Istoria nu a consemnat ce gandea Isus despre sclavie. De dat cu presupusu' poate da oricine.
Sclav este cel care este facut sclav de obicei fara voia lui. Isus promova supunerea fata de aproapele nu sclavie. Inca nu stiti sa diferentiati termenii. Mai mergeti pe la scoala.
Aici un răspuns bun pentru funda.
Nu, Iisus promova buna intelegere si respectul fata de aproapele tau ca sa traiesti ani multi pe pamant si sa ai un loc in Imparatia Cerurilor.
Societate romaneasca sa dezumanizat complet, noi am uitat sa fim oamnei https://www.youtube.com/watch?v=kKLjQf9zLo8
Știi măcar ce înseamnă să fii slugă?
Slugă= fiind plătită în bani, angajat.
Tu nu eșți slugă la locul de muncă?
Vai ce mai interpretati biblia cum vreți voi.
Se poate înțelege și ce spui tu, dar la vremea asta, pe timpurile biblice nu era așa ci "sclav" la tine era "rob".
"'Slugilor*, fiţi supuse stăpânilor voştri cu toată frica, nu numai celor ce sunt buni şi blânzi, ci şi celor greu de mulţumit."
Aici pune accent pe ce am zis eu.Nu am timp că îți prezentam și obligațiile unui rob și viceversa. (din biblie)
Sfarsitul lumii o sa fie exact cum scrie in Sfanta Scriptura. Lumea se schimba extrem de mult de la an la an de la generatie la generatie exact cum scrie in cartiile sfinte.
Cine e Dumnezeu? Alfa si Omega, inceptul si sfrasitul.
Apocalipsa 1 (8): „Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul, zice Domnul Dumnezeu, cel ce este, cel ce era și cel ce vine."
Apocalipsa 21 (6): „Apoi a zis: S'a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții."
Apocalipsa 22 (13): „Eu sunt Alfa și Omega, Cel dintâi și Cel de pe urmă, Începutul și Sfârșitul."
Viata oameniilor a fost mereu legata de Biblie.