Interesantă teorie. Putem deveni superiori demonilor/îngerilor decăzuţi/sau oricum vrei să le spui ca răutate? Ar fi interesant şi sarcina ar fi mai uşoară...
Mda...si care om este superior ingerilor ca bunatate si fapte? Ca sunt probabil multi oameni buni dar faptele? Crezi ca credinta in Dumnezeu e politica? Faci facultate si ajungi inger? Am vrea noi dar nu prea meritam. Nu stiu voi, eu una nu merit.
Dar dumnezeita pot ajunge? o.O
, daca te ii dupa cre(s)tini, niciodata, dar da, suntem egali nu si femeile si barbatii
Nu! nimeni nu-l poate inlocui pe Dumnezeu! El nu moare nicidata!
Daca beau multa bere voi deveni dumnezeita? o.o
Trebuie sa bei cat mai mult grasa de cotnari
Iti mai merge prost site-ul?
Foarte prost.
Site pagan.
Care mos?
Mos Craciun?
Da
Ce ii fac lu Mos Craciun, zici
Ma gandeam sa-l sechestrez 2-3 zile, sa-i bea sangele pana ramane piele si os, si sa-i fur sacul cu cadouri.
Dar tu ce o sa-i faci lui Mos craciun?
Nu prea am ce sa-i fac lui, dar as vrea sa le dau in cap alora care au inventat si povestea asta fantastica, adica cre(s)tinilor
Ei au inventat si poveste cu Dumnezeu.
Da, stiu, desi nu ii adevarat, ei vin cu argumente de **** ca ii ca ei, tot timpul ei au dreptate, trebuie sa-i intelegem, sunt niste oameni primitivi care nu au evoluat
Mda...
Mie cam mila de ei, isi risipesc viata inchindu-se la lemne si lingand mumii (moaste)
Ai auzit vreodata de expresia: pupati-as curul tau doamne?
Nu )))
Dar am impresia ca multi crestini o folosesc
Extraordinar de multi, mai ales aia mai in varsta
,,Pupati-as curul tau doamne''
Cred ca trebuie sa fi foarte disperat ca sa spui asta
Pai toti cre(s)tinii sunt disperati, le este frica de ceva, cred.
Frica de ce...
Daca dumnezeu ii iubeste, cel putin asa spun ei, de ce sa le fie frica?
Nu merge site-ul asta de ****, ma enerveaza
Nici mie nu imi merge bine...
Trebuie sa-l chem pe popa sa-l sfinteasca pana atunci...
*stropeste monitorul cu aghiasma*
Pavel Stratan?
Sf pavel
Oamenii sunt superiori ingerilor.nu-ti spun de ce. invata singur.sa afli si tu de ce omul este incununarea creatiei si de ce sfinti martiri au spus; au nu stiti ca noi vom judeca pe ingeri.dar cum? oamenii simt, ingerii nu simt. oamenii dorm ingerii nu dorm. oamenii mananca ingerii nu, dar un om poate duce viata ingereasca in trup.ingerii au un trup dar spiritual.ia mai documenteaza-te si mai vorbim.
Care este treaba baieti, v-ati scapat in butoi si ati inceput sa va visati ingeri? unde ati mai vazut voi oameni curati la trup si suflet in ziua de azi ca sa ajunga in rai?
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: