Nu e vorba doar de prapastia varstei, ci si de nivel emotional, intelegere, cunoastere. Tu traiesti fast&furious, ei au ramas la "Ani de Liceu"

Întrebări similare