O sa-ti spun un caz real.
Acum 40 de ani, un barbat din Arabia Saudita isi dorea nespus de mult un copil, iar sotia lui nu-si putea permite. Ei bine, el s-a dus cu masina unui taximetrist sau nu mai stiu cu ce, pana in Vatican pentru a se ruga fecioarei Maria. Ajungand acolo, a promis ca, daca sotia lui va avea un copil, el va dona Bisericii 2 miliarde ( nu mai stiu ce, dolari, euro... in fine). Ei bine, dupa ce s-a dus la sotia lui, afland ca e insarcinata, a decis sa se duca cu acelasi sofer la Vatican sa-i plateasca suma promisa. Soferul, afland de asta, l-a rapit, alaturi de alti 2 camatari. I-au bagat cutitul in gat, dupa care murise. Ei bine, omul acela a marturisit ca, pe cand era mort, isi vedea trupul in afara corpului si pe fecioara maria, care, Dansa facuse o minune de venise politia pentru a controla masina. Trupul barbatului, fiind mort( dar nu in totalitate), a fost dus la spital unde avea sanse minime de trait pentru ca se afla deja intre viata si moarte. Si Maica Domnului facuse o minune pentru ca i-a dat din nou viata.
Inca mai traieste acest om, si daca vrei pot sa ma interesez de adresa lui.
SI acest lucru chiar a fost adevarat.
Ai dreptate, imi pare rau ca m-am indoit de existenta marelui spiderman
Faptul ca eu exist. E prima dovada din viata mea.
Parintii mei nu au putut avea copii. Si medicii nu aveau nici o solutie la asta. Au mers odata la o manastire aproape de locul unde locuiau, Timisoara, la Radna (chiar linga Lipova, jud Arad), unde era hramul Sfintei Fecioare Maria. Acolo multi din cei ce se rugau pentru anumite probleme primeau raspuns, incit dupa un timp, in fata manastirii s-a deschis o mica capela cu icoana Maicii Domnului sculptata, iar in jur, cine primea raspuns la rugaciunea lui putea pune o tablita de marmura cu citeva cuvintede multumire si data cind au fost ajutati. Cind eram copil erau doar citeva, devenind adolescent, aveam sa vad ca se inmultisera foarte mult, incit abia mai era loc de placute in capela. Din nefericire, acum capela nu mai este deschisa, am fost acum citiva ani, si nu am mai vazut toate acele raspunsuri de multumire. Dar, sa revin. Ai mei au mers acolo, si s-au rugat sa poata avea un copil. Dupa ce s-au rugat, o maicuta de la manastire le-a zis ca Dumnezeu le va asculta rugaciunea, pina ce nu va trece un an. Asta a fost pe 15 august 1968. Pe 13 iunie 1969 se nastea sora mea, ca eu sa urmez la un an si trei luni! Deci, Fecioara Maria le-a raspuns!