| Misth a întrebat:

Intrebarea urmatoare este strict pentru CRESTINI:
Chiar credeti in Dumnezeul CRESTIN asa cum este prezentat in biblie!?
Deci chiar ca in biblie, nu doar partile ce va plac voua.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci toate atrocitatile comise si permise chiar de zeul tau ti se par "OK" si morale nu?

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da.Cred in Dumnezeul atotputernic, suveran, sfant si drept care pedepseste pacatul dar iubeste pe pacatos si vrea ca el sa se intoarca din caile lui rele.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am eu nici un drept sa Il judec pe Dumnezeu.

| ciprianjurje a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce atrocitati ma? Si ce zeu? Dumnezeu nu e zeu incultule! Dumnezeu este Tatal ceresc al tuturor ce ne iubeste pe toti in mod egal pana la moarte, pana nu te mai poti indrepta deloc numai atunci ne "renega" ca si copii ai Lui si(pe cei pacatosi) ii arunca in chinul vesnic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Deci toate atrocitatile comise si permise chiar de zeul tau ti se par "OK" si morale nu?

| Inferno a răspuns:

Din moment ce se numesc crestini evident ca vor crede in Dumnezeul crestin.

| Thunderstruck a răspuns:

Crezi ca e normal sa creezi ceva si dupa sa-l distrugi? Dupa ce acelui ceva i-ai dat sentimente/simturi.

| Thunderstruck a răspuns:

Nu distrugi fiinte cu sentimente. Distrugi ceva fara constiinta.Asta e diferenta.

| RAY a răspuns:

Acum fiecare ea doar cei convine din religia lui,valabil pentru toate religiile lumii,mulsulmani vb de iubire dar au jihadul in spate,crestini vb de iubire dar ca baza pe pavel,constatin, evrei nu vb de iubire ei isi accepta zeul asa cum e el crud, dar le reprezinta atunci, dumnezeu e omenesc citeste biblia, in gradina edenului vorbeste cu adam ca un om, multe alte povesti, acum crestini au scos vt si cred doar in cel nou, desigur si acolo fara versetele c am venit sa aduc sabie si foc in lume, suntem oamenii, ipocrizia ne definieste eu spun sa nu mai prefacem ca suntem cea ce nu suntem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da chioar te intereseaza iun ce cred eu si cum? de ce te-ar interesa? asa doar ca sa cred eu ca mori tu de grija mea? fii pe pace puiule m-a invatat viata multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta-i pe modelul "eu te-am facut eu te omor". Nu vezi nimic gresit in aceasta mentalitate? Ti se pare "de bine" daca niste parinti adopta o asemenea mentalite? Gandeste bine inainte sa-mi raspunzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu exista. Raspunde la intrebarea mea : cum ti se pare mentalitatea "eu te-am facut, eu te omor"?

Hai sa incercam altceva.
Iti ofer 2 intrebari, raspunde la amandoua.

1 - Ti se pare "de bine" daca niste parinti adopta o asemenea mentalite?
2 - Ti se pare "de bine" daca un zeu adopta o asemenea mentalite?

| Vix999 a răspuns:

Cred intr-o divinitate suprema.
Nu cred in bilblie sau biserica.

| 3xfemeie a răspuns:

Poate ti se va parea ciudat raspunsul meu. Cred in Dumnezeu ca Divinitate suprema, dar nu sunt de acord cu tot ce e scris in biblie. Poate unii vor arunca cu pietre, dar atata timp cat biblia a fost totusi scrisa de oameni, cred ca s-a lasat loc de interpretari. Sa nu uitam ca multe au fost transmise din generatie in generatie, din gura in gura pana au ajuns sa fie scrise, deci ce ma impiedica pe mine sa cred ca unele lucruri nu s-au pierdut pe traseu sau nu au fost interpretate de fiecare dandu-se conotatia dorita?

| ciprianjurje a răspuns (pentru 3xfemeie):

Deci: Biblia nu a fost scrisa de odata ci: intai oameni inspirati de Sfantul Duh si bineplacuti lui Dumnezeu au primit acele cuvinte in minte si ei cu mar veni doar au scris doar dupa dictarea lui Dumnezeu. Si apoi din toate acele carti scrise de acei sfinti au fost rescrise intr-o singura carte si anume Biblia. Sper ca te-am lamurit.

| 3xfemeie a răspuns (pentru ciprianjurje):

happy permite-mi sa am parerea mea. stiu ca fost scrisa in timp. happy

| ciprianjurje a răspuns (pentru 3xfemeie):

Ok.

| ciprianjurje a răspuns:

Eu unul DA!

| crestiniromani a răspuns:

100% DA
Biblia e perfect adevarata, nu se contrazice spre deosebire de cartea lui Mahomed. deci DA, cred in Dumnezeu

| Ebixa a răspuns:

100% dA.