| Daniel9204 a întrebat:

Întrebarea mea este...
De ce un părinte ortodox, vazandute pe strada ca copil 12, 14 anii îți spune ...sa nu vorbești urat ca e păcat...sa vi la Sfânta liturghie.
Îmi cer scuze nu prea îmi găsesc cuvintele în de ajuns sa pot fi mai mult explicit, dar știm cu toți ca un pocăit și când spun pocăit nu contează ca este evanghelist, penticostal etc...dar pocăiți au răbdarea de a învață chiar și un copil de 3 ani un verset.
"Acum spuneti-mi care credeți ca predica mai bine cuvântul lui Dumnezeu?"
Pocăiții sau preoții ortodoxi.

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ortodoxi,asta din ce ai intrebat tu. Pocaitu ce zici tu,care de fapt nu-i pocait,ala este credincios,este crestin exact ca si ortodoxu,nu stiu lumea de ce ii numesc asa,dar trecem peste.

Deci pocaitu,sa folosesc si eu expresia ta,nu il invata pe un copil ceva de dragu de il invata,ala o face sa il indoctrineze,o face sa fie sigur ca ala este viitorul lor client

Un ortodox,spune,vine si tu pe la biserica,deci e ceva mai lejer,nu forteaza,nu obliga pe nimeni sa faca chestia asta.

Deci pocaitii din pct asta de vedere sunt niste dictatori,mai ales cu copii lor,pe care ii obliga,ii forteaza sa mearga la biserica sa invete rahaturile lor.

Daca ei is asa de religiosi si din c ate am vazut o baga pe aia numa cu Isus,atat auzi,isus in sus isus in jos,pe dzeu se pare ca usor usor vor sa il scoata pe liber,asa cum au scos altii zeii greci,zeii romani si etc.

Pai daca tu esti chitit pe isus,ala din ce spune biblia prin acel botez arata ca trebuie sa alsi omu sa aleaga,nu sa il indoctrinezi tu de prunc,dci il lasi in pace,cand este matura si poate gandi mai clar, alege el sa faca ori nu ceva.

Deci pocaiti la capitolul asta is niste dictatori, deci talhari, nu-s buni, asta e cuvantu, nu-s buni laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adventiștii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pocăiții. Și am sa îți spun de ce. Ei predica DIN BIBLIE fără sa o rastalmaceasca ca preoții. De ce crezi ca sunt atât de mulți preoți sau călugări care se convertesc și se duc la pocăiți? Au făcut seminarii, teologie și acum lasă totul balta ptc își dau seama cat de greșit e. Cauta pe net marturii de ale preoților care s au pocăit, sa vezi și tu adevărul din spate.

| pacatosulBogdan a răspuns:

De sectanti, Biblia spune sa ne ferim si sa-i mustram o data, de doua ori. - Tit 3, 10 Deci, nu spune Biblia sa invatam de la sectanti, ci de la preoti, care sunt trimisi si care au succesiune apostolica, harica, dogmatica si liturgica.
Sectantii neoprotestanti invata rau, de capul lor, fiind netrimisi, nehirotoniti, iar "Isus" al lor pe care ei il propovaduiesc si caruia ii numara fratii si ii hulesc mama, nu e cel adevarat. Iisus Hristos este singurul Fiu al Sf. Fecioare Maria si Fiul lui Dumnezeu din fire.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Cam cu dus-întors formularea...
În toate cultele și denominațiunile Creștine există aspecte bune dar și mai puțin bune, inclusiv la predicare/evanghelizare. Și la unii, și la alții există copii care habar nu au despre principiile Creștine, ci doar aspecte superficiale (chiar și după ce se maturizează). Dar sunt și copii călăuziți bine după aceste principii (ÎNVĂȚAȚI ȘI AJUTAȚI SĂ LE PUNĂ ÎN PRACTICĂ), și care ajung oameni de excepție.

| flaviusvampirdeiasi a răspuns:

Evreii