| RAY a întrebat:

Ipocrizia e sfanta de multi crestini o ridica in slavi?

15 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Ipocrizia religioasa nici lui Dumnezeu nu ii place.Matei6:5

| RAY explică (pentru danay72):

Cand mai raspunzi da si versetul, ca nu suntem preoti cu toti, da l-am vazut si eu Când vă rugaţi, să nu fiţi ca făţarnicii, cărora le place să se roage stând în picioare în sinagogi şi la colţurile uliţelor, pentru ca să fie văzuţi de oameni. Adevărat vă spun că şi-au luat răsplata.

| danay72 a răspuns (pentru RAY):

Nu am inteles ce ai vrut sa spui.

| RAY explică (pentru danay72):

Sa scrii versetul cand imi raspunzi nu doar capitolu

| danay72 a răspuns (pentru RAY):

Am scris Matei capitolul 6 cu versetul 5.

| Încrucişătorul a răspuns:

Orice carte "sfanta" e plina de inconsecvente.
Asa ca nu e de mirare ca sunt ipocriti, aroganti si ignoranti.
E trist... asta-i R[r]omania.

| sublime89 a răspuns:

E cea mai sfanta.

| mentholinks a răspuns:

Funda?

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Unde ai vazut tu crestin sa ridice in slavi ipocrizia cu buna constiinta?

| Jardelin a răspuns (pentru EnciclopediaProstiei):

Intrebarea asta nu e nici trolling, nici nu cauta solutii, si as spune ca nici conversationala nu e. E o intrebare rautacioasa si aiurea in acelasi timp.

| EnciclopediaProstiei a răspuns (pentru Jardelin):

Era bine daca era rautacioasa, macar avea un sens.

| Netrider a răspuns:

Daca stai sa te gandesti ca fiecare are cate o masca pe care o apara atunci cine nu este ipocrit (mai mult sau mai putin)? problema care se pune e cat de constient esti de asta.

| Axel22 a răspuns:

Ipocrizia ridicata in slavi? Acum am sa explic cum ii aia ipocrizie pentru cei ce nu stiu (nu ma refer neaparat la tine)

Ipocrizia e atunci cand tu spui catre cineva ca nu e bine sa fumeze dar intre timp fumezi si tu. (corectati-ma daca gresesc)

Acum, intr-adevar sunt unii crestini care spun tuturor ca nu e bine sa faca X sau Y dar si ei il fac, acest lucru nu e sfant cum zici tu, dar in mare parte acesti crestini cauta sa indrume pe altii dar din cauza ca ori nu sunt interesati de a rezista in fata ispitei ori au alunecat ei tot fac acel lucru rau. Si NU, ipocrizia nu e sfanta, si nici macar sa nu zici asa ceva!

| godge a răspuns:

Cum indraznesti sa tei ie de PreaSfanta Ipocrizie

| SteinZer0 a răspuns:

Da! La fel ca minciuna.