"acum 14 ore | Celcestietot a răspuns (pentru dany1988):
Totodata m-ai facut sa rad, raule"
deci nu mai esti serios... moama ce rau e
O dai asa ca și cum ar fi un lucru absolut.
Majoritatea credincioșilor sunt credincioși in felul lor, unii cred in amândouă.
Povestește un eveniment, sunt curios, sper sa nu ma dezamăgești
Deci dacă nu avem răspunsul unei întrebări, atunci primul lucru care ne vine-n cap si pare cel mai logic e raspunsul corect, nu?
Cred ca este nevoie de o anumita doza de megalomanie ca sa-ti dai răspunsuri la anumite întrebări legate de niște subiecte pe care noi in 2020 nu le cunoaștem, adică fix voi creștinii nu aveți smerenie...
Este nevoie de putina smerenie in viata, pentru ca nu le știm pe toate, nu știm exact cum a apărut tot ceea ce cunoaștem azi.
Dar noi suntem megalomani ca specie, gândul ca ne-a creat in laborator o alta specie ne da dureri de burta, chiar și mie.
Poate unii ar avea dureri de burta sa afle chiar ca suntem produsul unei sume de evenimente și am apărut cam "random".
Sunt curios de evenimentele din viata ta, dar dacă esti creștin pentru ca ai un sprijin prin asta nu-mi mai spune nimic.
Nu, asta
,, în 25 August | dany1988 explică (pentru Celcestietot):
Nu scrie ma in cartea de povesti ca Eva a fost creata din coasta lui? Se pare ca nu mai avea tarana.''
Hmm, chiar asa se intampla in acel serial? Mai sunt prezentate si versete sau cum? Acum m-ai facut chiar curios .
Deja incepe sa fie aratata nesimtirea in acest comentariu, dumnezeule...
Esti un creștin gen " cred ca sa n-ajung in iad și pentru ca am sprijin prin asta"
și n-ai nici evenimente ca dacă nu le-ai spune.
Moama, ce nesimțit am fost...
Voi sunteți adevărații nesimțiți, tineti-va religia pentru voi...
Mda, ți-am "vorbit" frumos...
Sprijin prin fapte este, nu altfel.
Am evenimente, dar nu stau să îmi pierd timpul scriindu-le, am văzut ce fel de om ești. Ba să le scriu, dar mai bine lasă, ai o nesimțire crasă și arogantă. Dacă crezi că ți-ai găsit prost, mai bine nu îmi mai scrii niciodată cu o asemenea atitudine perfidă, cinică etc (mă voi opri aici).
Ținem religia pentru noi? Nici nu știi ce ai scris acolo, nu are niciun sens. Data viitoare când va bătea clopotul de Înviere sau oricând, să îmi dai numărul tău de telefon cât mai repede, ca să ne comunici locația ta și să te aducem acolo cu forța, în duba, unde vrei tu, că la tine altfel nu se poate, să vezi tu ce darnici suntem noi și nu ținem nimic . Sau ia uită-te pe Trinitas TV dacă ai o dorință așa puternica pentru religie . Cum te mai întreba cineva de aici de pe site : ești pe droage?
Sa nu mai comunici cu mine, atunci.
Sa credeți despre mine ce vreți voi, sa fiți sănătoși!
Tu ai început să îmi scrii mizerii și concomitent ai avut o atitudine super nesimțită și nu înțeleg de ce ai făcut asta.
Ok, să fii și tu sănătos!
Classiffied întreabă: