| LupusDei1993 a întrebat:

Isus Cristos nu a fost un sacrificiu și am să vă dau 5 motive bine întemeiate:
1. Isus a consimțit;
2. Isus nu a avut valoare ucigașilor;
3. Isus nu a fost intenționat să fie un sacrificiu, nu a fost oferit acest sacrificiu de către ucigași;
4. Isus explică retroactiv păcatele;
5. Isus a reînviat din morți (și știa dinainte acest lucru), deci negând sacrificiul.
Și de ce să fiu legat de această luptă imaginară supremă dintre bine și rău încă de când m-am născut? Lăsați-mă în pace să-mi văd văd de treabă, religioșilor.

45 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LupusDei1993 explică (pentru costinvlad490):

Ești, cum spunea George Carlin, FULL OF SHIT!
Mai bine taci că te faci de cacao.

Le vezi doar tu, din capul tău.

Ești chiar naiv și prost. Eu nu cred î suflet, în niciun zeu, asta am tot spus până acum, dar tu ești chiar debil.

Eu cred în știință fie că sunt de acord sau nu, știința spune că sufletul nu există și că nu există nimic după moarte deoarece nu sunt măsurate sau recreate metodele. Universul și pământul pot merge mai departe și fără noi, și nu crează nimic din senin doar pentru că tu te gândești și te scremi din buci.

Vrei să spui pseudoștiință ce crede în superstiții ce nu sunt reale.
Dacă vrei știință reală, un exemplu în minte e Richard Dawkins, îți recomand să asculți din lucrurile pe care le spune, și nu șarlatani care vor să te mintă.

Visele reprezintă o activitate a creierului în timpul somnului. Visul lucid poate fi doar condiționat să se întâmple prin niște mijloace, dar nu reprezintă nimic. "Ieșirea din corp" e tot un vis, nu e real.