| mentholinks a întrebat:

Isus spunea : 'Daca ochiul tau cel drept te face sa cazi in pacat, taie-l si leapada-l de la tine, daca mana ta cea dreapta te face sa cazi in pacat, tai-o si leapad-o de la tine, daca piciorul tau cel drept te face sa cazi in pacat, taie-l si leapada-l de la tine caci este spre folosul tau sa piara unul din madularele tale decat sa-ti fie aruncat tot trupul in gheena.' Asa ca dragi crestini, de ce, in loc sa faceti ce va indruma Isus, voi alegeti sa mergeti sa va spovediti unui posibil pedofil?

3 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Dupa logica lui Isus ar trebuie sa fie toti oamenii fara maini, picioare, ochi, si cine stie ce altceva. Ar fi o lume idilica. Ai auzi ca striga cineva in bloc, ti-as si da seama ca-si taie vecinul o mana, sau isi scoate un ochi. Sa vezi cata treaba ar avea apoi doctorii, si cum s-ar dezvolta medicina la noi in tara. Tot raul spre bine.

| 6684464 a răspuns:

rolling on the floor "pedofil" rolling on the floor Buna asta! oh go on
Calea usoara. De ce sa se roage singuri cand sunt ajutati de un "pedofil"( rolling on the floor ).
Au uitat ca Isus este SINGURUL mijlocitor.

P.S. : Cred ca un minut am ras la faza aia. oh go on Ba, dar n-ai zis si tu talhar/hot/escroc... direct -"pedofil"- rolling on the floor

| EneCristian a răspuns:

Suposed to be funny or? eu sunt ateu dar si asa stiu ca atunci cand te spovedesti preotul ala prost bun e doar o poarta.(pss cu lepadarea mai usor ca suntem si noi in sec 21)