Cu cine iL vom asemana noi pe Dumnezeu? Il putem asemana noi cu omul muritor? Nu! Deoarece El este de 3 ori Sfant!
Toata lauda si inchinarea trebuie sa fie adusa doar Lui.
http://www.trilulilu.ro/......eu-spr07-0
Dovezi ca exista Dumnezeu sunt,El si azi lucreaza,oamenii si azi se incred in El.
Dar mai intai de toate noi suntem dovada vie ca Dumnezeu exista!
Natura cu frumusetea si splendoarea ei este dovada ca Dumnezeu exista!
Rugaciunile fierbinti spuse inaintea Lui si la care primim raspuns este inca o dovada ca Dumnezeu exista!
Bunatatea care o revarsa in noi, grija si iubirea Sa este inca o dovada ca Dumnezeu exista!
De nu ar exista Dumnezeu ar fi fost mort ca toti zeii, ar fi fost necunoscut. Dar orice faptura in ziua de azi cred ca a auzit macar odata in viata de Dumnezeu.
Bineînțeles, fiecare va răspunde după convingerile pe care le are. Oamenii care nu vor să existe Dumnezeu vor găsi un mod de a crede că nu există Dumnezeu. Blaise Pascal spunea: Există suficientă lumină pentru cei care vor să vadă și suficient întuneric pentru cei care sunt de altă părere. Așa că simplul fapt de a-i face pe oameni să creadă în existența Lui Dumnezeu nu ajută la nimic. Oamenii pot să creadă în Dumnezeu și totuși să aibă o viață dezastruoasă dpdv moral sau spiritual. Iacov spunea:
`` Tu crezi că Dumnezeu este unul şi bine faci; dar şi dracii cred... şi se înfioară! `` Iacov 2:19.
Pe lângă faptul de a crede, omul trebuie să își pună toată încrederea în Dumnezeu, dar cine va dori suficient de mult să nu creadă, va găsi o modalitate și nu va crede, cu toate că Dumnezeu există. Pavel spunea:
`` În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;`` Romani 1:20.
Vrei sa iti spun eu cum este El? El este Stapanul,suveran,Creatorul,vesnic,infinit,neschimbator,incomparabil,perfect,bogat inbunatate, plin de indurare, credincios si drept.
Elohim – Domnul Dumnezeu, Cel puternic, divin (Geneza 1:1)
Adonai - Domnul, indicând o relaţie de tipul Stăpân-slujitor (Exod 4:10, 13)
El Elion – Cel Preaînalt (Isaia 14:20)
El Roi – Cel ce vede totul (Geneza 16:13)
El Shaddai – Dumnezeu atotputernic (Geneza 17:1)
El Olam – Dumnezeu cel veşnic (Isaia 40:28)
Yahweh - DOMNUL "Eu sunt", având sensul de Dumnezeu veşnic, existent în El Însuşi (Exod 3:13, 14).
Uitativa in jur cit e de frumosa aranjata natura! Acesta e Dumnezeu care a creat. Poti sa ai toti banii de pe pamint ca n-are nici o valoare, de ce? ce se afla pe pamint cel mai mult care da viata? Este Apa!
Ginditiva sa nu existe apa? Si apa cuprinde aproape tot pamintul, pentru ca ea este viata! Marele nostru Creator Dumnezeu!
Mai ales ca apa e nepotabila omului da ce mare minune vom muri secati dar pom privi ocanele ce ironie
In psalmul 19:1 si 104:24 dovedeste existenta lui Dumnezeu. In 1 Ioan 4:8 se spune ca Dumnezeu este iubire.Din Deuteronomul 32:4 reiese dreptatea lui Dumnezeu, iar in Romani 11:33 reiese intelepciunea lui si din Ieremia 32:17 reiese puterea acestuia.
Există Dumnezeu?
Nu stiu
Există dovezi în sprijinul existenţei lui Dumnezeu?
Nu
Care sunt însuşirile lui Dumnezeu?
Nu l-am cunoscut personal
Cum este Dumnezeu?
Nu l-am cunoscut personal
Poti sa raspunzi si tu la aceleasi intrebari?
Da exista Dumnezeu.
Exista destule argumente si marturii in favoarea existentei lui Dumnezeu.
Vrei sa iti spun eu cum este El? El este Stapanul,suveran,Creatorul,vesnic,infinit,neschimbator,incomparabil,perfect,bogat inbunatate, plin de indurare, credincios si drept.
