| TutacBogdan a întrebat:

Iti pasa de sufletele altora? Cu siguranta vei avea de invatat din acest videoclip!
http://www.youtube.com/watch?v=yLj9QNV5j2Q&feature=relat ed

31 răspunsuri:
| MortemAeternum a răspuns:

Ma daca vrei sa ne vorbesti despre dragostea lui Dumnezeu nu o fa prin prisma fricii de un chin etern. Daca te uiti putin in biblie, Isus le-a vorbit despre iad, doar celor mai religiosi oameni din acea vreme.Vad ca tu ai copii, eu zic sa ei exemplu lui Isus si sa nu le spui nimic despre iad unor copii, ca s-ar numii abuz asupra unor minti tinere, iar ei nu vor mai putea fi capabil sa ia o decizie adevarata in ceea ce il priveste pe Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| Allrc24 a răspuns (pentru MortemAeternum):

Mintea umana este indreptata spre pacat. odata ce adamsi eva au pacatuit au sadit in ei inclinatia spre rau.nu vezi ca e mult mai simplu sa faci rau decat sa faci bine.si parca te atrage mai mult.copilul nu stie anumite lucruri nu are capacitatea sa le treaca singur prin filtrul gandirii, daca il lasi sa descopere singur e posibil sa o ia pe o cale gresita, numita ateism

| Zenicide a răspuns (pentru MortemAeternum):

Iti dai seama ca vorbesti cu un fanatic religios nu? Lasal sa isi faca din copii un robot religios, de ce nu un soldat al crucii.
Sa detoneze o bomba in ceva super market, mini mall sau cinema la 18-20 ani. Macar o sa avem parte de un show pe cinste, o stire adevarata la tv.
Trebuie doar sa asteptam, acesti soldati ai domnului o sa fie primii care o sa sara cand religia o sa le fie amenintata, lucru care se va intampla in curand sper.

| Zenicide a răspuns (pentru TutacBogdan):

In cazul asta, termina de mancat si du-te in camera ta!

| MortemAeternum a răspuns (pentru Allrc24):

Nu confunda educatia cu indoctrinarea. Este gresit sa ii spui unui copil mic, tu esti crestin, tu detii adevarul suprem, iar toti care nu sunt ca tine vor arde in iad, iar daca tu nu mai urmezi calea pe care ti-am spus-o eu vei arde si tu in iad pentru o eternitate.

| MortemAeternum a răspuns (pentru TutacBogdan):

"GLASUL DOMNULUI" este dat la minim, ca sa nu il auda nimeni.

| MortemAeternum a răspuns (pentru TutacBogdan):

Multumesc, dar preferam opinii personale nu scriri evreiesti.

| Laura a răspuns:

Mi-e lene să mă mai uit încă o dată la el, l-am văzut mai demult și e complet aberant.
X - ăla care a ajuns în iad
Y - prietenul care a primit scrisoarea
1. Creștinismul susține că omul se naște cu un fel de instinct de a crede în dumnezeu. Cum putea X să nu știe de dumnezeu atunci și să îl și blameze pe Y?
2. Dacă X era un om bun, implicit mai bun de Y, dar totuși nu credea în dumnezeu, de ce a mai fost pedepsit? Numai un dumnezeu orgolios pune mai mult preț pe credința în el decât pe faptele pe care le desăvârșește omul în viață.
3. Y parcă îi spusese lui X că e creștin, dar pe X nu l-a interesat. E vina lui, că putea să întrebe.
5. Raiul și iadul parcă erau stări sufletești, de unde flăcări?
4. Parcă X spunea că dumnezeu îi trecea pe toți care mureau într-o carte...și sunt curioasă cum îi căuta când avea nevoie. Avea opțiunea de search; o fi având e-book?thinking Sau stătea să răsfoiască pângă găsea? Dacă tot era atotnuștiuce de ce mai nota numele într-o carte?

| Laura a răspuns (pentru TutacBogdan):

Eu vorbesc despre mere tu despre cât de frumos e afară...

| Allrc24 a răspuns (pentru TutacBogdan):

Ma bucur ca mai sunt oameni cu credinta in Iisus.(credinta izvorata dintr-o inima curata)

| anonim4565 a răspuns:

Da am vazut acest video
faina

| anonim4565 a răspuns (pentru anonim4565):

Prin faina ma refer ca e folositor

| anonim4565 a răspuns (pentru TutacBogdan):

Ce religie ai?

| anonim4565 a răspuns (pentru TutacBogdan):

Aha ok mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai grave probleme de ordin psihiatric. Bai copilule, cine te indoctrineaza in halul asta? Pacat de copilaria ta pierduta aiurea.

| anonim4565 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai pacat de tineretea ta nu de a lui.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim4565):

Cand mai vrei sa vorbesti la adresa mea, sa ceri permisiunea! Nu te-au invatat parintii ca nu-i frumos sa vorbesti neintrebat?

Ba da.dar pe tine?

Daca ti-au explicat care-i treaba, dar tu persisti in greseala, inseamna ca esti nesimtit!

Mersi si tu la fel

Observ ca esti un crestin "adevarat". Asa te invata Isus, sa jignesti? laughing Nu stiu vreun verset in Biblie, in care Isus sa indemne la jignire. Deci, nu esti un adevarat crestin!

Cand le spunea El fariseilor ce lucruri rele fac El a pacatuit?
nu cred