Eu merg acasa in adevaratul meu Rai si Paradis unde stau si Dumnezeii mei personali care m-au creat pe mine. Motiv pentru care ii iubesc si slavesc, si nu ca tine care iti bati joc de ei slavind un maimutoi urias din ceruri, unu care nici mucii nu i/a aruncat pentru tine, am zis maimutoi nu ca sa mi bat joc de el, ci pentru ca asa spune el atunci cand afirma ca l-a creat pe OM dupa chipul si asemnanarea Sa si iata ca vedem ca omul este un mamifer din specia maimutelor primate
Casa mea este la mine acasa, adica locul in care imi traiesc viata ca in paradis.
Iar Dumnezeii mei sunt Parintii care m/au creat, mi/au dat viata, m-au crescut hranit ingrijit si educat ...adica au facut tot ceea ce NU a facut Maimutoiul din ceruri pe care unii il CRED Dumnezeu, ca doar de aia sunt credinciosi
Evident ca DA. Pe Harry Potter spre deosebire de Dumnezeu l-a vazut toata lumea, deci se poate spune ca el EXISTA, ca despre Dracuzeu... ah pardon, am vrut sa spun Dumnezeu, nu L-a vazut nimeni
Din realitate, unde in afara de bine si rau mai este neutralul care nu este nici bine si nici rau