Elohim – Domnul Dumnezeu, Cel puternic, divin (Geneza 1:1)
Adonai - Domnul, indicând o relaţie de tipul Stăpân-slujitor (Exod 4:10, 13)
El Elion – Cel Preaînalt (Isaia 14:20)
El Roi – Cel ce vede totul (Geneza 16:13)
El Shaddai – Dumnezeu atotputernic (Geneza 17:1)
El Olam – Dumnezeu cel veşnic (Isaia 40:28)
Yahweh - DOMNUL "Eu sunt", având sensul de Dumnezeu veşnic, existent în El Însuşi (Exod 3:13, 14).
Capacitatea omului de a elabora teorii referitoare la existenţa Universului este uluitoare. Însă, într-un Univers fără scop, o astfel de capacitate ar trebui să fie rezultatul unor procese întâmplătoare. Ți se pare raţională această idee?
S-a spus despre creierul uman că este „lucrul cel mai minunat şi mai misterios din tot Universul". Fizica şi chimia nu ne vor putea furniza niciodată explicaţii pe deplin satisfăcătoare referitoare la capacitatea omului de a gândi abstract şi la dorinţa lui neobosită de a găsi scopul vieţii.
Prin urmare, intelectul uman, cu nestăvilita-i sete de cunoaştere, este fie opera unei inteligenţe superioare, fie produsul hazardului. Care dintre aceste două explicaţii ți se pare mai logică?
Care e mai logica? Eu am mai zis ca e cel putin penibil sa crezi ca Universul e opera unui hazard si la fel am zis ca nu exclud faptul ca Universul sa fie creat de o inteligenta superioara. Mai zic o data: INTELIGENTA SUPERIORA, nu zeisori din astia gelosi, penibili, puerili, care se supara ca nu le dai atentie. Pai stai, omule, ca eu am creat ditamai Universul, cel mai probabil e sa n-am timp de tine. Cat despre dorinta omului de a gasi scopul, sensul vietii.Cu cat esti avar de mai multa informatie cu atat vrei mai multa, intrebarea asta persista fiindca nu are niciun raspuns. E logic ca tu tot cauti, cauti si iar cauti, dar cine sa iti raspunda?
Bine ca te-am prins! Mi-ai ramas dator cu un raspuns.
Spune te rog care este parerea ta, la ce sau la cine se refera in acest verset?,,"... pana cand cel care o impiedica acum va fi dat la o parte. Si atunci se va arata cel fara de lege, pe care Domnul Iisus il va ucide, cu suflarea gurii Sale, si-l va nimici cu stralucirea venirii Sale" (II Tes.2, 7-8),,.
Ce intelegi prin inteligenta superioara? Extraterestri cu capul mare? Ok, poate ca exista, dar pe ei cine i-a creat? O alta inteligenta mai superioara decit ei? Si tot asa pina ajungem unde? Hai raspunde tu, logicule si inteligentule creat din maimuta!
"taina faradelegi" este papalitatea; citeste Danielsi apoi coreleaza-l cu apocalipsa. In realitate Apocalipsa isi are explicatia in Daniel si invers.
Ce pot sa fac mai mult decat sa rad. Daca nu esti in stare sa inteleg ce scriu, de ce sa-mi bat degetele degeaba in tastatura cu alte explicatii?
Dumnezeu exista! nu te lasa deceptionat de cel rau, preaiubitule.
Miracole s-au intamplat ieri, azi, poate daca Dumnezeu ne mai suporta RAUTATEA si rebeliunea vor mai fi, eu sper ca lumea sa se opreasca din pacat:
http://www.youtube.com/watch?v=n4ImHc8cVXA&feature=youtu.be
Un demon vorbeste printr o fata, s a intamplat intr o biserica.Bine, slava Domnului ca fata a fost salvata la timp!
https://www.youtube.com/watch?v=Yuer_zvPR0o&feature=plcp
ALELUIA.
mai sti ca cel rau s a mandrit si a fost aruncat din Paradis? si niste ingeri l au urmat.
Dumnezeu te iubeste foarte mult, numai ca tu nu poti intelege cat de mult ne iubeste, Si a dat si viata pentru noi, ce doava mai vrei, asta pentru ca noi sa avem viata vesnica prin El, ma rog in numele Domnului Isus ca deceptia sa dispara.Amin.
