| Anonimul222322 a întrebat:

Intro seara m-am dus la baie sa ma #@$ si cum stateam pe buda s-a miscat draperia la baie, geamul era inchis, m-am ridicat si am plecat rapid la mine in camera, apoi s-a auzit o pocnitura de la TV. Tin sa mentionez ca tv este stricat de 1 sap. nu mi-a murit nici o ruda. Mi se pare ca dupa dulap vad un om negru, mama nu ma crede, spune ca am halucinații. Ce pot sa fac? Dacă aveți chef sa faceți mișto, duceți-vă în alta parte... Ps am 12 ani

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Aia se numesc in limba engleza "shadow man" (Search Google - Shadow man paranormal) si sunt reali. De ce spun asta? Pentru ca am vazut si eu unul pe hol direct prin geamul usii. Nu ai halucinatii, doar spirite in casa (de unul se stie sigur), mai exact un demon. Imi mai poti povesti cum arata, sau ce ai mai vazut, ca sunt curios cum se manifesta la altii? Oricum eu am observat ca sunt fiinte curioase, se uita direct la tine si dupa fug sau dispar, asa este?

| Anonimul222322 explică (pentru Celcestietot):

Am dat cu mir și apa sfinția în colțuri de atunci nu am mai văzut ceva paranormal

| David050707 a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu. Nu sunt. Este imposibil din toate punctele de vedere: biologic, fizic, etc.

| Celcestietot a răspuns (pentru David050707):

Pare, dar nu este. Eu și mulți alții de ce am văzut atunci, exact aceleași ființe? Oricum până nu ți se întâmplă nu crezi, și crede-mă că nu doresc asta nimănui.

14 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Parerea mea e sa te consulte un psihiatru.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Intr o seara m-am dus la baie sa ma #@$ si cum stateam pe buda s-a miscat draperia la baie geamul era inchis.
Când te #@$, se emite un biocâmp puternic, mai ales când ai 12 ani și ești plin de energie. El poate mișca perdeaua. Deci dta ai mișcat-o. Nu e mișto. Să te uiți pe You Tube la fenomenul poltergeist, să vezi că nu e miștocăreală.
https://www.youtube.com/watch?v=E7nFf-ld7Fk&t=409s
TV-ul mai ales cele de model vechi în timp ce funcționează, părțile din plastic ale carcasei se tensionează elastic, și apoi când se destind pocnesc. Se poate destinde și la o săptămână distanță.
Sunt fantome în jurul nostru, care sunt un fel de videoclipuri. Cei tineri ca dta, le văd mai bine ca cei mai în vârstă.
Astfel omul negru de după dulap era un asemenea videoclip.
Nu fac mișto.

| slayer09 a răspuns (pentru sadrian46):

Eu zic ca videoclipurile sunt niste facaturi, de ce? pentru ca mi-a atras cel mai mult insistenta spiritului de a ravasi toate lucrurile, ceea ce eu cred ca nu este posibil, de ce ar face un spirit asa ceva? daca vrea sa faca rau ii face omului, aruncand cu obiecte in el. iar in al doilea rand mi s-a parut foarte neadevarata faza cu calculatoarele de s-au aprins toate monitoarele deodata, aici chiar miroase un pic a facatura. Adica hai sa misti un lucru mai e ce mai e, dar cata energie sa aiba un spirit astfel incat sa aprinzi vreo 20 de monitoare in acelasi timp?

| sadrian46 a răspuns (pentru slayer09):

Are. Nu te-ai întâlnit tu încă cu spirite puternice. Pune acel videoclip așa ca să vezi ce scrie pe sertarele cu hârtii răvășite. Erau testamente. Spirite nervoase pe testamente acelea aprindeau calculatoarterele, zvârleau dosare pe jos.

| AndaAlexandra a răspuns:

Atunci când se mai întâmplă lucruri inexplicabile nu înseamnă neaparat că este ceva înspăimântător. De cele mai multe ori subconștientul nostru crează imagini din cauza fricii pe care o simțim la momentul respectiv.
Dacă totuși crezi că ar fi ceva mai "necurat" poți da prin camera/casa cu apă sfințită sau cu tămâie. Daca continuă și ai o stare de neliniștește vorbește cu un preot.

| Anonimul222322 explică (pentru AndaAlexandra):

Din seara aia îmi tot cad lucruri prin casa adidași din cuier cheile din usa sticlele cu apa

| Anonimul222322 explică (pentru AndaAlexandra):

Și doar pentru ca am 12 ani nu înseamnă că nu am țiglele pe casa)))))

| AndaAlexandra a răspuns (pentru Anonimul222322):

Nu am spus niciodată că nu ai avea "țiglele pe casa". Eu chiar cred in lucruri de genu' și te cred și pe tine. Pe langa asta nu m-am legat nici o secunda de vârsta pe care o ai...

| sadrian46 a răspuns (pentru Anonimul222322):

Da, este energia ta vitală care se transdormă în biocâmp și le mișcă pe toate.

| Anonimul222322 explică:

Nu am calorifer pe lângă draperie

| David050707 a răspuns:

Despre TV: asa se mai intampla la electronice deoarece produc caldura, care face materialul sa se expandeze putin, deci scartaie. (Daca aveai TV-ul in priza, de acolo ar fi putut veni scartaitul.
Despe draperie, or ti s-a parut, or ai produs vibratii, de exemplu daca ai lovit ceva cu puter, sau din cauza curentului aerului, daca ai miscat vreun obiect mai mare care ar fi putu sa produca curent.
Iar omul din dulap ti l-ai inchipuit.