Nu a venit nimeni inca. Cind autorul piesei de teatru paseste pe scena, piesa s-a terminat. Dar, dupa cum vezi, piesa inca se joaca.
De unde stii ca apostolii au strabatut toate cetatile?
Ioan: 17/23 "Eu in ei, si Tu in Mine; "
Coloseni: 3/4 "Când se va arata Hristos, viață voastră, atunci va veți arata si voi împreună cu El in slava".
La fel si Pavel spune ca trupul creștinului este templul Duhului Sfânt. Duhul Sfant lucrează la schimbarea mintii creștinului iar aceasta minte se afla in corpul creștinului si nu in afara lui.
In Ioan Dumnezeu Fiul vorbeste CU DUMNEZEU Tatal asa ca nu poti amesteca Dumnezeirea cu Omenirea.
In Coloseni este vorba de Apostoli lui Hristos si poporul Sau, tu NU esti inclus in aceasta grupare asa ca faci comentarii inutile. Citeste Biblia. Pavel spune ce spune dar nu se refera la pseudocrestini cum esti tu ci la cei ce se SUPUN si RESPECTA Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia.
Pai eu ce am zis, nu ucenicilor le vorbea, si nu ei erau cei care nu parcursesera toate cetățile pana la coborârea Duhului Sfânt in ziua de Rusalii? Iar cu privire la cine suntem noi creștinii numai Dumnezeu ne cunoaște pe fiecare in parte. Ce la om e cu neputință, e cu putință la Dumnezeu.
De acord cu tine.
Si de ce sunt eu o pseudocrestina? Ma cunoști?
Eu nu te-am facut PSEUDO. TU nu ai treaba cu ceea ce se numeste crestinismul. Biblia spune: DIN VORBELE LOR ii veti CUNOASTE iar vorbele ti le scrii singura. De aici discutia noastra inceteaza.
Acum ca sa fim corecti naiba mai stie ce o fi zis.
Doar avem mii de exemple aici pe site, una zici alta inteleg indoctrinatii.
Isus daca nu se înaltă la cer nu putea trimite Duhul Sfant, adică Mângâietorul care sa locuiască in creștini in locul Sau. :"Totuși, va spun adevărul: Va este de folos sa ma duc; caci, daca nu Ma duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar daca Ma duc, vi-L voi trimite" Ioan 16/7 Deci Isus a venit prin Duhul Sfânt la zece zile după înălțarea Sa la cer, in ziua de Rusalii. E si normal ca ucenicii nu au străbătut toate cetățile lui Israel in 10 zile.
Și voi credeți că Duhul Sfânt vine în noi la propriu?
Știai că peste tot unde scrie "umplut" cu Duhul Sfânt în original scrie "îmbrăcar" cu Duhul Sfânt și unde are legătură cu verbul a turna este de fapt felul grecilor de a spune "a da din belșug"(Duhul Sfânt peste mulți oameni sau daruri multe unui singur om)?
Dacă ceva nu înțelegeți, întrebați, pentru că Duhul lui Dumnezeu vă va lumina!
Cum să stea însuși Duhul Sfânt în tine? Nu suntem noi suficient de mari pentru a-L cuprinde pe Dumnezeu. [Apropo de botezul ÎN Duhul Sfânt. El ne are pe noi, nu noi pe El.]
Nu te mai hilizi. Zi ca am dreptate.
Eu ți-am demonstrat că a venit și din punct de vedere Biblic și ne-Biblic(în cazul în care prin fiul omului te referi la copil).