Slava Domnului.
Cerurile spun slava lui Dumnezeu, şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor Lui.
2 O zi istoriseşte alteia acest lucru, o noapte dă de ştire alteia despre el.
3 Şi aceasta fără vorbe, fără cuvinte al căror sunet să fie auzit:
4 dar răsunetul lor străbate tot pământul, şi glasul lor merge până la marginile lumii. În ceruri El a întins un cort soarelui.
Rom 10.18;
5 Şi soarele, ca un mire care iese din odaia lui de nuntă, se aruncă în drumul lui cu bucuria unui viteaz:
6 răsare la un capăt al cerurilor şi îşi isprăveşte drumul la celălalt capăt; nimic nu se ascunde de căldura lui.
7 Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor.
Orice plan are un proiectant. Universul are un plan foarte complex.Prin urmare, universul a avut un Proiectant.
Citeste in Biblie si ajune sa l cunosti pe Dumnezeu prin rugaciune nu pe TPU.
Ema draga de ce pui intrebarea asta tu find pocaita, inchisa la minte, incapatanata, fanatica religios e cum as explicca unui copil ca mos craciun e maicasa de fapt, pentru ca sasi raspund deschideti mintea spre cunostere, eu unu nu cred ca exista vreun zeu o spun din observatile facute din istorie ( omul a incercat sasi explica natura prin miturii ) dovezi ca exista dumnezeu nu exista stintifice asta pentru ca credinta se baseaza pe a crede, nu stiu cum este daca nu exista
Daca nu crezi ca exista Dumnezeu, spune-mi cum iti explici existenta ta sau a oricaru lucru viu? Daca imi zici ca crezi in evolutionism atunci explica-mi si mie daca stii ce este o celula, si daca da, cum crezi tu ca s-a inventat singura asa perfecta.
Nu Exista
Documenteaza Te Pe : national geographic, History Channel etc Astea Sunt Speculati Si Minciuni Facute De Preoti Pentru A Ramane La Putere. Trebuia Sa Poata Sa Fraereasca Oameni Cumva nu?
Cercetările ştiinţifice au limite; ele se opresc la ceea ce oamenii pot efectiv să observe sau să studieze. În rest, nu putem vorbi decât de teorii şi ipoteze. Întrucât „Dumnezeu este un Spirit", el pur şi simplu nu poate fi supus observaţiei sau studiului ştiinţific direct. Prin urmare, e o dovadă de aroganţă să respingem ideea existenţei lui Dumnezeu, catalogând-o drept neştiinţifică. Vincent Wigglesworth, cercetător la Universitatea Cambridge, a afirmat că metoda ştiinţifică este, în sine, „o formă de religie". În ce sens? „Ea depinde de credinţa de necontestat potrivit căreia toate fenomenele din natură pot fi explicate pe baza «legilor naturii»." Aşadar, când cineva respinge ideea existenţei lui Dumnezeu, nu înseamnă că alege o credinţă în locul alteia? În cazul unora, lipsa de credinţă se manifestă prin refuzul deliberat de a accepta adevărul.
Ai intrebat Cum este Dumnezeu?
Dumnezeu este dragoste, si El ne iubeste asa de mult pe fiecare, el asteapta sa ne intoarcem spre El si la El. El ramane credincios chiar daca noi ii intoarcem spatele cu viata noastra, El ne vrea pentru el, are rabdare cu noi, El asteapta clipa cand ne vom intoarce la El cum un tata isi asteapta copilul care a plecat de acasa.El a dat pentru noi, ca Sasi arate iubirea Lui pentru noi pe singurl Sau Fiu, pe Isus, si ori cine care crede in El, in Isus, sa nu moara(moartea vesnica) ci sa aiba viata vesnica. Si eu eram pierdut odata, deznadajduit, cu toate ca aveam tot ce-mi trebuie(material vorbind), simteam ca in inimamea mea este un gol, si cu totul ca am cautat sa umplu acel gol cu dragostea oamenilor nu am putut, numai dupa ce m-am intors la Dumnezeu am simtit implinirea aceea desavarsita, dragostea care ma umple de pace, numai El a schimbat viata mea. Cautal pe Dumnezeu si Il vei gasi, Roagate, citeste din biblie, si El iti va raspunde. Dumnezeu sa-ti dea lumina