| lovethesky a întrebat:

Intrebari pe care le adresez satanistilor de pe acest site...
De cand ati inceput aceasta activitate, va este mai bine?
Ati trait pana acum acum experiente ciudate?
Sunteti fericiti des, sau trebuie sa faceti ceva anume pentru a capata aceasta traire?

11 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Unii se dau mai destepti decat par din pacate, daca nu faci nimic pentru suflet e ceva reciproc esti al lui satan si invers

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Evident ca trebuie sa facem ceva anume, trebuie sa aducem ofranda lui mephisto. eu omor zilnic 4 pui de pisici...altfel nu ma simt bine.
esti dus cu capu

| Essencest11 a răspuns:

Cand am inceput sa cercetez, de un lucru am fost sigura. Nu poti face o alegere fara sa cunosti ambele parti.
Satanismul a devenit realitatea mea, pentru ca dupa cum stim fiecare are o anumita realitate. Da, imi este mult mai bine. Da, de fiecare data cand ma gandesc la Satan sau Zei. simt fericire fara vreun motiv anume. Da, am trait si inainte si dupa chestii bizare. Da, este posibil sa-ti declanzezi starea de euforie, specifica consumului de droguri printr-o meditatie, dar care poate crea dependenta.

| eternitate15 a răspuns:

Aceasta fericire e trecatoare, e de o clipa. fericirea adevarata nu o ai decat atunci cand il ai pe Dumnezeu..Satan doar vrea sa inrobeasca suflete pentru a le avea o eternitate in iad dar Dumnezeu in bunatatea in in dragostea Lui cea mare ne.a trimis in lume pe Fiul Sau ca noi sa in a fim mantuiti crezand in El...roaga.te lui Dumnezeu ca sa iti deaumina si sa iti arate care e calea cea adevarata..nu fa acest pas care te va costa intreaga viata, care nu iti va aduce fericirea...

| LauraSauLura a răspuns:

Sunt satanista... si da, ma bucur ca am devenit ceea ce trebuia sa fiu! am început de când am realizat ce ne cere dumnezeu, ne cere sa fim la fel, fără minte, trup sau suflet -_-, singura trăire a fost aceea ca : după ce am renunțat la creștinism, am simțit ca Satan e de partea mea! Nu trebuie sa faci nimic altceva de cât sa fii tu însuți, fără regrete, păreri de rau, și sa te încrezi În Satan și în tot ce zice!

| lovethesky explică (pentru LauraSauLura):

Si cum te ajuta in situatii extreme?

| ancaval a răspuns (pentru lovethesky):

Nu o ajută deloc. Se înșeală.

| lovethesky explică (pentru ancaval):

De unde stii? Iau totul ca pe o posibilitate! Acum nu dau dreptate nici crestinismului, dar nici satanismului... prefer sa ma documentez mai intai.
P.S. Vreau argumente!

| LauraSauLura a răspuns (pentru lovethesky):

Cum ma ajuta în situații extreme?! happy ma ajuta prin faptul ca El nu îmi zice sa ma rog și "Puf" apare problema rezolvata... în Satanism înveți sa te ții pe picioare, pentru vă în lumea asta nu faci nimic dacă nu știi sa lupți! sunt putini care sunt ca mine și ma bucur ca ei au ales calea asta. dacă tu crezi În dumnezeu, înveți ca tot ce trebuie sa faci e sa ii "cerșești lui rezolvare și gata. ai reușit! și sunt satanista pentru ca dumnezeu e cel care ne oprește. Și ne învață de rau...

| ancaval a răspuns (pentru lovethesky):

De ce am zis că se înșeală?

Pentru că satana o face să se simtă mândră că e satanistă.
Pentru că o face să creadă că e de partea ei, când de fapt e împotriva ei.
Pentru că o dată ce pune stăpânire pe suflet, face ce vrea cu el.
Pentru că râde că a prostit-o.

Dumnezeu nu obligă pe nimeni, la nimic.
Nu cere să faci rău, doar bine.
Nu vrea să fii supărat, doar fericit.
Nu vrea să plângi, doar să zâmbești.
Nu vrea să fii singur, doar cu cine dorești.
Nu cere să te supui Lui, doar să înțelegi dinferența dintre bine și rău.
Nu cere să fii cel mai bun dintre toți, doar să fii mulțumit tu.

| DannyGeo a răspuns:

Salut! Sper ca nu o sa te supere un raspuns intarziat. Eu personal nu sunt satanist, dar totusi am cativa prieteni care au intrat destul de adanc in aceste taine si vad ca nu au nici un regret. Nu crede toti copii care nu au ce face si se baga in subiecte de care nici nu au auzit. Sper ca sti ca Satanismul Spiritual, ca și ''Satanismul Tradițional'', se diferențiază de Satanismul LaVeyan. Biserica lui Satan, fondata în 1966 de către Anton Szandor LaVey, în prezent adoptă o atitudine ateistă în ceea ce privește zeitățile externe, iar pe Satan îl văd doar ca pe un ''arhetip''.
De obicei, demonii lui Satan ii ajuta pe satanisti, fiind chiar prietenosi cu oamenii. Cei mai inaintati in invataturi practica si magia neagra, telepatia si chiar telekinezia. Cei novici pot lucra cu vraji simple si diferite ritualuri.
Totusi as dori sa te intreb daca tu esti satanist sau doresti sa devii.

Sper ca te-am ajutat cu putinele informatii daruite.